Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסידרה חברים יורדת מנטפליקס. זה רק אצלינו או בכל העולם?

eladns

פוסטים מומלצים

המשרד היא יותר קרינג׳ית מאשר מצחיקה.

ראיתי את רוב העונות ונהנתי ממנה מאוד. הפסקתי קצת לפני שמייקל פרש.

לפני 17 דקות, Igalz כתב:

ניסיתי לצפות עם אישתי,

סיימנו עכשיו לראות את 2 העונות של ״קולין מהנהלת חשבונות״ בyes.

מהקומדיות הבודדות שהן גם מצחיקות וגם קרינג׳ וגם כוללות טיפוסים סוטים ומוזרים וגם אשתי אהבה, שזה נדיר מאוד מבחינתה (היא לגמרי סאחית של ״חברים״ ואין סיכוי שתתחבר לסיינפלד או המשרד וכו׳).

אחלה צפייה. מומלץ בחום.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקח לי כמה ניסיונת צפיה כדי להתחבר למשרד. בפעמים הראשונות באמת נשברתי מהר. 

בסוף צפיתי בכולה. סדרה חביבה, לא מה שעשו ממנה. לדעתי.

קולין מהנהלת חשבונות פשוט דפוקה. לא מבין מה ההתלהבות ממנה. נשברתי באמצע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העונה הראשונה של המשרד, במיוחד הפרקים הראשונים עד שמתרגלים לסיגנון, זה באמת קרינג'י מאוד וקשה לעיכול. אני בעצמי גם פרשתי בשלב הזה בפעם הראשונה שניסיתי לראות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, Derish כתב:

האמת היא שאולי היום חברים רלוונטית מאי פעם, כי זו קבוצה של אנשים 'בשנות העשרים' שלהם שנראים לקראת ארבעים ככה, ועדיין לא מסוגלים לצאת מדירת שותפים למרות שלכולם יש עבודה מכניסה (שבאופן תמוה משאירה מלא זמן לישיבה בבית קפה על ספה שמחכה רק להם).

זה די משקף את המציאות העכשווית, רק שהדירות של רוב קהל היעד הן לא במנהטן ולא מעוצבות בגווני פסטל ודורשות שלושה-ארבעה שותפים כדי לכסות את שכה"ד. אבל כן, יש מלא זמן לצאת לבתי קפה (עם הלפטופ) ולהנות מהרווקות כאילו אין מחר. למעשה, חסר בתמונה הזאת רק טינדר (אם כי נושא הדייטינג עדיין קיים בגרסה כלשהי), מישהו שעובד באובר/וולט, ורכישה סדרתית של מוצרים אופנתיים כדי לפצות על הריקנות הפנימית והיעדר האופק הכלכלי שלהם.

אגב, שמעתי שסקראבס הולכים לקבל ריבוט בקרוב. קשה לי לראות את זה מצליח בסיבוב שני אבל לך תדע, אם זהו זה הצליחו לעשות קאמבק...

זה מעניין שכבר הרבה פעמים יצא לי לשמוע טענות על הסידרה חברים על זה שהיא לא מאוד מצאיותית.

כמו איך זה שהחבורה יכולה להרשות לעצמה לגור בדירה מפוארת במרכז מנהטן(נדמה לי שההסבר היה שמוניקה ירשה את הדירה הזאת מסבתא שלה), או על איך זה שהם כל היום יושבים בבית הקפה ולא רואים אותם עובדים(תכלס אני חושב שלהראות אותם סתם עובדים זה לא היה מעניין אף אחד ולא היה מקדם את העלילה בסדרה, שלכולם ברור שזאת סידרה עלילתית בידיונית שלא בהכרח חייבת להיות דומה למציאות).

גם על "סקס והעיר הגדולה" נשמעו מטענות דומות, על איך זה שקארי בסך הכול כותבת טור בעיתון והיא יכולה להרשות לעצמה לגור בדירת קווקות יוקרתית עם אוסף של מלא זוגות נעליים, ועוד מצליחה לשמור את הדירה אחרי שהיא מתחתנת, היר מחזיקה שתי דירות וחיה ומנהלת אורך חיים שאולי רק הנסיכה קייט מידלטון או מאלניה,איוונקה,טיפאני טראמפ יכולות להרשות לעצמן.

