Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם בניצת. של אלטמן, 450 מ"ג, מחיר מדף 66₪ ל-60 כמוסות.

היה במבצע של 2 בהנחה גדולה, לא זוכר בדיוק כמה, בטוח שפחות מ-100 ל-2.

Unti46tled.jpg

נכנסתי לאתר שלהם, המחיר שם לקופסה שבצילום שלך הוא 159 .

אז גם אם המוצר הזה באמת מתעלה על אלה של אלטמן וסופהרב (ואני בספק גדול) - עדיין שילמתם מחיר מופקע בעליל.

https://geniaromski.info/תוספי-תזונה/

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

מי צריך את זה בכלל? רואים את היתדות של הגדרות ברחובות את כל קילוף החומר שם לועסים קצת ומקבלים כמה מגנזיום וברזל שרק רוצים בחינם. 

פורסם

לכל מי ששותה מי ברז שמקורם מהתפלה (שזה כמעט כולנו) כדאי מאוד לקחת מגנזיום. זו תהייה ועדת החקירה של 2030.

(לא שאני בעצמי לוקח...)

:turn-l:
פורסם
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כאחד שהיה ספורטאי תחרותי ועדיין מתאמן 14 שעות בשבוע. די זלזלתי במגנזיום. אחרי יעוץ תזונתי מותאם אישית, אני מופתע כמה מגנזיום מרפה את השרירים.

ככלל, ללכת ליעוץ אישי עם מי שהוסמך לכך ולא לקבל יעוץ במרשתת.

פורסם
לפני שעה, הרקוליטו כתב:

כאחד שהיה ספורטאי תחרותי ועדיין מתאמן 14 שעות בשבוע. די זלזלתי במגנזיום. אחרי יעוץ תזונתי מותאם אישית, אני מופתע כמה מגנזיום מרפה את השרירים.

אתה ממש מרגיש את ההבדל אם אתה לא לוקח?

אני לא מרגיש כלום

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כל המחקרים לא מראים שהמגנזיום עוזר מבחינת שחרור שרירים, ועדיין גם אני לוקח כדור אחרי אימון קשוח (או בננה אם יש זמינה).

ולפות"ש בהחלט מחיר מופקע. גם המחירים הנמוכים יותר שהוצגו בחנויות הישראליות מופקעים יחסית לאמזון ו-iherb.

פורסם

היתה תקופה שהייתי מתעורר בלילה עם התכווצויות שרירים ברגליים. התחלתי לקחת מגנזיום והבעייה חלפה. כמובן שקשה לי לומר אם בזכות המגנזיום. בכל אופן, זה מינרל חיוני שכולנו נסבול ממחסור בו.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם
לפני 23 דקות, yuvk כתב:

היתה תקופה שהייתי מתעורר בלילה עם התכווצויות שרירים ברגליים. התחלתי לקחת מגנזיום והבעייה חלפה.

כנ"ל אצלי

פורסם
בתאריך 11.2.2024 בשעה 19:33, yuvk כתב:

לכל מי ששותה מי ברז שמקורם מהתפלה (שזה כמעט כולנו) כדאי מאוד לקחת מגנזיום. זו תהייה ועדת החקירה של 2030.

כאשר התחילו עם ההתפלה, אכן היתה בעיה של חוסר מינרלים. כיום מערבבים מים מותפלים עם מים ממקור אחר (שאיבה מבאר/ כנרת וכו').

פורסם

בלי קשר לערבוב - למים המותפלים מוסיפים מינרלים בכדי שיהיו ראויים לשתייה ויעמדו בתקן.

אפשר לראות את הערימות הלבנות במתקני ההתפלה.

• תוכן חדש...