Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב טוב לחברי הפורום. 

אני לקראת קנית רכב יונדאי I30N. 

מודל 2024.

אשמח את חוות דעתכם על הרכב, מכנית, חשמלית והאם יש מכון בדיקת רכבים שמתמחה בבדיקת רכבים ספורטיביים. 

תודה. 

פורסם

הסיכוי שמיהו יתן חוות מהימנה אמיתית ומדויקת הוא די קטן, מהסיבה הפשוטה שנמכרו בסה"כ 15 כלי רכב מהדגם הזה בשנים 2023-2024.

הרכב באחריות לכן מה שחשוב זה לבדוק שלא היו תאונות, ושלרכב היסטוריית טיפולים מסודרת (אם בכלל היו טיפולים)

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאור הסיכוי הקטן שישיב לך מישהו בעל ניסיון רב ממני, אתן את השנקל שלי. נהגתי ברכב בגרמניה סביב החצי שעה, עם מלווה מטעם היבואן שמנע ממני ליהנות באמת. מדובר בשנת 2019 ובתיבה ידנית כך שיתכן שדברים השתנו מאז.

ההתרשמות שלי היא שהאוטו חזק מאוד, מהנה ומתקשר. יחד עם זאת הוא נוקשה בצורה בלתי נסבלת (בגרמניה, כן?) ורועש מאד, כולל בקפיירים בכל הרפייה מהדוושה. כאוטו לימי מסלול או לטיולי נהיגה בשעות הקטנות הייתי ממליץ עליו בחום. כדיילי מציע להסתכל על מתחרות שפויות יותר כמו גולף GTI.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 9 שעות, שי כתב:

לאור הסיכוי הקטן שישיב לך מישהו בעל ניסיון רב ממני,

סיכוי והסתברויות - מת עליהן.

מבחן ל i30N

רכב חזק, מהיר וכייפי מאוד, אם כי אישית הייתי בוחר ב i20N הידנית.

אין לי מילה רעה אחת לומר עליו. 

קח בחשבון שלא יהיה לך עומק תגובות של אמינות ורכיבים רגישים. 

הייתי בודק מרכב ושלדה לעומק, מתעקש על דוח סליקה, (הסיכוי שמוכר פרטי קנה כזה רכב ולא יבטח אותו לא גבוה), היסטוריית טיפולים מיונדאי, ואם הכל נראה 'כשר', אז תתחדש! 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין כמעט לאף אחד ניסיון עם הדגם הזה בארץ, סבירות גבוהה שגם במוסכי החברה לא האמת ידעו לטפל בו.

אני במקומך הייתי חושש בעניין זמינות החלפים, עד לאחרונה היה לי רכב שנמכר ב47 יחידות בארץ בלבד, כל דבר היה הזמנה מחו"ל ולחכות שבועים שלוש שיגיע.

אם אתה כן הולך על היצירה המעניינת הזו אז אני חייב לציין שכולי קנאה ואנחנו מקווים לראות סיקור רכב פה בפורום ולא לשכוח תמונות של הנדירה הזו...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...