Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר נסיעה של כחצי שעה בשטח עם פורד פיאסטה שנת 87.

עמדתי להחנות שלפתע שמענו מין בום קטן (מאוד), חברים שנסעו מאחורי אמרו שיצא עשן כחול(אולי הם טועים וזה שחור) מהאגזוז.

לאחר מכן החנתי את האוטו והעשן הפסיק. התנעתי מחדש ולחצתי על גז בהילוך סרק וככל שאני לוחץ גז יוצא עשן שחור מהאגזוז חשוב לציין שלא יצא הרבה עשן והעשן היה סמיך. כמו כן לאחר שכיבתי את האוטו

נשמעו מין רעשים חריכה מאיפה שנמצא בלם היד. לאחר רבע שעה התנעתי מחדש ושוב לחצתי על דוושת הגז בהילוך סרק אך הפעם לא יצא שום עשן והאוטו נשמע סביר לגמרי. כמו כן חשוב לציין שאחרי שהיה את העשן הכחול כביכול כיביתי את האוטו ופתחתי את המכסה מנוע ולא היה שם עשן או משהו כזה.

מה לדעתם הבעייה?

האם זה משהו רציני??

תודה מראש.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69264&highlight=%EE%E4%E0%E2%E6%E5%E6

תנסה בקישור הזה , אם לא אז תחכה לתשובת המומחים בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לא ממש עוזר לי בקישור שנתת מדובר על עשן לבן

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

ובנוסף צויין מפורשות שעשן כחלחל מעיד על שריפת שמן - ככל הנראה מטבעות בוכנה שעומדות לשבוק, וכמו כן שעשן שחור מעיד על תערובת עשירה.

ליטל קישרה אותך לשרשור ממצה ועונה בהחלט לשאלתך.

בכל אופן, הקפד על בדיקות שמן לעיתים תכופות, ונסה לבדוק ביתר תשומת לב לצבע העשן היוצא מצינור הפליטה - אם בכלל.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
היום לאחר נסיעה של כחצי שעה בשטח עם פורד פיאסטה שנת 87.

עמדתי להחנות שלפתע שמענו מין בום קטן (מאוד), חברים שנסעו מאחורי אמרו שיצא עשן כחול(אולי הם טועים וזה שחור) מהאגזוז.

לאחר מכן החנתי את האוטו והעשן הפסיק. התנעתי מחדש ולחצתי על גז בהילוך סרק וככל שאני לוחץ גז יוצא עשן שחור מהאגזוז חשוב לציין שלא יצא הרבה עשן והעשן היה סמיך. כמו כן לאחר שכיבתי את האוטו

נשמעו מין רעשים חריכה מאיפה שנמצא בלם היד. לאחר רבע שעה התנעתי מחדש ושוב לחצתי על דוושת הגז בהילוך סרק אך הפעם לא יצא שום עשן והאוטו נשמע סביר לגמרי. כמו כן חשוב לציין שאחרי שהיה את העשן הכחול כביכול כיביתי את האוטו ופתחתי את המכסה מנוע ולא היה שם עשן או משהו כזה.

מה לדעתם הבעייה?

האם זה משהו רציני??

תודה מראש.

הבעייה תערובת עשירה בקרבורטור!

סימן היכר: עשן שחור מצינור הפליטה דרך קבע. או רק בעת האצת המנוע, או בעת התנעת הרכב( התנעת מנוע מוצף בדלק), או בעת כבוי רכב חם התלקחות עצמית של הדלק , בטמפראטורה גדולה, תוך השמעת פיצוץ, ( בק פייר) בצינור הפליטה, סכוי רב לסדק/קרע בדוד הפליטה עקב כך!

האם זה רציני? : תלוי איך אתה מסתכל על זה, תערובת עשירה גורמת לדלול שמן המנוע,מהילתו בדלק, קיצור חיי המנוע עקב כך, פיוח הפלגים , סתימת האגזוז בפיח, תצרוכת דלק גבוהה, קשיי התנעת מנוע חם דווקא, קרע בדוד הפליטה בבק פיירים,...יש צורךלהמשיך??!!

