Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני 2018-2020 תקציב 70-80K

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות!

קודם כל תודה מראש לעונים ולמגיבים ולקוראים.

אנסה בקצרה

מעוניין ברכב יד 2. לאחר הרהור וצמצום האפשרויות נסגרתי על סופר מיני.

אני לא נוסע המון, לעיתים רחוקות נסיעה מביתי בדרום למרכז, לעיתים נוסע עם ציוד מוזיקלי שקצת תופס מקום ברכב.

על כן - רכב חסכוני עם קצת נפח בפנים ואמין - היה נשמע כאילו הכיוון של סיאט איביזה/מזדה 2/ הונדה ג'אז/פולקסווגן פולו הוא הכיוון.

ניצן למצוא רכבים כאלה בני 4-6 עם קילומטרז' סבבה באזור ה 70-80. במקרה ראיתי גם אופל קרוסלנד בן 6 עם קילומטרז טוב, ובמחיר מעט נמוך יותר שזה מצוין - שהוא קצת מעל מה שנסגרתי עליו מבחינת הגודל - אך מבחינת ספייס זה יתרון, והצריכת דלק לא נראית משמעותית מאוד.

הקרוסלנד הוא רכב אמין? שווה להשאר על סיאט איביזה ולחכות עד שיפול משהו טוב? יש רכב שהוא שווה יותר מהשאר בקטגוריה הזו?

המון תודה, אוג

פורסם

והפיאסטה לא רלוונטית בשל היותה ישנה מדי השיווק הסתיים בפועל ב-2017 ובשנים האחרונות שווקה עם גיר אוטומטי בעייתי.

הקרוסלנד מגיע עם מנוע 1.2 עם מוניטין מפוקפק בשל רצועת תזמון בעייתית. הייתי מוותר עליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בודק הונדה ג׳אז, מרווחת מאחור ובזכות קיפול מושבים אחוריים חכם יש הרבה מקום, הרכב חסכוני ואמין אם כי לא חזק במיוחד.

הגרמניות הרבה יותר חזקות ושקטות אך עם גיר פחות אמין.

מזדה 2 אופציה טובה במיוחד ברמת אבזור pure white הבכירה, אם כי צפופה מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...