ועוד סדרה שממש אהבתי וצחקתי ממנה המון הייתה "נישואים פלוס", וגם שם אל בנדי, שהוא מוכר נעליים שנשוי לפגי,שהיא אישה שלא עובדת ולא עושה כלום חוץ מלאכול סוכריות מול הטלוויזיה(ובאורך פלא נשארת לאורך כל עשר העונות של הסידרה רזה כמו דוגמנית על), והם חיים בבית קרקע דו קומתי בפרברים היוקרתיים של שיקאגו שהם איכשהו מצליחים לשלם את חיי המחייה במקום ולהחזיק כזה בית.

שוב, יכול להיות שהכותבים של הסדרות חשבו שזה יהיה ברור לצופים שהם מסתכלים על סידרה בידיונית שלא חייבת להיות קשורה למציאות, ושבעיקר המטרה של הסדרות הייתה לבדר ולא בהכרח לדייק את המציאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, NEW10 כתב:

ועוד סדרה שממש אהבתי וצחקתי ממנה המון הייתה "נישואים פלוס", וגם שם אל בנדי, שהוא מוכר נעליים שנשוי לפגי,שהיא אישה שלא עובדת ולא עושה כלום חוץ מלאכול סוכריות מול הטלוויזיה(ובאורך פלא נשארת לאורך כל עשר העונות של הסידרה רזה כמו דוגמנית על), והם חיים בבית קרקע דו קומתי בפרברים היוקרתיים של שיקאגו שהם איכשהו מצליחים לשלם את חיי המחייה במקום ולהחזיק כזה בית.

אדם ששואל את השאלה הזו או שלא היה בארה"ב מעולם, או היה בארה"ב רק במרכזי מטרופולינים.

רוב הבתים בארה"ב, מחוץ לדאונטאון, הם כאלה.

פעם ביקרתי בוויצ'יטה קנזס לכמה שבועות במסגרת עבודה, ועניין אותי לראות את ההבדלים בין דרום העיר (אוכלוסיה חלשה) לצפון העיר (אוכלוסיה עשירה).

בשני המיקרים כולם חיו בבית קרקע דו קומתי. ההבדלים היו בכמה הבית חדש\ישן, קצת הבדלים בגודל הבית, כמה הוא קרוב לנחל או למועדון ספורט יוקרתי וכו'.

באחד הסופי שבוע נסעתי להסתובב קצת בקנזס סיטי. אחרי שהבנתי שאין מה לעשות בדאונטאון נסעתי לראות את האוניברסיטה המקומית ובדרך עברתי שכונת מצוקה של אפרו-אמריקאים. גם שם כל הבתים הם בתי קרקע דו קומתיים, דומים מאוד לבית של אל בנדי.

• רעיון טוב! 3

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאוד אהבתי בצעירותי. היום פחות.

לפני 9 שעות, NEW10 כתב:

נישואים פלוס היא אחת האחרונות שעוד הביאה את המשפחה האמריקאית עם חלוקת התפקידים המסורתית.

זכר מתקופה שבה היה אפשר רק מפרנס אחד והאישה היתה עקרת בית.

זה מופיע גם בעוד כמה תחומים - למשל, לא זכורה לי סדרה מאז שבהן האישה היא זו שרוצה מהגבר. תמיד מציגים את הגבר בתור סמרטוט שמתחנן לאישה והיא מחליטה אם וכאשר.

מן הסתם עוד סימפטום למגמת החינוך מחדש באמצעות המדיה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 17 שעות, ניקו פ. כתב:

הרבה יותר קל ונעים ומצחיק לראות ברוקלין 99 שוב מהתחלה עד הסוף מאשר חברים או סיינפלד בתור משהו שרץ ברקע בערב על הספה

העונה האחרונה שלה מיותרת. סה"כ אחלה סדרה בשביל לראות פעם אחת וזהו.

