Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסידרה חברים יורדת מנטפליקס. זה רק אצלינו או בכל העולם?

eladns

פוסטים מומלצים

אנחנו לא מסונכרנים...

לפני 51 דקות, hans כתב:

סרט uhd בימינו תופס בין 40 ל-80gb במקור. יש מי שלא אכפת לו להוריד rip מכווץ פי 10 עם ערוץ סטריאו בלבד, ויש כאלה שקצת יותר סנובים :-)

אני משתדל להוריד את הסרטים באיכות הגבוהה ביותר, נדיר מאוד שאני מוצא משהו הגדול מ 50. הווה אומר, 280 סרטים באיכות הגבוה ביותר כיום על דיסק פשוט של 14 טרה (שני דיסקים כאלה מאמזון עלו לי כ 1300 ש"ח)

לפני 56 דקות, hans כתב:

זה חישוב מפית פשוט, אם אני אתחיל לבצע rip בבית לאוסף הצנוע מאוד שלי (בלי קשר לחומרה שצריך לקנות, צריבת קושחה לכונן וכו) זה ייקח בממוצע שעת עבודה לסרט, 100 סרטים, 100 שעות... יותר זול להשתמש בדיסקים עד שהם מתבלים ולהחליף, בשיא הרצינות.

לבצע rip? לשם מה? כמעט כל הסרטים ניתנים להשגה ברשת. אם אתה ממש חייב תירגום אז יש אתרים ישראלים להורדת כתוביות.

הסרטים שמורים אצלי על דיסקי BR אבל לפני כשנתיים העתקתי אותם לדיסק הקשיח (כתבתי על זה פה) וכיום חווית הצפייה הספונטנית שונה מאוד, אני מציץ ב EMDB (Eric's Movie DataBase) וקליק אחד הסרט מתנגן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים אחלה סדרה. היא תשאר רלוונטית כנראה גם עוד 50 שנה, כי גם אז יהיו חבר'ה צעירים שיעזבו את הבית, יחיו עם שותפים, יתמודדו עם בעיות של דירה שכורה, דייטים, חיפושי קריירה, הצלחות וכשלונות. זו לא סדרה שאני רואה ונקרע מצחוק או משהו, גם לא בפעם הראשונה. היא פשוט מספרת בצורה די נחמדה סיפור שלרוב יהיה קל להזדהות איתו. 

סיינפלד היא סדרה חכמה יותר, צינית יותר, הגיבורים שלהם הם תכלס אנטי גיבורים, קצת כמו בנישואים פלוס, רק עם יותר תחכום. סיינפלד עצמו הוא שחקן בינוני, אבל אלכסנדר לדעתי שחקן ענק, והדמות שלו אדירה. לחלוטין לא מעט מהפרקים שם מבוססים על סיטואציות רלוונטיות לסוף שנות ה80 - תחילת שנות ה90. ועדיין. אני יכול לראות בריפיט את ג'ורג' מציג את עצמו כארט וונדליי, מתפטר מהעבודה בגלל גישה לשירותי מנהלים, או מתכנן קאמבק אחרי שיורדים עליו שהוא גומר את כל השרימפסים באוקיאנוס.

אבל כן. פודקסטים או משהו. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.12.2024 בשעה 17:41, eladns כתב:

טוב נו, נקנה קלטות וידאו שלהם

בפורמט LP, שיחסוך לך מקום של הקלטות על המדף... ;-) 

• מצחיק 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, natco כתב:

איך אתם שומעים אטמוס?

יש לכם באמת רמקולים בתקרה?

השתמשתי בשם שכולם מכירים בשביל הפשטות, יש איזה 5 פורמטים שונים עם שמות מתחלפים בסגנון dts-hd / master/truehd/דולביחרטא שמשמעותם בשורה התחתונה היא סאונד לא מכווץ בכלל, בעיקר בערוצים האחוריים. צריך כמובן רמקולים אחוריים נורמליים שהם לא פחות טובים מהקדמיים בשביל ליהנות מזה... כשהכול מכוונן כמו שצריך אתה לא "שומע אפקטים" אלא "חי בתוך הסרט", שוקע לך בנעימות בג'קוזי צלילי מבעבע... 🫠

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

חברים אחלה סדרה

ההבדל הגדול הוא שחברים מספרת סיפור. עם התחלה אמצע וסוף. עם דמויות שהן אנשים בשר ודם שאפשר להזדהות איתם. עם סיפור שמתגלגל ומתפתח. בגלל זה כשדגמתי איזה פרק של חברים, זה המשיך לבינג' עד הסוף.

סיינפלד היא אוסף של אפיזודות. חלקן גאוניות ומצחיקות אבל זהו. הדמויות הם לא אנשים שאפשר להזדהות איתם ולאהוב אותם. הם כולם ציניים וחסרי רגשות. אפשר לערבב את הסדר של פרקי הסדרה וחוץ מבכמה נקודות לא תהיה שום בעיה של המשכיות.

