Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסידרה חברים יורדת מנטפליקס. זה רק אצלינו או בכל העולם?

eladns

פוסטים מומלצים

לפני 11 שעות, hans כתב:

תשובה ל-natco:

אמזון. סרטים, מארזים של סדרות, וגם נגנים.

בדרך כלל ארה"ב, לפעמים גרמניה. מה שכן, צריך לשים לב לנושא האזורים /regions -זה עדיין קיים ב-2024 למרבה הצער, ולכן יש לי בבית שני נגני בלו ריי שונים 🤯 לגבי nas - העלויות פסיכיות כשמדובר בבלו ריי 4k עם כל הרעש והצלצולים העדכניים. יותר זול לקנות מחדש את כל האוסף בבלו ריי אחת לעשור 😗

מניסיוני, ממש לא קרוב למציאות.

1. יש לי מחשב נייח ובו דיסק 14 טרה לאיחסון המדיה (מוזיקה ,ספרים ווידאו ברזולוצית 4K) ומגירת דיסקים נשלפים עם דיסק 14 טרה נוסף לגיבוי (עדיף לדעתי על NAS), בסך הכל יצא פחות מאלפייה.

2. המדיה משתנת כל הזמן, תרכוש אותה שוב ושוב? כשהייתי צעיר רכשתי את ה The wall של הפינק פלויד בקסטת אודיאו וכמה שנים אחר רכשתי שוב כתקליט,  כשהתבגרתי קניתי שוב כ CD וקצת לפני שהתחתנתי קניתי כ DVD. שילמתי על אותה מדייה 4 פעמים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פינדר כתב:

סיינפלד לא עומדת במבחן בכלל

אינני מסכים בכלל. אני מכיר את הטיעון לגבי הטלפונים הניידים, אבל אני חושב שהוא יחסית שטחי.

הרעיון של חברים מוחזר באיך גפשתי את אמא, ואחר כך שוב בעוד איזו סדרה שאני לא זוכר. סיינפלד לא. 

אתה יכול להסביר מה לא עומד מבחינתך במבחן הזמן בכלל? כי אני יכול למנות המון דברים שהם עדיין רלוונטיים, ואם הם לא כול כך רלוונטיים עכשיו (הפרק עם המסעדה הסינית למשל לא יכול להתקיים עכשיו) עדיין יש בפרקים קטעים אנושיים רלוונטיים (ג'ורג' נדפק ולא מצליח להתקשר מהטלפון הציבורי וצועק you know we're living in a society).

בקיצור,יש קצת עומק מתחת לפני השטח שרלוונטי גם היום. או דברים שעדיין מצחיקים, שלא לדבר על הביצוע של קרמר.

באותה מידה אני חושב שתרגיע מצחיקה ורלוונטית ותמיד תיהיה רלוונטית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
לפני כשעה, פינדר כתב:

במבחן הזמן, ניסיתי לצפות בשתיהן כשעלו בנטפליקס.  סיינפלד לא עומדת במבחן בכלל, חוץ אולי מכמה פרקים על זמניים. חברים לגמרי מהנה וזורמת ומצחיקה גם היום.

מבחינתי גם אז וגם היום זה הפוך.

סיינפלד מחזיקה ולא נגמרת ואילו חברים הפכה בחלקה לעיסה דביקה.

עדיין משעשעת אבל לא ברמה שאתחיל לחפש פתרונות לצפייה.

את שתיהן אשים בלילה כשמעבירים את המוח לניוטרל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, David32 כתב:

אינני מסכים בכלל. אני מכיר את הטיעון לגבי הטלפונים הניידים, אבל אני חושב שהוא יחסית שטחי.

כמובן שזה לגמרי עניין של טעם אישי.

אין לי מושג מה זה הטיעון של הטלפונים הניידים. זה שהם לא קיימים בסדרה?

לפני 18 דקות, David32 כתב:

שתרגיע מצחיקה ורלוונטית ותמיד תיהיה רלוונטית.

זו סדרה שהסתיימה רק ב2024, כן? ברור שהיא רלוונטית היום.

לגבי תמיד, נחיה ונראה.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

אתה יכול להסביר מה לא עומד מבחינתך במבחן הזמן בכלל?

ניסיתי לצפות בפרקים ״רגילים״, לא הידועים והמפורסמים והם לא היו מצחיקים. אפילו טרחניים.

