Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסידרה חברים יורדת מנטפליקס. זה רק אצלינו או בכל העולם?

eladns

פוסטים מומלצים

יש אנשים שמכורים לסדרות או סרטים ולפעמים חייבים לראות אותם שוב ושוב. לאלה היית ממליץ לא להסתמך על סטרימיניג אלא לקנות מארז של הסדרה.

לחלופין, אפשר להשיט את ספינתך למפרץ, רוב הדברים הפופולריים נמצאים שם. מי שקשה לו באנגלית יש תחליפים עבריים שמוזכרים פה מידי פעם.

(אבא, מתי רואים את הנסיכה הקסומה?)

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בומר על מלא, ובכל-זאת, אין לי בבית שום מכשיר שמאפשר צפיה בקלטות/דיסקים/בלוריי וכו'.

ונניח שהיה, במקום של טאוור רקורדס שהכרתי, יש היום חנות בגדים.

איפה בכלל אקנה "מארז"?😁

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, natco כתב:

אני בומר על מלא, ובכל-זאת, אין לי בבית שום מכשיר שמאפשר צפיה בקלטות/דיסקים/בלוריי וכו'.

ונניח שהיה, במקום של טאוור רקורדס שהכרתי, יש היום חנות בגדים.

איפה בכלל אקנה "מארז"?😁

ebay

אמזון

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, Be roo כתב:

או שסתם ניצלת הזדמנות לזלזל במשהו ולרגיש טוב עם הבחירות שלך.

בואי לא נהפוך את הפורום לעוד מעוז של woke culture שבו כל מי שלא מסכים איתך הוא טוקסיק ומזלזל.

אמרתי את שאמרתי כי אתם אנשים אינטליגנטיים והפסולת הטלוויזיונית הזאת (רמה אחת מעל ריאליטי) שבה מזכירים לכם מתי לצחוק לא מסתדרת לי עם הפרופיל הגבוה שלכם. אני דוחף אתכם להצליח ולהשתפר דרך ביקורת ספק-בונה ספק-מעצבנת. בתגובה, אפשר לשאול 'איזה פודקאסט למשל' ולקבל המלצות, או שאפשר להתעלם, או שאפשר לשים את הסמליל שמצביע למטה ואז אזכור להבא שאתם לא קהל היעד שלי. אבל לדבר על זלזול והטפה לגמרי מפספס את הפואנטה, כי אם לא היו לי כוונות טובות בשורה התחתונה אז לא הייתי טורח לרשום שום דבר מלכתחילה. זה מרגיש כמו שידור חוזר של הדיון ההוא על האימיילים מלפני כמה ימים.

אני שם לב שיש כמה חברי פורום שמותר להם להגיב ככה וזה עובר חלק ויש כאלה שרק פותחים את הפה ומיד צועקים עליהם שהם מזלזלים, מטיפים וכד'. תופעה מעניינת שאולי יום אחד אבין את ההגיון מאחוריה. אולי הקארספורום פשוט מיישר קו עם שאר האינטרנט והופך ל'מרחב בטוח' שבו אסור לפגוע לאף אחד ברגשות או להכניס ויברציות שליליות. זה עשוי להסביר כמה דברים.

• רעיון גרוע 2
  • משעמם 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשובה ל-natco:

אמזון. סרטים, מארזים של סדרות, וגם נגנים.

בדרך כלל ארה"ב, לפעמים גרמניה. מה שכן, צריך לשים לב לנושא האזורים /regions -זה עדיין קיים ב-2024 למרבה הצער, ולכן יש לי בבית שני נגני בלו ריי שונים 🤯 לגבי nas - העלויות פסיכיות כשמדובר בבלו ריי 4k עם כל הרעש והצלצולים העדכניים. יותר זול לקנות מחדש את כל האוסף בבלו ריי אחת לעשור 😗

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, Derish כתב:

אמרתי את שאמרתי כי אתם אנשים אינטליגנטיים והפסולת הטלוויזיונית הזאת

ולכן כמובן מותר לצפות מחדש רק בסיינפלד ותרגיע.

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרגיע ירדה הרגע, ולא לפני יותר מעשרים שנה.

סיינפלד כבר לא רלוונטית, לצערי.

התיישנה, יחד עם הכוכב שלה.