תרגיע הוא סוג של שילוב. הדמות הצינית של לארי (שילוב של ג'רי וג'ורג') אבל מוקפת בבני אנוש רוב הזמן.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, פינדר כתב:

הדמויות הם לא אנשים שאפשר להזדהות איתם ולאהוב אותם. הם כולם ציניים וחסרי רגשות

פה הטעות שלך.

בסיינפלד אתה מוצא משהו שלך בכול אחת מהדמויות ומהסיטואציות. זה או מוכר לך, או קרה לך, או קרה לחבר שלך. מחשבה שעברה לך והרחקת.

הם גם לא כול כך חסרי רגשות, כול אחד עם הקיצוניות שלו. אבל כן, זה לא סדרה שטוחה לגמרי. 

תרגיע זה לא סוג של שילוב. תרגיע זה לארי דיוויד (הבסיס לג'ורג') לבד עושה מה שבא לו כי יש לו פאק יו מאני והוא מצחיק. נוגע באיזה נושא שהוא רוצה בצורה מצחיקה. 

גם שם אף דמות אינה טובה. ג'ף בוגד באישתו כול הזמן. אישתו חברה נוראית ללארי ואישה נוראית לג'ף. אישתו של לארי רעה, לארי בעל גרוע ולא אמפטי, טד דנסון חרא חבר. לארי חרא חבר. גם פה כולם חארות. 

אבל המצבים, הסיפורים, הדרך שבה הוא מציג את זה - קרינג' קשה וגאוני באותו הזמן. הקטנוניות. 

בגלל זה, אוהבי סיינפלד ותרגיע מתנשאים על חברים. הייתי טוען דברים רעים לגבי חברים, אבל אני אפילו לא זוכר משהו אחד מעניין בסדרה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת היא שאולי היום חברים רלוונטית מאי פעם, כי זו קבוצה של אנשים 'בשנות העשרים' שלהם שנראים לקראת ארבעים ככה, ועדיין לא מסוגלים לצאת מדירת שותפים למרות שלכולם יש עבודה מכניסה (שבאופן תמוה משאירה מלא זמן לישיבה בבית קפה על ספה שמחכה רק להם).

זה די משקף את המציאות העכשווית, רק שהדירות של רוב קהל היעד הן לא במנהטן ולא מעוצבות בגווני פסטל ודורשות שלושה-ארבעה שותפים כדי לכסות את שכה"ד. אבל כן, יש מלא זמן לצאת לבתי קפה (עם הלפטופ) ולהנות מהרווקות כאילו אין מחר. למעשה, חסר בתמונה הזאת רק טינדר (אם כי נושא הדייטינג עדיין קיים בגרסה כלשהי), מישהו שעובד באובר/וולט, ורכישה סדרתית של מוצרים אופנתיים כדי לפצות על הריקנות הפנימית והיעדר האופק הכלכלי שלהם.

אגב, שמעתי שסקראבס הולכים לקבל ריבוט בקרוב. קשה לי לראות את זה מצליח בסיבוב שני אבל לך תדע, אם זהו זה הצליחו לעשות קאמבק...

עריכה אחרונה על ידי Derish
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סקראבס היא בין הסדרות המועדפות עליי תמיד, הן בגלל שהיא מאוד מצחיקה אותי (בניגוד לשאר הסיטקומים שרק מעוררים גיחוך מדי פעם) והן בגלל שהיא הסדרה היחידה עם רופאים בהיסטוריית האנושות שנאמנה בכמעט 100 אחוזים למציאות. 

הדמויות משוגעות ויש מערכות יחסים מוגזמות ומטומטמות (כמו במשרד למשל), שזה לא מציאותי בעליל, אבל כל הסטינג כן. מה שמרגש בה, מרגש. מה שמצחיק, לרוב מאוד מצחיק. 

אני חושב שקראבס היא אחת הסדרות הכי אנדרייטד בהיסטוריה, כמו גם arrested development. 

אגב אתם בטח תסקלו אותי, אבל לי הרבה יותר קל ונעים ומצחיק לראות ברוקלין 99 שוב מהתחלה עד הסוף מאשר חברים או סיינפלד בתור משהו שרץ ברקע בערב על הספה. 

למרות ששכנעתי את אשתי לראות הסמויה אז כרגע אנחנו רק מחכים להזדמנות לתפוס עוד פרק ועוד פרק בסדרה טופ 3 בהיסטוריה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, פינדר כתב:

ההבדל הגדול הוא שחברים מספרת סיפור

נכון. זה היתרון של חברים. היא פשוט מספרת סיפור ובצורה די טובה לאורך רוב העונות (ובצורה יותר טובה את הסיפור של צ'נדלר ומוניקה לדעתי). אבל בתכלס היא סדרה סופר סחית, לא מאוד מצחיקה רוב הזמן, בעיקר כי היא מאוד לא פוגענית וקשה לעשות הומור לא פוגעני. וסיינפלד גם לא קיצונית אולי במונחים של ימינו, אבל לא מפחדת לצחוק. ואולי הדמויות בה מוקצנות, שזה לא רע לסדרה שאמורה להצחיק מלכתחילה, אבל אולי ג'ורג' השמנמן והקרח זו גם דמות קצת יותר אותנטית וקרובה למציאות הממוצעת מג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס שבוכות להן שאף פעם לא ימצאו גבר שיאהב אותן.