הפתרון פשוט בהחלט :ניקוי שיפוץ וכוון קרבורטור!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה... יום ראשון אני לוקח את האוטו למוסך

לבקש ממנו לבדוק אם יש קרע או סדק בדוד פליטה ... ולבקש ממנו לכוון את הקרבורטור

זה הכל?

פורסם

מחר אני לוקח את האוטו למוסך להחלפת תושבה

אז לבקקש ממנו גם לכוון את הקרבורטור ולבדוק אם יש קרע בדוד פליטה?

וזהו"?

יש לי פיאסטה 88...

פורסם
מחר אני לוקח את האוטו למוסך להחלפת תושבה מה זה תושבה ,ולמה להחליף?

אז לבקש ממנו גם לכוון את הקרבורטור,אם יש קרע בדוד פליטה? אם יש קרע בדוד הפליטה יש לגשת למכון אגזוזים, לשם החלפתו!

וזהו"?

כוון קרבורטור מבצעים במכון קרבורטורים ולא במוסך, וספק רב אם כוון יעזור, אך לרכב שנקנה ב1000 שקל, נצבע ב300 שקל בצבע קיר טמבורטקס, של יעקובי, ומשמש בתור רכב שטח , לפחות פעמים בשבוע, זה גם די ויותר!

בברכה

צביקה

פורסם

הוא נצבע ב90 שקל*

ונקנה ב650*

יש לי פיאסטה 88...

פורסם

חבל לפתוח שירשור חדש אז אני אשאל פה

הבעייה תערובת עשירה בקרבורטור!

סימן היכר: עשן שחור מצינור הפליטה דרך קבע. או רק בעת האצת המנוע, או בעת התנעת הרכב( התנעת מנוע מוצף בדלק), או בעת כבוי רכב חם התלקחות עצמית של הדלק , בטמפראטורה גדולה, תוך השמעת פיצוץ, ( בק פייר) בצינור הפליטה, סכוי רב לסדק/קרע בדוד הפליטה עקב כך!

האם זה רציני? : תלוי איך אתה מסתכל על זה, תערובת עשירה גורמת לדלול שמן המנוע,מהילתו בדלק, קיצור חיי המנוע עקב כך, פיוח הפלגים , סתימת האגזוז בפיח, תצרוכת דלק גבוהה, קשיי התנעת מנוע חם דווקא, קרע בדוד הפליטה בבק פיירים,...יש צורךלהמשיך??!!

הפתרון פשוט בהחלט :ניקוי שיפוץ וכוון קרבורטור!

בברכה

צביקה

זו בדיוק הבעיה שלי, המנוע מוצף בדלק בזמן ההתנעה ומוציא עשן שחור, הפלאגים חדשים והאוטו עבר לא מזמן טיפול 10K. אצלי יש מערכת הזרקה חד נקודתית.

מהי הדרך לתקן את התערובת בזמן ההנעה?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
חבל לפתוח שירשור חדש אז אני אשאל פה

זו בדיוק הבעיה שלי, המנוע מוצף בדלק בזמן ההתנעה ומוציא עשן שחור, הפלאגים חדשים והאוטו עבר לא מזמן טיפול 10K. אצלי יש מערכת הזרקה חד נקודתית.

מהי הדרך לתקן את התערובת בזמן ההנעה?

שלום רב!

בעייתך שונה ומורכבת יותר וכל השקעה כדאית גם אם היא כואבת בכיס!

אצלך לדעתי החיישני טמפרטורה לא תקינים, המחשב נותן הוראה להעשיר תערובת בעת ההתנעה,

ולכן המצתים החשים התפחיו כבר מזמן, ובקרוב תיווצר לך בעיית התנעת מנוע חם!

יש וחובה לחבר את הרכב למחשב יעודי, אשר יאבחן מה לא תקין אצלך!

ויש לעשות זאת בהקדם, אחרת תשלם על כך בצריכת דלק גבוהה, באגזוז סתום, ובבלאי למנוע בגלל שמן מדולל בדלק!

בברכה

צביקה

נ.ב- את השרשור מעליך ניתן לנעול לא שווה אפילו התיחסות!!

• תוכן חדש...