משהו שאפשר לראות אינספור פעמים ולא ימאס זה הסופרנוס. בנוסף, אפשר להוציא משם meme לכל דבר אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר הולכים על full geek mode - בסקראבס הפרוצדרות שמראים שם די קרובות למציאות, מה שלא קרוב למציאות בכלל זה שרופאים מבצעים שם פעולות ששמורות בלעדית לאחיות. כמובן שזה מצחיק יותר. עומדת יפה במבחן הזמן בסך הכול.

המשרד זה קאלט. צריך לצלוח את העונה וחצי הראשונה שבה ניסו לגבש את האופי ולהיבדל מהמקור, אחר כך זה פשוט קורע. גם אחרי מייקל היה בסדר לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

הסופרנוס

סדרה מספר אחת מבחינתי. אבל הדיון פה הוא על קומדיות.

לפני כשעה, hans כתב:

המשרד זה קאלט

שאלה לחובבי המשרד.

ראיתי אותה פעם אחת. נהנתי. זהו. לא מרגיש שום צורך לראות שוב. אין איזה פרק אייקוני שאני זוכר במיוחד ורוצה לראות שוב. בשום סיטואציה בחיים לא חשבתי לעצמי, וואלה זה בדיוק כמו הפרק ההוא במשרד. שונה ב180 מעלות ממה שאני מרגיש כלפי סיינפלד, חברים, הסופרנוס ואפילו פרקים מסוימים מנשואים פלוס.

וזה מבחינתי ההבדל בין קאלט לעוד סדרה.

בהחלט יכול להיות שזה רק אני, האופי שלי, הגיל שלי וכו'.

מבחינתכם המשרד היא כזו טובה עד שתראו שוב פרקים או עונות ממנה?

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, פינדר כתב:

מבחינתכם המשרד היא כזו טובה עד שתראו שוב פרקים או עונות ממנה?

כן. יש גם סצנות שראיתי יותר מפעם אחת. ובכלל, אני צריך לשנות את הכינוי שלי פה לJustice beaver

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

לא הצלחתי להתחבר ל"המשרד" וקשה לי לשים את האצבע על הסיבה.

דווקא רוק 30 היתה חביבה בעיניי. טינה פיי יכולה מבחינתי לעשות דרשות מטעם החמאס ועדיין אצפה בה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, פינדר כתב:

סדרה מספר אחת מבחינתי. אבל הדיון פה הוא על קומדיות

הדינמיקה בין פולי וכריס זה חומר לבית ספר לקומדיה. מה גם שדיברו פה על הסמויה מקודם.

לפני 21 דקות, itaysamurai כתב:

לא הצלחתי להתחבר ל"המשרד" וקשה לי לשים את האצבע על הסיבה.

דווקא רוק 30 היתה חביבה בעיניי. טינה פיי יכולה מבחינתי לעשות דרשות מטעם החמאס ועדיין אצפה בה.

המשרד טובה בעיקר באמצע, העונות הראשונות לא ממש מצחיקות ולהרבה אנשים קשה להתגבר על הקרינג' (יש לזה מילה בעברית?) ולהמשיך לצפות ובעונות האחרונות זה יותר מדי מוקצן ומגוחך ברמה שזה לא אמין גם כקומדיה. בערך אותו סיפור כמו עם parks and recreation.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

המשרד טובה בעיקר באמצע, העונות הראשונות לא ממש מצחיקות ולהרבה אנשים קשה להתגבר על הקרינג' (יש לזה מילה בעברית?)

חוסר נוחות בהקשר הזה.

אם בסיינפלד היה חוסר נוחות בינוני, תרגיע כבר הפכה את זה לאומנות. 

אולי במשרד אין לדמויות מספיק חן ועניין כדי לצלוח (וגם לסלוח) את זה מעבר לשתיים הנ''ל, בכנות כבר לא זוכר. זה פשוט לא תפס אותי במשרד ואולי לפעמים אחרי סדרות באמת טובות, כבר אין מקום לעוד משהו דומה.

לשניה נצא ממחוזות הקומדיה, אחרי שובר שורות (וסמוך על סול) התחלתי מאוד להשתעמם מדרמה.

כל מה שראיתי שבא אחרי זה היה חיוור וצפוי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...