(דווקא את המארז הזה יש לי - הייתי מעריץ אדוק)

לארי דייויד הוא גאון שנשאר רלוונטי ומצחיק, תוך מודעות עצמית מלאה לכך שהוא בומר לא-רלוונטי בעליל

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, David32 כתב:

ולכן כמובן מותר לצפות מחדש רק בסיינפלד ותרגיע.

סיינפלד סמי-פדופיל, כמסתבר. ובאופן אישי, גם אז לא הבנתי את הגאונות של הסדרה שלו (אם כי אולי הייתי צעיר מדי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולואי סי.קיי מאונן בפומבי, קלפטון אנטישמי, ורוג'ר ווטרס מחורפן על כל הראש.

כל גיבורי הילדות שלנו התגלו כח*א של בני אדם.

אגב- בלי ששמנו לב, חצי מהקאסט של חברים כבר מריחים את הפרחים מהשורש

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, Derish כתב:

רבאק, תמצאו לעצמכם איזה פודקאסט מעניין או משהו שימושי להאזין לו ביוטיוב.

מכיר guilty pleasure? אז זה.

בטח גם לך יש. לכולם יש. אתה לא צריך לספר לאף אחד, לא אכפת לי. אישית לא מוצא שום עניין ב"חברים" אבל מי שכן - שיהנה. 

כמאמר נתן אלתרמן ב"שלמה המלך ושלמי הסנדלר" - 

כי חסר לי, חסר לי דבר מה,

אבל מה - לא אדע בדיוק.

לא תמיד העיקר החכמה,

גם השטות מחפשת סיפוק.

כי הלב - שום דבר לא עוזר לו,

אם חסר לו דבר מה, זה חסר לו.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 54 דקות, Derish כתב:

אני דוחף אתכם להצליח ולהשתפר

אם לא היו לי כוונות טובות בשורה התחתונה אז לא הייתי טורח

אשרינו שזכינו בגולש כמוך, שמקדיש כל כך הרבה מחשבה לשיפור חיינו בביקורתו הבונה-מעצבנת.

והופך ל'מרחב בטוח' שבו אסור לפגוע לאף אחד ברגשות או להכניס ויברציות שליליות

הסר דאגה מליבך.

למרות הדאגה הכנה שלך לאיכות חיי, יש לך אפס השפעה על רגשותי.

הדברים שאתה אומר והצורה שבה אתה אומר מעידים רק עליך, וההתעקשות שלך להמשיך להראות את האור לכל צרכני הפסולת היא לא עדות טובה במיוחד.

נסה להיות גורו של איזו כת, הם בקטע של מטיף במסווה של דאגה לצאן מרעיתו.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 6
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Derish כתב:

אם לא היו לי כוונות טובות בשורה התחתונה אז לא הייתי טורח לרשום שום דבר מלכתחילה. זה מרגיש כמו שידור חוזר

גם עכשיו וגם בעבר אתה מפספס נקודה מהותית: הקונטקסט.

אם השרשור היה "אני מת על סדרה כך וכך, יש לכם המלצה למשהו דומה" - אז אותה הערה הייתה מתקבלת בטבעיות בקונטקסט של אוהב/שונא/ביקורת/תרבות/מדיה.

בקונטקסט הנוכחי פות"ש שאל שאלה *טכנית* שהתגובות הנכונות אליה (כן כן, יש דבר כזה תגובה *נכונה*) יסתובב סביב הפיתרון הטכני. יצאת מהקונטקסט, אנשים מופתעים. זה בדיוק, אבל ב-ד-י-ו-ק כמו לכתוב בשרשור על תחזוקת רכבי ספורט "תגידו, לא נראה לכם מטופש לקשקש על כלי כל כך מזהם כשיש תחב"צ חשמלית בשפע?!". טעית בחדר.

וסתם דוגמה אקראית לסיום - שים לב לחברים מסוימים בפורום שמצליחים גם וגם - גם לזרוק דחקה על השאלה/נושא שנראים להם מטופשים *וגם* לספק תשובה עניינית או שאלה מקדמת. שוב, אחיזה בקונטקסט.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, David32 כתב:

בסיינפלד

באותה תקופה העדפתי את סיינפלד. אני עדיין חושב שזו הייתה סדרה גאונית ופורצת דרך.

במבחן הזמן, ניסיתי לצפות בשתיהן כשעלו בנטפליקס.  סיינפלד לא עומדת במבחן בכלל, חוץ אולי מכמה פרקים על זמניים. חברים לגמרי מהנה וזורמת ומצחיקה גם היום.

• אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...