Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים.

אני פותח את השרשור בשביל בת דודה שלי, אתמול היא עברה תאונת דרכים (טפו טפו טפו, knock on wood היא בסדר ויצאה ללא פגע) והטויוטה קורולה החביבה שלה נפגעה בצורה רצינית וככל הנראה הרכב בדרכו אל סטטוס טוטאלוס. כעת היא מחפשת מחליפה ואני מנסה לסייע לה. הבעיה היא שאני לא כלכך בקיא ברכבים עממיים לכן אשמח לשמוע ממכם על דגמים שאולי יתאימו לה לפי הצרכים הבאים:

-תקציב רכישה של 60 אלף, אולי אם באמת יש אקזמפלר מיוחד ואין ברירה - 70 אלף

- רכב אמין

- לא קוריאני (יונדאי/קיה)

- שנתון לא מבוגר יותר מ 2018

- יד שנייה לכל היותר

-קילומטראז' מתחת ל 100א'

-עדיפות לסדאן, אם כי רכב קומפקטי כמו סוזוקי סוויפט גם ייתקבל כל עוד לא מדובר ברכב קטן ממש כמו מיקרה

-ייעשה לכל היותר 20 אלף קילומטר בשנה, ביחס 50:50 בדרכים עירוניות/בין עירוניות

הרכב לא צריך להיות ספורטיבי או חזק במיוחד, עדיף שיהיה נוח לנסיעה ואם יש לו קישור לאנדרואיד אוטו זה יהיה בונוס נחמד.

הדגמים שאני שמתי עין עליהם הם סוזוקי סוויפט שהמחירים שלה ביד 2 הפליגו אל מעבר לאופקי ההיגיון וגם טויוטה קורולה מככבת מעל המחירון + ביטוח יקר מאוד.

במודעות ראיתי הרבה מופעים של השברולט ספארק, האוטו נראה חביב אך יש לי חשש לגבי האמינות של מנוע ה 1.4, ל GM אין שם טוב במיוחד עם מנועים קטנים.

מאזדה 3/6 גם רכבים ששמתי עליהם עין, אם כי יקרים וגניבים.

אשמח להמלצות נוספות או אולי לדגמים אחרים שלא ציינתי פה. מזכיר שאמינות היא מילת המפתח כאן.

תודה רבה לכל העוזרים!

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...