Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפיתניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נדרש, אבל בהקשר של המחדלים שהיו באותו יום שבת אני לא בטוח כמה זה היה עוזר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשתי הייתה בק"שית בזיקים (אותו בסיס שממנו היה הסרטון של אברה מנגיסטו חוצה את הגדר) לפני שנים, אצלם המצב היה שונה לגמרי. צבא היבשה צריך לעשות אוברול מלא אחרי הלחימה הנוכחית.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני כשעה, MadCat_LE כתב:

אשתי הייתה בק"שית בזיקים (אותו בסיס שממנו היה הסרטון של אברה מנגיסטו חוצה את הגדר) לפני שנים, אצלם המצב היה שונה לגמרי. צבא היבשה צריך לעשות אוברול מלא אחרי הלחימה הנוכחית.

לא יהיה מספיק זמן בשביל להתארגן ואז תהיה עוד פלישה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 שעות, DareDevil כתב:

כבר מזמן היו צריכים להביא מיון קדמי ראשוני ותחנת משטרה במקום להביא ניידת מאופקים.

ראש מועצה/ קב"ט יכולים רק לבקש.

מי שמחליט אם יהיה זאת הממשלה.

גם כעת, הם יכולים לבכות עד מחר שצריכים, אבל במצב שהכלכלה הולכת אליו - הם יכולים רק לחלום על זה. אני בספק אם מישהו יסכים לתת להם.

בתאריך 15.5.2024 בשעה 23:17, Markm4 כתב:

הרבה מזה, זה עיניין של ערך לציוד, וקצת תחזוקה חכמה.
לפני חצי שנה הביאו 60 כיסאות חדשים ומותאמים לגובה השולחן,
כרגע נשארו בקושי 30, (התחילו לקחת מהמשרדים שליד), ובודקים ומחכים לרכש.

זאת ההתנהלות במגזר הציבורי.  מקצים כסף לקניה ראשונית.

מה עם תחזוקה בהמשך ? אף אחד לא חושב על זה.

תסתדרו עם מה שיש.  מתי שהוא בעתיד הרחוק נקצה לכך כסף, ונבצע רכש נוסף.

פורסם
לפני 15 דקות, guya72 כתב:

ראש מועצה/ קב"ט יכולים רק לבקש.

מי שמחליט אם יהיה זאת הממשלה.

גם כעת, הם יכולים לבכות עד מחר שצריכים, אבל במצב שהכלכלה הולכת אליו - הם יכולים רק לחלום על זה. אני בספק אם מישהו יסכים לתת להם.

מיון קדמי אפשר נראה לי לקדם דרך מנהלת תקומה, תחנת משטרה אולי אבל קשה לי להאמין שב"ג יסכים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...