Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתמלל הודעות קוליות

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכה שהולכת וגוברת ההודעות הקוליות האלו.

למה אנשים חושבים שאני או האנשים מסביבי רוצים לשמוע את החפירות שלהם?

מחפש אפליקציה שמתממשקת לווטסאפ באנדרואיד ותתמלל לי הודעות קוליות בעברית.

ניסיתי כמה, מצאתי אחת שעובדת באופן סביר אבל עולה 99 ש"ח לחודש. "קצת" יקר מידי.

אשמח להמלצה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, אלעדית כתב:

תשלח את ההודעה הקולית בוואטספ למספר 053-7750144

תוך כמה שניות אתה מקבל אותה מתומללת

מניסיוני, אמינות 80%

זה בתשלום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניסיתי. אין תשלום.

הודעה אחת עשה מדויק ב100% ובשנייה פיספס חצי מהמילים.

לפני תימלול ההודעה הוא כותב לך תקציר מיותר באמצעות טימטום מלאכותי הידוע בכינויו אינטלגנציה מלאכותית.

הבעיה היא שאני לא יודע מי הגורם מאחורי השירות, אם אני חולק את ההודעה שלי עם מדעני הקג"ב או החמאס. ואני גם לא יודע את תוכנה של ההודעה מראש כי עדיין לא שמעתי אותה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

על כל הודעה קולית כזו תענה ישר - "מצטער, איני יכול לשמוע את ההודעה כרגע. אשמע אותה עוד מספר שעות כשאתפנה".

תראה שמהר מאוד יפסיקו לשלוח לך הודעות קוליות.

• מעניין 2
פורסם

יש היגיון בהודעות קוליות אם השפה קשה להקלדה, למשל סינית. עברית היא אחת מהשפות הכי קלות להקלדה...

אני פשוט לא עונה, אם זה דחוף שיצלצלו ואם זה חשוב שיעלו את זה על הכתב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, תסלח לי זה חוצפה. במיוחד כשמצופה ממך לענות מידית, צ'אט זה לא משיבון קולי.

אם קשה להקליד אפשר להתקשר ולדבר כמו בן אדם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 שעות, amosbmw כתב:

ניסיתי. אין תשלום.

הודעה אחת עשה מדויק ב100% ובשנייה פיספס חצי מהמילים.

לפני תימלול ההודעה הוא כותב לך תקציר מיותר באמצעות טימטום מלאכותי הידוע בכינויו אינטלגנציה מלאכותית.

הבעיה היא שאני לא יודע מי הגורם מאחורי השירות, אם אני חולק את ההודעה שלי עם מדעני הקג"ב או החמאס. ואני גם לא יודע את תוכנה של ההודעה מראש כי עדיין לא שמעתי אותה.

ממוצע של 100+50 הוא 75, די קרוב למה שכתבתי... (וברצינות, אני לא חושב שהוא מתאמץ יותר בהודעה הראשונה, אם זה מה שהתכוונת לרמוז. זה משתנה לפי האיכות של ההקלטה).

ולגבי הגורם, כל עוד ההודעות שלי לא עוסקות בנושאים ביטחוניים, לא מפריע לי שכל הקגב והחמאס ביחד יאזינו להודעות שמחוצף אחד שלח לי במקום להקליד.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

עוד באייפון 4 היה אפשרות לקריין הודעות כתובות (בהגדרות של הטלפון עצמו ושם ראיתי בינה מלאכותית כי כתבתי באותיות אנגלית רוסית והוא הדביק מיבטא רוסי)אבל הפוך זה כניראה יותר מסובך

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

אם קשה להקליד אפשר להתקשר ולדבר כמו בן אדם.

גיליתי שהיום זה נחשב חוסר נימוס להתקשר לבן אדם, אם לא תיאמת את השיחה איתו בצ׳אט.

כמובן לבן אדם זר, לא לאלו שאתה מדבר איתם בשגרה.

אני שונא הודעות קוליות ולא שולח כאלו, אבל אני מבין למה יש כאלו שמעדיפים את זה.

חבר שלי רו״ח וגם לא מקליד מהר. מקבל ביום עשרות שאלות מלקוחות בווטסאפ. אז הוא פשוט עונה להם בהקלטות קצרות. אם הוא היה צריך להקליד, זה היה גומר לו חצי יום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה מסובך אבל הטכנולוגיה קיימת בכל טלפון מודרני. אם אין לי אפשרות להקליד אני בוחר במיקרופון בGboard והוא מתמלל מצוין עברית. כנ"ל בגוגל דוקס אפשר להכתיב טקסט.

הבעיה היא הממשק עם ההודעות שמתקבלות.

מי ששולח לי פרטי אני אכן עונה לו שאין לי אפשרות לשמוע. אבל אם אני התחלתי את הצ'ט כמו שאלה לרואה חשבון שציינת, אז אני צריך להאזין לתשובה וזה ממש מטרד.

מי ששולח בקבוצה שאני מנהל חוטף אזהרה.

עוד בעיה היא דיונים בקבוצות שאני לא מנהל אותן, שאנשים תוקעים באמצע הודעות קוליות.

ממש לא הייתי רוצה לקבל שיחות טלפון במקום דברים שאפשר לפתור בהודעה.

עמוס

• תוכן חדש...