Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב במימון ישיר מימון בלון , נכון לעכשיו אני בשלילה ל5 חודשים לפחות אין שינהג שעליו וגם אין יכולת כלכלית לשלם את ההלוואות 

מה. ניתן לעשות במצב כזה ?

שברולא ספאר 2019 אני יד 2 ראשונה. ליסינג כמובן שרישיון רכב מופיע קילמטרז עצום טעות שלהם ברכב סך בכל נסע 70000 

איך אני יכולה להעיף אותו ולסגור את ההלוואה החונקת 

לעשות פירעון מלא גם לא באפשרותי 

פורסם

1. מארגנת לך הלוואה אלטרנטיבית להפרש בין מחיר הרכב לחוב שלך
2. מוצאת קונה שיהיה מוכן לזרום עם הרעיון של לתת לך כסף (שלא מכסה את מלא החוב), לקוות ולהאמין שאת תשלימי את היתרה ואז רק השיעבוד יוסר ותוכלו להעביר בעלות
3. רושמת לך על פתק קטן "לא קונים אם אין כסף!" ותולה אותו על המקרר
4. מחזירה כל חודש את החוב החדש עד לפרעונו
זהו!
סעיף 2... לא יהיה קל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לברר במימון ישיר מה היתרה לפרעון את תופתעי לגלות שזה יותר מהמחירון של הרכב 

פרסמי את הרכב במחיר הגיוני למצב שלו כדי למכור כמה שיותר מהר 

גשי לבנק נסי לקחת הלוואה כדי לסגור את המימון הקיים 

פורסם
לפני 8 שעות, בשביל מה זה טוב כתב:

גשי לבנק נסי לקחת הלוואה כדי לסגור את המימון הקיים 

רק להביא בחשבון שגם אם תוכלי לקבל הלוואה ללא בטוחות היא תהיה יקרה, ולפני שאת לוקחת הלוואה כזו עלייך לוודא שאת יכולה לפרוע אותה מיידית ברגע שאת מוכרת את הרכב, כדי לצבור מינימום ריבית.

אגב, לא לשכוח שחוץ מהשעבוד ברישיון יש גם מישכון ברשם המשכונות. חייבים להסיר גם אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...