Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט חדש. שווה לעקוב!

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, outnex כתב:

חוץ מהסיפוק בלבנות, למה לא לקנות אחת מוכנה?

שאלה טובה, אין לי תשובה מדוייקת. 

לפני שעה, Igalz כתב:

אני מניח בזהירות שלבנות יותר זול, אם אתה לא מתמחר את הזמן שלך

לאו דווקא. היום דיברתי עם מהנדסים ימיים, והמחירים לתהליך שלהם גבוהים מאד בגלל בירוקרטיות שהוחמרו במשך השנים. בעסא!

חושב לעבור מדינה🤬. נמאס!

לפני שעה, SlowRide כתב:

הוא כתב כבר שהוא רצה לבנות סירה כבר הרבה זמן.

לקנות כל אחד יכול.

פרוייקט מעניין מאד!

נכון מאד.

אח שלי הפיל אותנו לזה לפני כמה שנים.

לפני שעה, Igalz כתב:

*כל אחד שיש לו מספיק כסף

גם נכון מאד. וגם מי שאין לו איפה לאחסן, אז הוא גם משלם עגינה בנוסף לביטוחים.

לפני 58 דקות, DareDevil כתב:

יצא לי לאחרונה לבדוק את העלות של רכישה של סירה, סדר גודל שלו, אם הזיכרון לא מתעתע יותר מדי, אזור ה60 אלף ומעלה. 60K זה לסירות שבורות שצריכים לעבוד עליהן.

בגלל שהן שבורות לבעלים נמאס מהן, ואנשים נורמטיביים מתרחקים מהן כי אין להם כח לשבירת ראש ושיפוצים כי גם אין להם איפה לשפץ.

אלו נכסים שנמצאים בסוג של שטח אפור(פרווה).

יש כאלו שיש מזומן אז קונים חדש, יש כאלו שיושבים סבבה אבל לא יקנו חדש כי זה יקר, ומצד שני לא יקנו טרנטה שזקוק לשיפוץ כי זה בלגן לוגיסטי וטכני מעצבן.

בקיצור, הבירוקרטייה פה מאד מקשה.

פורסם

פרוייקט מדהים. שאפו.

החורים עבור האזיקונים, זו לא נקודת חולשה, בקטע של חדירת רטיבות, בחלק התחתון שבא במגע עם מים? ברור שיעברו איטום, אבל בכל זאת.

פורסם
לפני שעה, pasat04 כתב:

פרוייקט מדהים. שאפו.

החורים עבור האזיקונים, זו לא נקודת חולשה, בקטע של חדירת רטיבות, בחלק התחתון שבא במגע עם מים? ברור שיעברו איטום, אבל בכל זאת.

החורים הם קטנים מאד, ומה שיאטום אותם זה לא רק חומר אוטם, אלא זה חומר אפוקסי עם מקשה שזה בעצם דבק הזיה. כשהוא מתייבש זה אדיר.

ואחרי כל ההדבקה הזו, מבצעים עיטוף של פיברגלאס פעמיים. ככה שהכל הופך לחתיכה אחת חזקה. וזה גם הסיבה שצריך מהנדס ימי. שיעקוב אחר כל התהליך הזה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...