Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בסיבוב הגה

סיויק

פוסטים מומלצים

שלום,

כשהרכב שלי עמוס בדברים ואני נוסע ומסובב את ההגה ימינה אני שומע רעש מעצבן ומתמשך שנמשך עד הסיבוב חזרה של ההגה,

למישהו יש הסבר לתופעה הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אם הגלגלי לא נוגע במשהו בבית הגלגל, כמו בטנת גלגל לא מהודקת טוב למקום.

בסיוויקים יש הגה כוח חשמלי החל מ 2001 ואין משאבת הגה כוח ושמן הגה כוח. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסובב את ההגה ימינה ותסתכל מאחורי הגלגל ועל הבטנה שמכסה את הבית הגלגל מבפנים, אחכ תסובב שמאלה ותעשה אותו דבר כדי לקבל נקודת מבט על החלק האחר של בית הגלגל.

תבדוק שהיא לא נפלה או נקרעה ונוגעת בגלגל או באחד המכלולים.

הבטנה מחוברת לרכב באמצעות פינים מפלסטיק שנכנס אליהם כמו קוץ שפותח אותם מבפנים ומשאיר אותם במקום, לעיתים בגלל עייפות חומר ורעידות וגם התייבשות של הפלסטיק הם פשוט מתרופפים ונופלים ואז הבטנה או חלק ממנה נופל מעט ונוגע בגלגל.

תעיף גם מבט על הפלסטיק השחור שמורכב לך חיצונית מעל בית הגלגל, זה שמנפח את האוטו ויש לו שימושים קוסמטיים בלבד, יש להם נטייה להתפרק אחרי כמה שנים בסיוויקים האלו ורואי םלא מעט רכבים שבהם הפלסטיק מחובר במקומו עם בורג קודח ישר לפח, יכול להיות שגם הוא לא יושב במקומו ונוגע בגלגל בזמן סיבוב ההגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...