Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב זקוק לאיזה רענון קל של פוליש להסרה של מיקרו-שריטות פה ושם ואני רוצה ליישם ננו.

אני מתלבט בין משהו קל כמו carpro lite או gyeon cancoat לבין משהו קצת רציני יותר כמו Carpro CQUK3.0 או gtechniq crystal serum light.

אני מכיר את המוצרים מסקירות, אך אם למישהו יש קצת ניסיון אשמח לשמוע. 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 16.2.2025 בשעה 18:20, outlander כתב:

gtechniq crystal serum light מעולה ונוח ליישום.

צפוי ממש קל ליישום אבל הוא קצת מפסיד בנראות לעומת C1 המוכר והטוב

פורסם

DA 15mm. 

אני רכשתי יד 2 ממישהו כאן בארץ. 

אם יש לך כבר מערכת כלים כמו מקיטה, מילווקי, דיוולט וכו', עדיף קודם לבדוק פולישר שלהם שנמכרים באזור ה-1200 שקל. הם כבדים יותר אך טובים וחזקים יותר (במיוחד של מילווקי). 

לגבי SPTA, הם חברה בסדר גמור בסך הכל, הם הוציאו קו דגמים חדש (2025 בצבע כתום) עם מנועי בראשלס במכשירים עם סוללה, אבל זה מופיע רק באתר הרשמי שלהם שם המשלוח $50 עם פדקס או DHL כך שתשלם את כל החבילה של מע"מ ועמלות של חברת השילוח. באלי אקספרס יש להם שתי חנויות אך לא ראיתי שם את מכשירי הסוללות החדשים שהם לא ממש זולים, DA 15MM זה כבר $350. מכשיר כמו שלי הם מוכרים היום ב-860 שקל. 

כמובן שמכשירים עם כבל הרבה יותר זולים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...