Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב בתקציב נמוך ואני רואה הרבה מאוד דובלו בשנתון יחסית גבוה, שווה להסתכל או כדאי להתרחק?

תודה רבה

פורסם

היתה לי מהעבודה, רכב מודל 2014 או 2015 (לא זוכר בדיוק).

נסיעה סבבה ביחס למסחרית, עברתי אליה מפז'ו פרטנר טורבו דיזל והיא היתה מרווחת בהרבה, חלשה יותר בתחילת נסיעה אבל חזקה יותר בתחושה בעליות וכשהרכב עמוס. מצד שני רוב הנסיעות שלי היו ללא עומס.

היו לנו בעבודה 5 יחידות כאלה, 4 מנוע 1.3 ליטר ו1 מנוע 1.6 עם גיר 6 הילוכים, כולם עם גיר ידני.

בפן השלילי, הרכב הספציפי שלי נכנס למוסך בערך פעם בחודש אחרי שראה 70000 ק"מ על השעון, כל פעם משהו חדש, יכול להיות חיישן כזה או אחר, יכול להיות צינור ואקום שהתפורר ועוד דברים שאני לא זוכר, זה היה רכב חברה בליסינג מאלדן ולא קיבלתי דוח תיקון אלא הייתי צריך להתאמץ לברר.

כן היה עניין של איבוד כוח רגעי- החלפת טורבו.

מנוע ה1.6 עבר שני שיפוצי גיר לפני שראה 100000 ק"מ, אבל מההיכרות שלי עם הנהג שנסע עליה הוא יכול היה להרוס גם טנק וכל רכב שנסע עליו גם לפני וגם אחרי סבל מצרות צרורות שקשורות כנראה לנהג אגרסיבי שלא באמת איכפת לו מהאוטו כך שאני לא יודע עד כמה אשמתו בנושא האמינות הכללית של הרכב שלו.

בעיה שכן היתה לכולם היא במנגנון המוריד את הגלגל ספייר.

לא היה פנצר אחד שהמנגנון עבד, מסובבים את המנואלה עם הציר שנמצאת מאחורי הפגוש וכלום לא קורה, רק קליקים ריקים מתוכן והגלגל לא יורד.

כל פנצר היתה גורר אחריו פרוצדורה של גרר של אלדן שמגיע ובגלל מדיניות החברה הוא היה לוקח את הרכב למוסך למשאיר רכב חליפי, הנציגים של אלדן לא התרגשו וכבר ידעו לשלוח רכב חליפי ואמרו שהבעיה בהחלט מוכרת להם ברכבים האלו כך שכנראה זה לא היה רק אצלנו.

פעם אחת התחננתי שיתן לי רק לקחת את הגלגל ספייר מהרכב החליפי ויחסוך ממני את הפרוצדורה של לנסוע לעשות את ההחלפה מחדש והנהג הסכים רק כדי לגלות שגם ברכב החליפי הגלגל ספייר תקוע ולא יורד (פירקנו גלגל קדמי מהחליפי והרכבנו עליו את המפונצר כשהרכב היה על הגרר).

וזה לא היה רק ברכב שלי אלא בכל החמישה שהיו לנו, גם המנגנון שהוחלף התקלקל מהר מאוד שוב.

עצה שלי אם אתה כן קונה אחת כזו תשאיר את הספייר בבגאז.

פורסם

נכנסו בתדירות כזו או אחרת, לא ביצעתי מעקב אז אני לא רוצה להשחיר דגם על בסיס מידע לא עובדתי.

דגם ה1.6 כן סבל מבעיות חוזרות בגיר שלו, זה בודאות כיוון שהייתי פוגש את הבחור הרבה והיה כלכך הרבה זמן עם רכב חילופי שהיינו כבר עושים התערבויות עם איזה רכב יגיע.

אני יכול להגיד שמהניסיון שלי לא הייתי לוקח אותה שוב, אחריה עברנו כולם שוב לפזו, סיטורואן ואחת רנו ברלינגו.

אני עברתי ליודנאי I30CW ואח"כ כבר עזבתי את החברה גם ככה.

• תוכן חדש...