Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תודה לכולם על הקדשת הזמן.

אני מחפש לרכוש רכב יד 2/3, בתקציב של כ-40,000 ש"ח, מוכן להתגמש מעט אם זה ממש שווה את זה.

הרכב ישמש בעיקר בסופ"שים לטיולים בארץ (לא שטח) ולביקורים אצל משפחה (נסיעות קצרות בדרך כלל). לא מבין כלום ברכבים לצערי, אך כן יודע שהדברים הבאים חשובים לי:

- גודל - רצוי קטן אך לא מדי. שברולט ספארק וקיה פיקנטו למשל הם קטנים מדי עבורי, אם כי יכול להיות שרכב בגודל דומה יהיה סבבה אם הוא רכב נוח יותר בכללי.  בכל מקרה לא הייתי רוצה להגיע לגדלים של המשפחתיים.

- אמינות - כמו כולם, הייתי שמח ללכת למוסך כמה שפחות. עלות תחזוקה חשובה לי גם, אך אם יש טרייד אוף בין לראות פחות מוסך לבין עלות הביקור במוסך, הייתי מעדיף לשלם קצת יותר ולהיות פחות במוסך.

בטיחות - גם כמו כולם אני מניח, חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי יחסית. לא צריך להשתגע ואני נהג זהיר, אך גם כאן - אעדיף לשלם מעט יותר על רכב בטיחותי יותר. ברור לי שאי אפשר הכל והתקציב שלי לא מאפשר את הרכב הכי בטיחותי בשוק.

עלות נסיעה - רכב חסכוני ישמח אותי גם כמובן. זו לא חזות הכול, אבל גם אשמח לרכוש רכב ידני אם זה משפר את המדד או מאפשר לרכוש רכב חסכוני יותר בפחות.

המון תודה לכולם!

פורסם

מרווח מאחור חשוב או שאתה נוסע בעיקר לבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאזדה 2

או מיצובישי ספייס סטאר 

המיצובישי יותר זולה ופחות בהכל המאזדה אבל אמינה מאוד 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

מרווח מאחור חשוב או שאתה נוסע בעיקר לבד?

בעיקר לבד או עם בת הזוג, פחות עם חברים מאחור ועוד אין ילדים. אבל כן קורה לעיתים

פורסם

אתה מתאר בדיוק את מה שאני חיפשתי...
רכב קטן אך לא פצפון, אמין, חסכוני, בטיחותי יחסית.. בעיקר לנסיעות טיולים (לא שטח),
עם בת זוג ולפעמים חבר על 4 מאחורה.. קנינו סוזוקי סוויפט.
ציון גבוה יחסית לקטגוריה במבחני בטיחות,
מנוע אטמוספרי ותיבת הילוכים פשוטה ואמינה,
הרכב מתנהג טוב לטעמי מבחינת היגוי ויציבות בכביש, כמובן ביחס לקטגוריה\מחיר,
חסכוני מאד בדלק.

יש כאלה שיתלוננו שהוא לא חזק מספיק, אני לא שולל את דעתם, אך אומר שאני באופן עקרוני לא ממהר לשום מקום אז זה לא מפריע לי...

הופתעתי לגלות כמה ציוד אפשר להכניס בו למרות הגודל, כמובן שמקפלים צד אחד של מושב אחורי במידת הצורך.

לגבי הספייסטאר שהוזכר פה, יצא לי פעם אחת להשכיר ספייסטאר חדשה - פשוט לא...
מרעיש בצורה יוצאת דופן, לא נוח בכל מובן, קטן בצורה משמעותית. לעניות דעתי עדיף לדלג עליה, גם אם היא אמינה וחסכונית.

פורסם

הסוויפט אופציה טובה וכך גם מזדה 2 דינמיק שתהיה זריזה יותר.

אם ידני, אפשר לחפש פיגו 208 דיזל, תקבל רכב חסכוני מאוד, זריז ומאוד נח או סיטרואן קקטוס דיזל.

אם ידני, רנו קליאו 0.9 טורבו או דאציה סטוופאי, בדאציה נוחה יותר אבל מרגישה פחות מודרנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...