Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מחפש פנס כמו בכותרת אין בנמצא חיפשנו באזור באר שבע אשקלון בשטחים חברון ירושלים ואדי ג׳וז באתרי חלקים ומגרשים אין בנמצא. יש לציין שקיים מקורי אבל הוא עולה בסביבות 1700 שקל החליפיים או מפירוק בין 500 ל700 שזה משמעותי מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג? מישהו אולי יש לו מגרש או מתעסק עם זה תודה רבה

מצרף תמונה של הפנס השמאלי השלם אני צריך ימני 😊

WhatsApp Image 2024-09-02 at 23.04.07.jpeg

פורסם

כן מצאת.

לפני 15 דקות, avihaig כתב:

מפירוק בין 500 ל700

זה מחיר סביר לפנס שלם ומתפקד.

(*) "לא מצאתי" עם שלושה סימני קריאה .

זה רק למקרים שבאמת לא מוצאים.

• אהבתי 2
פורסם
פורסם
לפני 6 שעות, IsraCar כתב:

כן מצאת.

זה מחיר סביר לפנס שלם ומתפקד.

(*) "לא מצאתי" עם שלושה סימני קריאה .

זה רק למקרים שבאמת לא מוצאים.

אני מוכן לשלם 500-700 אין פשוט. 

לפני 6 שעות, vladclar כתב:

אין להם במלאי צריך להזמין וזה בשביל אחי משום מה הוא לא רוצה הוא רוצה ללכת לאסוף אני אישית לא מבין אותו

לפני 5 שעות, רמי חי כתב:

באזור מודיעין נסית?

אנסה לברר לך על מספרי פלאפונים

בהצלחה.

אשמח למספרים זה יעזור. תודה רבה לכולם, מי שמכיר או יש לו מספר אני אנסה

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, avihaig כתב:

אין להם במלאי צריך להזמין וזה בשביל אחי משום מה הוא לא רוצה הוא רוצה ללכת לאסוף אני אישית לא מבין אותו

ללכת לאסוף זה במוסך קיה ב 1700₪...

כמה זמן צריך לחכות להזמנה של חדש תחליפי ב 650₪?

למרות הכותרת עם 3 סימני קריאה, יש פתרון לסוגיה הזאת...פשוט צריך לעשות צעד לכיוונו.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק יש משהו בדבריך אבל יותר התכוונתי לכיוון המגרש או חנות שמוכרת חליפיים פיזית, יש את זה באלפי חלקי חילוף אחרים למה דווקא לפנס הזה צריך הזמנות לא כל חנויות החלפים מוכרות רק מקורי במחירי יבואן

פורסם

זה דגם ספציפי,  סטיישן,  צורה עד 2018. מה לעשות שאין כרגע על המדף אצל אף אחד? כל עוד ניתן להזמין, הצרה היא לא גדולה.

יש כל מיני מקומות בשמות כמו "המרכז של מראות ופנסים",  אולי אצל מישהו מהם יש משומש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...