Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מועדים לשמחה,

מדובר בדגם משנת 2021.

הרכב כבר יד 2.

לפי היסטוריית הטיפולים הוחלפה דלת אחורית + פחחות וצבע לכנף, לטענת בעלת הרכב הדלת הוחלפה ע"י בעל הרכב הקודם עקב שפשוף שהפריע לו והפעיל על כך ביטוח, כך נאמר לה על ידי סוכנות סוזוקי טרייד משם נקנה הרכב (לדעתי מדובר ביותר משפשוף - לא מחליפים דלת שלמה על שפשוף).

ישנה ירידת ערך של 3.5% על רכב (מחירון לוי יצחק לאחר הפחתה הוא 86.4 ובעלת הרכב כרגע רוצה 90 לפני מו"מ), אין לה דוח שמאי, שלחה לי דוח בלק"ר, האם יש דרך להשיג איכשהו דרך חברת הביטוח את דוח השמאי? 

דבר נוסף שהופיע בהיסטוריית הטיפולים ולא הצלחתי להבין את המשמעות שלו מופיע בתמונה המצורפת - אשמח לחוכמת המבינים פה.

לאור כל זה, האם יש ממה לחשוש לגבי הרכב?

תודה לעוזרים.

Screenshot_20241022_183200_Samsung Notes.jpg

עריכה אחרונה על ידי Gilma
פורסם

רכב בן 3 וכבר נמכר על ידי היד השניה? אומר דרשני.

כמה זמן הרכב בבעלות המוכרת?

אני מבין שיש בידך חשבונית תיקון הפחחות (או מידע שווה ערך). האם הוחלפו חלקים חוץ מהדלת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני גם פחות מתלהב מרכב בן 3 וחצי שכבר נמכר על ידי יד 2, היא טוענת שמוכרת עקב קבלת רכב מהעבודה.

הרכב בבעלות היד השניה מתחילת 2024.

מצורף פירוט החלפים ועבודה על עניין החלפת הדלת.

Screenshot_20241023_084433_Samsung Notes.jpg

עריכה אחרונה על ידי Gilma
פורסם

הדגם נפוץ. הייתי מוותר ומחפש רכב אחר שאין בו קושיות כאלה. ללא דו''ח שמאי מפורט תמשיך לקבל מבעלת הרכב תשובות שהיא לא יודעת כלום.

• רעיון טוב! 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...