Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים היום הלכתי לברר ונראה לי בע"ה שאני הולך על זה

המוכר דיבר איתי על 700 שקל האזעקה + 300 התקנה

+מרים חלונות -250 שקל (הוא טוען שזה מרים דיגיטלי או משהו וזה משהו יותר טוב מהרגיל מכיון שזה מרים חלון חלון ולא את שתיהם ביחד - יש בזה עדיפות או שזה סתם חרטה?)

מה אתם אומרים? שווה ?

מי כאן יש לו אותה ומרוצה ממנה? יש אלטרנטיבות? או שזאת הכי טובה? תודה רבה לעוזרים

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תישאר עם המרים חלונות המקורי ואל תאכל את מה שהוא מוכר לך, 1000 שקל זה מחיר סביר ונורמלי.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לי יש MVP ואני מרוצה סוף הדרך... אם אתה רוצה אקסטרה ביטחון אז כדי להוסיף גלאי שטח(עלות של 100-150שקלים) כי היא בא רק עם גלאי זעזועים...

פורסם

אין מרים חלונות מקורי אחי -זה רק תומך לא מרים

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בקשר למרים חלונות דיגיטלי לפי דעתי זו חארטה! כי קניתי את המנגנון לבד ב 60 ש"ח מנגנון באמת פשוט שנראה מבפנים כמו כל המנגנונים שמיועדים להרמת חלונות וההתקנה לקחה לי בידיוק חצי שעה.וגם אצלי זה מרים חלון אחד ולאחר מכן את השני.לפי דעתי זה יותר טוב ש ירים חלון חלון כי כך יש פחות עומס על המצבר.

בקשר לאזעקה אני לא יכול לתת חוות דעת כי יש לי לא של MVP אלא של DRAGON,אזעקת ביפבר מאוד ממומלצת מניסיון אישי.ובקשר למחיר של האזעקה שנתנו לך מחיר באמת סביר רק שהמחיר על ההתקנה ניראה לי קצת מוגזם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני לא יודע אם זה קשור או אומר משהו אבל שקנינו את האלרו הלכנו לעשות לו מרים חלונות..

האיש אמר אותו חרא "יותר טוב...." אז סבבה זה הרים כל חלון בניפרד.

ואחרי יומיים כל מערכת החשמל השתגעה...הייתי מעביר הילוכים (מ-D ל-R) ופתאום החלונות היו עולים.

בעצם כל פעולה שעשיתי החלונות היו נסגרים אז ישר רצנו אליו והחזיר לנו את הכסף והוציא את זה...

אני לא יודע אם הבעיה זה אצלנו או המרים חלונות...

אז תבין מה שתבין...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...