Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשרף המוסך של סטאס בתל אביב

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט עצוב, לפתוח את מוצאי שבת עם ידיעה כזאת.

המוסך הופעל על ידי שני שותפים - סטאס האומן שמטפל בBMW והשותף שלו שמתמחה בסוזוקי שטח.

נעזרתי כמה פעמים בשירותיו של סטאס שידע לעשות דברים שאף אחד אחר לא ידע לעשות. מוסך שהוא עשה בו הכל לבד, לא היה שם אף פועל.

יחד עם המוסך נשרפו כמה מכוניות נדירות ואספנות שנוא בנה.

כואב הלב.

https://www.instagram.com/reel/C-xsascp5gU/?igsh=dTVmMXV3OHlhY256

• מבאס 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ידוע ממה התחילה השריפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא ראיתי את הכתבה, אבל אני משער שהיה ביטוח? 

כמובן שזה לא הכל ת ףמיד חוזר אבל מאמין ומקווה שלפחוצףת עם כספי הביטוח יוכל לקנות ולפתוח מחדש, במידה וירצה.  

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פשוט חבל על כמות ההשקעה של הבחור שהלכה לטימיון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש דיבור על הצתה ממה שאני שמעתי, ייתכן גובי חסות...
בכל אופן כאב לב, אני מקווה שהוא ימצא את הכוחות לשקם ולפתוח מחדש.
ראיתי שגם רכבים בפנים נשרפו בתמונה שפרסמו.

לפחות יש מאחוריהם קהילה חזקה ותומכת שהחלה בגיוס כספים על מנת לעזור מעט

פורסם

עדיף להימנע משמועות ומפרסום שמועות כאלה, לא תורם לאיש ולא מוציא אף אחד חכם או 'מקושר'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא יצא לי להשתמש בשרותיו אך מהמעט שאני מכיר נראה כמו בחור זהב שלוקח דברים כאלו ללב. מקווה בשבילו שיזכה לפיצוי כספי ראוי מהעירייה ויוכל לצאת לדרך חדשה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...