Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסידרה חברים יורדת מנטפליקס. זה רק אצלינו או בכל העולם?

eladns

פוסטים מומלצים

לפני 4 שעות, taranta כתב:

מצטרף להמלצה על רוק 30. לא מצליח להבין איך אנשים מצליחים לצפות בparks and recreation.

parks עובדת טוב במקבץ קטעים נבחרים, מדי פעם אני משתעשע ממה שיוטיוב מזכיר לי. ההתפתחות של כל פרק בפני עצמו קצת מייגעת.

אגב - שכחתי לציין - כשאני מבצע צפייה חוזרת בסדרה זה בדרך כלל עם אוזניות תוך כדי בישול וכו', עם הצצה חטופה למסך מדי פעם. במשרד זה עובד טוב בגלל הפורמט שבו כל חצי דקה ה"מרואיינים" מדברים עם המראיין הדימיוני :-)

בעצם עובד לא רע גם ב-star trek, פה ושם יש אפקטים אבל זה לא מה שמניע את העלילה. ממש תסכית רדיופוני.

לפני 6 שעות, פינדר כתב:

בשום סיטואציה בחיים לא חשבתי לעצמי, וואלה זה בדיוק כמו הפרק ההוא במשרד.

לגמרי. אולי בגלל זה אני מתחבר.

אפרים קישון זה בדיוק ההפך - כל מה שהוא כתב קרה, למרבה הצער. לפעמים נדמה לי שחברי הכנסת מתייחסים לכתבים שלו כמדריך.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ו..... אף מילה על סאות' פארק עד כה?!

מודה שאת העונות האחרונות לא יצר לי עדיין לראות, אבל את הישנות חרשתי בזמנו.

מעניין אם עדיין הם הורגים את קני כל פרק מחדש...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, פינדר כתב:

סדרה מספר אחת מבחינתי. אבל הדיון פה הוא על קומדיות.

שאלה לחובבי המשרד.

ראיתי אותה פעם אחת. נהנתי. זהו. לא מרגיש שום צורך לראות שוב. אין איזה פרק אייקוני שאני זוכר במיוחד ורוצה לראות שוב. בשום סיטואציה בחיים לא חשבתי לעצמי, וואלה זה בדיוק כמו הפרק ההוא במשרד. שונה ב180 מעלות ממה שאני מרגיש כלפי סיינפלד, חברים, הסופרנוס ואפילו פרקים מסוימים מנשואים פלוס.

וזה מבחינתי ההבדל בין קאלט לעוד סדרה.

בהחלט יכול להיות שזה רק אני, האופי שלי, הגיל שלי וכו'.

מבחינתכם המשרד היא כזו טובה עד שתראו שוב פרקים או עונות ממנה?

סתם מתוך עניין, איך אתה עם סרטי גיבורי על ? אתה אוהב אותם? או מוצא אותם לבינוניים ומטה? 

כי יש לי חבר שהוא למשל לא סובל סרטי גיבורי על, ולמה? כי הוא לא מצליח להינות מסרטים שהמציאות שם לא יכולה לקרות בפועל. מבחינתו הווי של העולם שלנו, ועם בני אדם שלובשים טייץ, רצים, קופצים ויורים ברקים ולייזרים מהידיים, זה אינפנטילי ברמות.

כשאני רואה סדרה קומית,  אני לא מרגיש צורך שהיא תהיה מציאותית וחופפת לעולם שלי, אלא רק שתהיה מצחיקה ושלא תהיה אלימה או כבדה.  ובשנים האחרונות נכנסה דרישה חדשה וכמעט בילתי אפשרית- שלא תהיה WOKEית. אבל רק שתהיה מצחיקה זה כבר קשה בפני עצמו, כי יש כול כך מעט כאלה. 

לא סתם כשאני רוצה קומדיה קלה לכבות את המוח בערב, אני כבר רואה פעם שניה את כול העונות של חברים, המפץ הגדול, המשרד, איך פגשתי את אמא ואולי עוד משהו ששכחתי. חוץ מזה, אין פאקינג כלום. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 59 דקות, davemustaine87 כתב:

סתם מתוך עניין, איך אתה עם סרטי גיבורי על ?

דווקא אוהב מאוד. לפחות אהבתי בשנים קודמות.

בשנים האחרונות זה כבר נהיה הרבה פחות כיפי. מליון גיבורים בעולמות של מרבל ודיסי ולפני כל סרט צריך לראות סדרה או סרט אחר. התישו.

עם כבר הזכרת, שבוע שעבר עשיתי בינג על הפינגווין. נהנתי מאוד. קצת מזכירה את הסופרנוס, רק מאוד אפלה. דווקא אהבתי שלשם שינוי כמעט שאין בה נוכחות של על טבעי כלשהו. היא לגמרי היתה יכולה לעבור כסדרת פשע "רגילה".

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, Derish כתב:

בואי לא נהפוך את הפורום לעוד מעוז של woke culture שבו כל מי שלא מסכים איתך הוא טוקסיק ומזלזל.

לפני 23 שעות, Derish כתב:

אני דוחף אתכם להצליח ולהשתפר דרך ביקורת ספק-בונה ספק-מעצבנת. בתגובה, אפשר לשאול 'איזה פודקאסט למשל' ולקבל המלצות, או שאפשר להתעלם, או שאפשר לשים את הסמליל שמצביע למטה ואז אזכור להבא שאתם לא קהל היעד שלי.

הבאת הפוסל במומו פוסל, פאסיב אגרסיב סטייל.

אתה גם רוצה להביע את דעתך וגם רוצה לבחור את התגובה. מה יותר Woke מזה?!

אי אפשר גם להטריל (לכתוב משהו פרובוקטיבי כדי לעורר תגובה) וגם לבחור איך תרד הסטירה.

• מצחיק 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, פינדר כתב:

דווקא אוהב מאוד. לפחות אהבתי בשנים קודמות.

בשנים האחרונות זה כבר נהיה הרבה פחות כיפי. מליון גיבורים בעולמות של מרבל ודיסי ולפני כל סרט צריך לראות סדרה או סרט אחר. התישו.

עם כבר הזכרת, שבוע שעבר עשיתי בינג על הפינגווין. נהנתי מאוד. קצת מזכירה את הסופרנוס, רק מאוד אפלה. דווקא אהבתי שלשם שינוי כמעט שאין בה נוכחות של על טבעי כלשהו. היא לגמרי היתה יכולה לעבור כסדרת פשע "רגילה".

הפינגווין נחמדה אבל באמת שהגזימו עם מערכת היחסים שלו עם אמא שלו. לא יודע למה החליטו לשים את הסדרה דווקא על הציר המוזר הזה.

וזה הקטע עם בטמן - אין לו כוחות על וכך בד"כ גם לנבלים הקלאסיים שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...