חיבוטי הזוגיות של ג׳רי למשל, הקטע שכל פעם עם אישה אחרת יש לו איזה סוגיה, הפכו למעיקים עבורי.

בכלל העונות הראשונות בלתי ניתנות לצפיה. עינוי.

העונות המאוחרות כבר יותר נסבלות ושם אני עוד יכול למצוא פרקים מהנים.

לפני 17 דקות, itaysamurai כתב:

מבחינתי גם אז וגם היום זה הפוך

סבבה.

על טעם ועל ריח..

• רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אין לי מושג מה זה הטיעון של הטלפונים הניידים. זה שהם לא קיימים בסדרה?

הטיעון הוא שחלק גדול מהבעיות בסדרה נפתר ע''י טלפון נייד. 

המסעדה הסינית, הולכים לאיבוד בחניון, חלק מסויים מהבעיות נפתרות לגמרי כי אפשר פשוט להתקשר. לכאורה - אין יותר answering machines אז גם שם דברים נפתרים. אין יותר רישום מספרי טלפון לטלפון מהיר (הפרק בו חברה שלו מדרגת את מערכת היחסים שלה איתו ע"י שינוי המספר להתקשרות מהירה). הארנק של גורג לא מתפוצץ אם לא צריך להכניס את החתיכת נייר לשיעור גיטרה חינם. ועוד ועוד, אבל לטעמי זה מפספס את העיקר.

לפני 9 דקות, פינדר כתב:

זו סדרה שהסתיימה רק ב2024, כן?

כן, אבל היא התחילה ב 2000 והייתה עם הפסקה ארוכה באמצע.

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

חיבוטי הזוגיות של ג׳רי למשל, הקטע שכל פעם עם אישה אחרת יש לו איזה סוגיה, הפכו למעיקים עבורי

אבל.. זה הקטע. הם לא דמויות חיוביות...

לגבי העונות הראשונות, אני לא מסכים כמובן. חלק נכבד מהפרקים הטובים נמצאים בעונות 2-3-4 

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, David32 כתב:

הטיעון הוא שחלק גדול מהבעיות בסדרה נפתר ע''י טלפון נייד. 

המסעדה הסינית, הולכים לאיבוד בחניון, חלק מסויים מהבעיות נפתרות לגמרי כי אפשר פשוט להתקשר. לכאורה - אין יותר answering machines אז גם שם דברים נפתרים. אין יותר רישום מספרי טלפון לטלפון מהיר (הפרק בו חברה שלו מדרגת את מערכת היחסים שלה איתו ע"י שינוי המספר להתקשרות מהירה). הארנק של גורג לא מתפוצץ אם לא צריך להכניס את החתיכת נייר לשיעור גיטרה חינם. ועוד ועוד, אבל לטעמי זה מפספס את העיקר.

הבנתי. זה לא מה שמפריע לי.

כנראה שהילדים שלי לא יבינו את הקטעים האלו.

לפני 13 דקות, David32 כתב:

חלק נכבד מהפרקים הטובים נמצאים בעונות 2-3-4

אתה מסוגל לראות את קטעי הסטנד אפ של ג׳רי שפותחים וסוגרים כל פרק כזה? זה עדיין מצחיק אותך?

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

בכלל העונות הראשונות בלתי ניתנות לצפיה. עינוי

מסכים לגבי זה, פרקים ארוכים, איטיים ולא מצחיקים.

הסדרה מתחילה בעונה 4 לדעתי.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אתה מסוגל לראות את קטעי הסטנד אפ של ג׳רי שפותחים וסוגרים כל פרק כזה? זה עדיין מצחיק אותך?

לא, אבל זה לא מפריע לי, זה כמו אינטרו/אאוטרו לפרק. זה לא התוכן מבחינתי.

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אתה הראשון שאני שומע עליו, שאם הבנתי נכון, אהב בעבר את סיינפלד ועכשיו לא אוהב.

זה או שאוהבים ממש וחושבים שזאת סדרה גאונית, או שכאלה שחושבים שהיא בינונית להחריד ב-99 אחוז מהזמן, ויש לה קטעים מעולים פה ושם שהם בגדר קאלט. 

אני אגב, מהסוג השני.

