Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני למשפחה עד 100,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שני למשפחה עם 3 ילדים.

הרכב העיקרי שלנו הוא הונדה CRV.

אישתי ואני אוהבים ישיבה גבוה, אין לנו צורך ברכב גדול נוסף.

חשבתי על סגנון הונדה HRV או סקודה קארוק ,לצריכת הדלק אין משמעות (החזר מעבודה).

אשמח להצעות עד 100,000 ש"ח 

תודה וחג שמח.

פורסם

בני כמה הילדים? מושבי בטיחות?

מאפייני דרכים (עירוני פקוק_פרברי/ כביש פתוח?

צרכים מבחינת מטען.

דרישות אבזור?

כדאי שתרחיב קצת על הצרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי צורך בבוסטרים, הילדים בני 7,7,12

רכב יד שנייה שנחמד לנהוג בו ולא עושה בעיות.

אולי מזדה cx5 שנת 2019? 

אני נוהג פחות מ10,000 ק"מ בשנה חצי נהיגה עירונית וחצי כביש מהיר. 

אין צורך במערכת מיוחדת, כרגע יש לנו סקודה יטיי 2011 כרכב שני ואנחנו רוצים להחליף אותו.

תודה רבה על העזרה

פורסם (נערך)

מאזדה cx5 יכולה להתאים, 

אבל גם קיה ספורטאז' או יונדאי טוסון עם מנועים אטמוספריים יעשו את העבודה,  ויעלו פחות ממאזדה מאותו השנתון. 

אם לא מחפשים רכב זריז, יש דגם 1.6 עם 135 כ"ס וגיר אוטומטי. אם רוצים משהו עם יותר כוח, מנוע 2.0 עדיף ( וגם יקר יותר). 

לא כדאי לרכוש את הרכבים האלה עם מנוע 1.6 טורבו בנזין וגיר רובוטי ( 180 כ"ס, ככה תבדילו מדגם אטמוספרי 1.6)

3 ילדים מאחורה יישבו יותר בנוחות ברכב מרווח, אתם לא נוסעים הרבה, הוצאות דלק לא יכבידו במידה ותקנו ג'יפון יחסית גדול.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...