Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צג דיגיטלי מאזדה 3 2005

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי מאזדה 3 2005 ללא צג דיגיטלי כפי שמופיע בתמונה, אני לא יודע אם יש מקום שאפשר לקנות את זה ויחברו לי את זה לרכב.

יש לי מערכת מולטימדיה אם זה משנה משהו.

מצרף תמונה של מה שיש לי כרגע, ואת הצג הדיגטלי שאני רוצה.

(קניתי את האוטו ללא הצג הדיגטלי, בעל הרכב הקודם אמר שזה נגנב.)Screenshot_20250214-120856.thumb.png.a0420e06ae20370368e370cc498e5e14.pngIMG-20250206-WA0000.thumb.jpg.97823d8f0b4306e4290071dfb686dbb9.jpg

פורסם

תכניס שאילתה באתר car-part.co.il ותקבל אופציות מפירוקיות

או תחפש את המקט בגוגל BP4K66EV0

ממה שראיתי המחירים הם סביב ה500 שקלים למשומש + משלוח. עדיף לקנות חדש כי המסכי LCD האלו נוטים להיהרס.

בIMPEX למשל זה 115 דולר לחלק לפני משלוח.

פורסם

קח בחשבון, שאחרי ההשקעה, רק הצד הימני של המסך (מזגן) יעבוד. הצד השמאלי (שעון וצג הרדיו) לא יעבדו, מאחר והמערכת שמותקנת אצלך לא מקורית, והיא זו שמספקת את הנתונים למסך הזה

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 13 דקות, natco כתב:

קח בחשבון, שאחרי ההשקעה, רק הצד הימני של המסך (מזגן) יעבוד. הצד השמאלי (שעון וצג הרדיו) לא יעבדו, מאחר והמערכת שמותקנת אצלך לא מקורית, והיא זו שמספקת את הנתונים למסך הזה

או וואו, באמת?

אז לא חושב שזה כדאי 😞

לפני 21 דקות, natco כתב:

מה זאת אומרת אבל?

המזגן לא יעבוד?

לא ממש הצלחתי להבין, סליחה 😅

פורסם

המזגן עובד, הצג רק נותן לך חיווי של המצב בו המזגן נמצא.

לגבי המערכת אני לא משוכנע שזה לא יסתנכרן, לא יודע אם כבר אז ההתממשקות לcanbus הייתה מספיק חכמה כדי לקחת גם את הנתוניםה אלו, אבל יתכן וכן.

פורסם

היתה לי 3 2008 במשך 13 שנה.

זה לא מתממשק. מנסיון.

היו נסיונות של חבר'ה מפורומים בחו"ל, ומישהו אפילו בנה מעגל שמשמיש שעון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

במאזדה 3 04 ו05 הצג המדובר מתחבר למערכת המולטימדיה המקורית ועד כמה שאני יודע (ובדקתי את זה..) אי אפשר לחבר אותו אחרת! 

כשמתקינים מערכת מולטימדיה אחרת מנתקים את הצג ההוא לכן הוא לא קיים אצלך. 

אם אתה רוצה להיות בטוח בזה תפרק ת המולטימדיה תראה אם נשארה צמת חיבור מנותקת.  

פורסם
לפני 35 דקות, ELI001 כתב:

במאזדה 3 04 ו05 הצג המדובר מתחבר למערכת המולטימדיה המקורית ועד כמה שאני יודע (ובדקתי את זה..) אי אפשר לחבר אותו אחרת! 

כשמתקינים מערכת מולטימדיה אחרת מנתקים את הצג ההוא לכן הוא לא קיים אצלך. 

אם אתה רוצה להיות בטוח בזה תפרק ת המולטימדיה תראה אם נשארה צמת חיבור מנותקת.  

אוקיי תודה רבה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...