לפני 5 דקות, ניקו פ. כתב:

למרות ששכנעתי את אשתי לראות הסמויה אז כרגע אנחנו רק מחכים להזדמנות לתפוס עוד פרק ועוד פרק בסדרה טופ 3 בהיסטוריה. 

ברוקלין נחמדה. אבל מאוד רפטטיבית. הייתי אוהב יותר אם מישהו אחר היה בתפקיד הראשי.

לא הזכרנו פה את המשרד משום מה. מגיע לה גם מקום של כבוד. אני חושב שמערכת היחסים בין מייקל וטובי זו בערך מערכת היחסים האהובה עלי בקומדיות טלויזיוניות אי פעם.

הסמויה ראיתי בערך 20 פעם. בטח רק אור ראה את זה יותר פעמים ממני. אבל זה ז'אנר אחר

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, David32 כתב:

הם גם לא כול כך חסרי רגשות,

תשע עונות ואף אחד מהם לא מתאהב באדם אחר. הם מאוהבים רק בעצמם ולא מסוגלים לאהוב אדם אחר. היחיד שהחזיק מערכת יחסים של יותר מ2-3 פרקים זה גורג ואז הוא מבסוט שארוסתו מתה.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

מג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס שבוכות להן שאף פעם לא ימצאו גבר שיאהב אותן.

זה נכון כמעט לכל סרט או סדרה רומנטית. כוכבים חתיכים שמשחקים דמויות חסרות בטחון.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אבל מאוד רפטטיבית

נכון. אני רואה אותה עכשיו כמעט כל ערב לפני השינה.

זה למעשה אותו פרק שוב ושוב.

לפני כשנה עשיתי בינג על שני גברים וחצי, העונות עם צרלי שין. הדמות שלו אגדית בעיני. מצחיק אותי מאוד.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוקלין 99 התחילה חזק מאוד ואז התרסקה. העונות האחרונות שלה פשוט מאוסות.

לחברים אין באמת סיפור. יש איזה יעד כללי שהם הגדירו ובאמצע מיליון אפיזודות. זה נכון לומר שיחסית לסיינפלד יש לה סיפור.

מבחינת סקראבס - קשה לי להאמין שיצליחו בלי זאק בראף. הוא היה הסדרה הזו, לטוב ולרע. 

לא הייתי מגזים ואומר שהיא נאמנה למציאות (כולם שם בלי מסכות..) אבל היא שילוב מאוד מיוחד בין קומדיה מופרעת לדרמה קורעת לב. עצם זה שאני יכול להצביע על 2-3 פרקים בסדרה קומית שהם מהמרגשים ביותר שראיתי בטלוויזיה אומרת את שלה.

בעונות האחרונות כבר נטו יותר לכיוון הסלפסטיק ובאמת האיכות ירדה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יבגניפ כתב:

לא הזכרנו פה את המשרד משום מה. מגיע לה גם מקום של כבוד.

סידרה אדירה. מהטובות שראיתי. אבל גם שם מרגע שמייקל עזב, היא נהייתה פשוט מוזרה. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

משהו

התחלתי לכתוב ולכתוב - תגובה מלאה בפאתוס על חברים, סיינפלד, פודקאסטים ומה לא, עושה הפסקה קטנה, מרים את המבט למסך ומה מתנגן? חברים :lol:

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

לא הזכרנו פה את המשרד משום מה. מגיע לה גם מקום של כבוד.

לפני שעתיים, davemustaine87 כתב:

סידרה אדירה. מהטובות שראיתי. אבל גם שם מרגע שמייקל עזב, היא נהייתה פשוט מוזרה. 

אחת הסדרות שגורמת לי לפקפק בעצמי חח.

מעולם לא הצלחתי להתחבר אליה, ניסיתי לצפות כמה פעמים, ולרוב התחושות שלי היו איפשהו בין שיעמום לבין רצון עז לזרוק משהו על הטלויזיה.
פעם אחרונה ניסיתי לצפות עם אישתי, ולהפתעתי זה גרם לה לתחושות דומות. לפחות משהו בחרתי נכון 😁

אבל זו סידרה כלכך אהובה בציבור, שאני כל הזמן תוהה מה אני מפספס..

מצד שני אני גם לא מתחבר לסירטי בוראט ודומיו. אולי זה קשור.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...