Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אפליקציה שתיצור סרטון מתמונות ומאחדת אותם לבד

anonport

פוסטים מומלצים

מחפש אפליקציה שתיצור סרטון מתמונות וסרטון אחד (או שניים) מבלי שאצטרך להתעסק. אפשרות שתעשה לבד מעברונים ותחליט לבד מה לבחור אבל זה פחות חשוב לי. מה שכן חשוב שתשלב תמונות וסרטון ותהפוך אותם לסרטון קצר של עד דקה. בבקשה המלצות על אפליקציות/תוכנות שאתם יודעים שהממשק פשוט וחינמי.

דוגמא: שתשלב 2 סרטונים באורך 20 שניות ובשאר הזמן נניח שיהיו 10 תמונות שיוצגו במשך 2 שניות פחות או יותר. אפשר לשלב מעברונים אבל העיקר שהתוכנה תכין סרטון לפי תמונות וסרטונים שאני בוחר ותשמור אותו כך שאוכל לשתף בלי התניות/קישורים/ווטרמארק וכו'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://obsproject.com/

יש מצב סטודיו בדיוק בשביל זה. לוקח מעט זמן לשחק עם זה וללמוד אבל יוצר שילוב מאוד מוצלח. עם מעברים בין קטעים.

image.thumb.png.38c06db6ae2ac69d19bd061ec231edc2.png

עריכה אחרונה על ידי zaf

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.9.2024 בשעה 12:56, zaf כתב:

הורדתי ועד עכשיו לא ברור לי מה התוכנה עושה. נראה לי מקצועי מדי. אני מבקש להעלות ושהתוכנה תעשה בעצמה חישובים ותחליט איזה מעברונים לבחור. אתה יודע מה מצידי כל הדרישה היא לאחד בין תמונות וסרטונים לסרטון אחד. יש תוכנה או אפליקציה הכי פשוט שיש?

בתאריך 14.9.2024 בשעה 13:22, Ron Poh כתב:

Clipchamp המובנה בווינדוס 11

בתאריך 17.9.2024 בשעה 06:37, Ron Poh כתב:

Movie Maker מובנה  בווינדוס 11

יש לי ווינ' 10 😢

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, anonport כתב:

ושהתוכנה תעשה בעצמה חישובים ותחליט איזה מעברונים לבחור

ישנה אפשרות לסקריפטים (תסריט קבוע) אבל אני לא מכיר שום כלי שמחליט לבד מה לעשות.

תכנה זה מוצר שאתה מכתיב לו מה לעשות. אתה מחליט על מיקום הקטע וגודלו , מאיזה מקורות (גם יותר מאחר) לאסוף/לשרשר קטעים באיזה סדר וקובע איך יראה המעבר.

ברירת המחדל היא דעיכה ״fade" בין קטע לקטע.

אין כלים אוטומטים לחלוטין, ככל שאני מכיר.

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, anonport כתב:

יש לי ווינ' 10 😢

אם לא קיים בחנות האפליקציות של ווינדוס, אפשר להוריד מהאתר ואמור לעבוד גם בווינדוס 10: https://clipchamp.com/en/windows-video-editor/

יש לך אופציה של יצירת וידאו בעזרת AI והוא אוטומטית ייצור משהו, שניתן גם לערוך אח"כ אם רוצים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי להפיק די מזמן כמה סרטוני יום הולדת וכאלה עם האתר https://animoto.com

די פשוט לעבודה, אפשר להגיע לתוצאה לא רעה בכלל ויש מלא תבניות ורקעים לכל אירוע שתרצה.

מה שכן, זה בתשלום.

יש גרסה חינמית שאף פעם לא הספיקה לי לכלום ואל תשכח לבטל את המנוי החודשי כשאתה מסיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.9.2024 בשעה 15:26, anonport כתב:

מעולה אני אשב ואבדוק.

עוד משהו שאני צריך - אם אני רוצה לקחת תמונה של אריה ולהלביש על הראש שלו תמונה של ילד...איך עושים את זה? 

אין קיצורי דרך בתכנות חינמיות או ״קריאת מחשבות״ של מה המשתמש רוצה. (גם לא באלו שבתשלום) 

יש היום כלים משולבי AI שמקלים את העבודה אבל לא מחליפים את המשתמש. 

אם אתה מתכנן יותר מפרוייקט בודד, רצוי שתשקיע זמן בלימוד הדברים הבסיסיים.

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...