Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה

shaps
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי אני חדש בפורום....

יש לי לאדה שנת 93 לא זוכר את הדגם מנוע 1500

האוטו ירד מהכביש ...קיצור אני בונה ממנו באגי.... אני מוכן לקבל עצות ולהביא לי כמה טיפים לבניה ולשיפור הרכב....

כמובן שאני משתמש רק בשלדה שלו...והמנוע :)

פורסם

אחחח המנוע :-) המנוע הוא 1500 אבל הוא חזק!! פשוט מנוע גומי

היה לחבר שלי אוטו כזה קרענו איתו את הכביש האוטו ראה 160 180.

אני מרגיש את זה הבאגי הולך להרביץ(בהתקנה נכונה כמובן )

בהצלחה ולצערי אין לי טיפים אממ בעצם כסאות ספורט זה טיפ טוב,לא?:roll:

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

ברוך הבא לפורום.

בתור צעד ראשון, השיפורים הכי גדולים יהיו לקרוא את כללי הפורום וללמוד לתת כותרת נורמלית ועניינית.

הכותרת "לאדה" היא לא כותרת עניינית, באותה מידה יכולת לרשום גם "1500" בתור כותרת, זה באמת לא מעניין אף אחד.

גם הפורום שכתבת בו את ההודעה הוא לא הפורום הנכון לנושא, בשביל הודעות מסוג זה יש את הפורום הטכני.

השיפור הבא הכי טוב יהיה לחפש באתר שרשורים שכבר נכתבו על בניית באגים.

הסיבה נמצאת כאן - חברי הפורום - למה חובה לחפש, הסבר על שחיקה ולמה כולם מפסידים מזה בסוף והיא בהחלט תקפה לגביך.

השרשור ננעל, פנה אליי בה"פ אם יש לך שאלות בעניין.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...