קטעי הסטנד אפ של ג'רי במהלך הפרק, הם פשוט ההתגלמות של זה, מבחינתי. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, davemustaine87 כתב:

אהב בעבר את סיינפלד ועכשיו לא אוהב.

לא אגיד שאני לא אוהב.

עדיין חושב שזו סדרה גאונית לזמנה ועדיין מסוגל להיזכר בקטעים מסויימים בסיטואציות מתאימות בחיים.

חושב שהיא פחות שרדה את מבחן הזמן. זה הכל.

• אהבתי 2

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, David32 כתב:

לגבי העונות הראשונות, אני לא מסכים כמובן. חלק נכבד מהפרקים הטובים נמצאים בעונות 2-3-4 

יש קצת הבלחות בעונה 2 אבל מבחינתי מאמצע העונה השלישית הם איבדו את השפיות (בקטע טוב).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, Haim_gds כתב:

מניסיוני, ממש לא קרוב למציאות.

1. יש לי מחשב נייח ובו דיסק 14 טרה לאיחסון המדיה (מוזיקה ,ספרים ווידאו ברזולוצית 4K) ומגירת דיסקים נשלפים עם דיסק 14 טרה נוסף לגיבוי (עדיף לדעתי על NAS), בסך הכל יצא פחות מאלפייה.

2. המדיה משתנת כל הזמן, תרכוש אותה שוב ושוב? כשהייתי צעיר רכשתי את ה The wall של הפינק פלויד בקסטת אודיאו וכמה שנים אחר רכשתי שוב כתקליט,  כשהתבגרתי קניתי שוב כ CD וקצת לפני שהתחתנתי קניתי כ DVD. שילמתי על אותה מדייה 4 פעמים!

יש פה מלא, אבל מלא משתנים.

סרט uhd בימינו תופס בין 40 ל-80gb במקור. יש מי שלא אכפת לו להוריד rip מכווץ פי 10 עם ערוץ סטריאו בלבד, ויש כאלה שקצת יותר סנובים :-)

בקיצור, אם ניקח ממוצע של 60gb (כן, אני שומע עם אטמוס ולפעמים גם מאחורי הקלעים וגו) זה נותן לנו 17 סרטים לטרה. נגיד שרק חצי מהסרטים ב-uhd, יוצא נניח ממוצע של 25 סרטים לטרה...

זה חישוב מפית פשוט, אם אני אתחיל לבצע rip בבית לאוסף הצנוע מאוד שלי (בלי קשר לחומרה שצריך לקנות, צריבת קושחה לכונן וכו) זה ייקח בממוצע שעת עבודה לסרט, 100 סרטים, 100 שעות... יותר זול להשתמש בדיסקים עד שהם מתבלים ולהחליף, בשיא הרצינות.

בתאריך 10.12.2024 בשעה 16:40, borsood כתב:

אבא, מתי רואים את הנסיכה הקסומה?

חובה להעביר לדור הבא, יש דיסק...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שזה רלוונטי לסרטים מסויימים. אין שום סיבה בעיני להחזיק סדרה משנות ה90 בכזו איכות, גם אם עברה UPSCALE כזה או אחר.

אגב, הבנתי שהחידושים האלו לא תמיד עוזרים אלא אפילו מזיקים. בסקראבס הורידו חלק מהשירים בנטפליקס כי נגמרו זכויות היוצרים וזה ממש הורס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, taranta כתב:

רק שזה רלוונטי לסרטים מסויימים. אין שום סיבה בעיני להחזיק סדרה משנות ה90 בכזו איכות, גם אם עברה UPSCALE כזה או אחר.

אגב, הבנתי שהחידושים האלו לא תמיד עוזרים אלא אפילו מזיקים. בסקראבס הורידו חלק מהשירים בנטפליקס כי נגמרו זכויות היוצרים וזה ממש הורס.

בעסה לגבי סקראבס.

לגבי סדרות - אתה צודק 100 אחוז, אין במקור בשום סדרה ישנה מידע שלא נכנס ל-1080p. סרטים זאת סמטוחה שלמה, יש לך כאלה משנות החמישים עם יותר רזולוציה משנות ה-2000 ולהפך, נפלאות הפורמטים הרחבים למיניהם.

(בהמשך להודעה הקודמת, שכחתי לכלול בחישוב קנייה של סטרימר לא זול בכלל בסגנון shield וגו - שוב, למי שרוצה את איכות המקור)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...