Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן חמצן מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. אולי מישהו ידע לכוון אותי. 

נדלקה לי נורת engine check

לאחר בדיקת מחשב אצל חבר,

התוצאה היתה חיישן חמצן מס' 1 .

אחרי הרבה מאמץ הצלחתי לחלץ אותו מהסרעפת. החלפתי חיישן חדש מקורי של מאזדה. לאחר איפוס של המחשב נדלקה שוב הנורה. ובבדיקה חוזרת של המחשב . הראה אותה תקלה. אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בעבר בדבר הזה.

פורסם

דיאגנוסטיקה של רכב זה לא סתם "תחבר סורק ותחליף את החלק שמופיע בתקלה", זה קצת יותר מורכב מזה.

קודם כל, יש הרבה קודי תקלה שמתייחסים לחיישן חמצן, ורצוי שתפרט איזה קוד בדיוק קיבלת.

מעבר לכך, הקוד בסה"כ אומר מה המצב הלא תקין שזיהה מחשב הרכב. אם הוא מזהה בעיה בערכים שמגיעים מחיישן החמצן, זה לא אומר בוודאות שהבעיה בחיישן עצמו - זו פשוט הנקודה בה המחשב יודע לבצע מדידות ולהחליט האם התוצאות סבירות או לא. כלומר, יכול להיות שהחיישן תקין לגמרי, ישנה בעיה בפעולת המנוע לפני הגעת גזי הפליטה לחיישן, ואז נרשם קוד התקלה. לכן צריך בדיקה מעמיקה יותר.

ונוסף על כל זה, כמו שאמר @Moshe c, יש ברכב שני חיישנים, וצריך לוודא האם בכלל החלפת את החיישן שאליו התייחסה התקלה.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 30.1.2024 בשעה 05:46, קיי כתב:

שלום רב. אולי מישהו ידע לכוון אותי. 

נדלקה לי נורת engine check

לאחר בדיקת מחשב אצל חבר,

התוצאה היתה חיישן חמצן מס' 1 .

אחרי הרבה מאמץ הצלחתי לחלץ אותו מהסרעפת. החלפתי חיישן חדש מקורי של מאזדה. לאחר איפוס של המחשב נדלקה שוב הנורה. ובבדיקה חוזרת של המחשב . הראה אותה תקלה. אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בעבר בדבר הזה.

יש קוד תקלה? 

• תוכן חדש...