Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שבמסגרת פריים דיי של אמאזון מוכרים את הספריי גרפן של אדמ'ז ב 170 שח. היום אני משתמש בספריי וקס של טרטל וקס ודי מרוצה. 

https://www.autostore.co.il/product/תרסיס-ברק-והגנה-turtle-wax-hybrid-ceramic/

האם יש הבדל מהותי בין הגרפן לוקס? האם שווה את ההשקעה?

פורסם

ממה שיצא לי לראות, האוטם של אדמס עמיד יותר מהממוצע ויחזיק יותר זמן. לא תקבל 18 חודשים כנראה כפי שהם מצהירים אבל גם 6-12 חודשים זה מעולה. במחיר הזה אני חושב שזה די משתלם. לא תאהב? אני אקנה ממך :-)  מה שכן, קח בחשבון שהיישום דורש יותר זמן ותשומת לב, זה לא אטום צבע רגיל של רסס נגב אלא יישום עם אפליקטור בדומה לציפוי קרמי מלא, המתנה לאידוי של הממס, משתנה בהתאם למזג האוויר, ואז ניגוב. 

פורסם
לפני 6 שעות, ch28566 כתב:

ממה שיצא לי לראות, האוטם של אדמס עמיד יותר מהממוצע ויחזיק יותר זמן. לא תקבל 18 חודשים כנראה כפי שהם מצהירים אבל גם 6-12 חודשים זה מעולה. במחיר הזה אני חושב שזה די משתלם. לא תאהב? אני אקנה ממך :-)  מה שכן, קח בחשבון שהיישום דורש יותר זמן ותשומת לב, זה לא אטום צבע רגיל של רסס נגב אלא יישום עם אפליקטור בדומה לציפוי קרמי מלא, המתנה לאידוי של הממס, משתנה בהתאם למזג האוויר, ואז ניגוב. 

כן, ראיתי את אופן הישום בסרטונים שלו.

גם על צבע לבן זה יראה טוב?

פורסם
לפני 6 שעות, ohadc כתב:

גם על צבע לבן זה יראה טוב?

אתה מדבר על הנראות של החומר על הצבע או זיהוי הרגע הנכון לניגוב? אם לזה האחרון אז על צבע לבן זה אכן פחות בולט, אבל אם עובדים בצל ובזמן בו השמש לא חזקה אז אפשר להבחין, מקסימום מסתכלים ממספר זוויות. 

• אהבתי 1
פורסם

היום על הרכב מיושם וקס ספריי. 

בשביל ליישם את הגרפן חשבתי לשטוף את הרכב עם מעט נוזל כלים להורדת הוקס, לבצע ניקוי בפלסטלינה (נדרש?) וליישם את הגרפן. 

האם נכון?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב,

חוזר לעדכן אחרי ישום

ביום שבת יישמתי, עבדתי עם האפליקטור והמתנתי עד להיעלמות ה"קשת" ואז ניגוב. 

אחרי הגשם הראשון היו על פח הרכב טיפות קטנות מסודרות כמו חיילים ומראה שהיישום צלח. 

היום בבוקר הפח נראה כך, האם תקין? ציפיתי ליותר

20241119_060302.jpg

20241119_060309.jpg

20241119_060315.jpg

20241119_060326.jpg

20241119_060331.jpg

פורסם (נערך)

אני מניח שאתה מדבר בעיקר על מכסה המנוע והגג שם אתה לא רואה טיפות קטנות ומסודרות? את זה תוכל לגלות רק לאחר שטיפת הרכב. ברכבים שלי שעמדו בחוץ ולא בחניה מקורה היה המון אבק וגשם חומצי, זה אומר שיש המון לכלוך על הציפוי אז הוא עדיין מגן על הצבע אבל מאבד מהתכונות ההידרופוביות שלו, ברגע שתשטוף את הרכב עם סבון כל המזהמים ירדו והציפוי יחזור להיות הידרופובי. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...