Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לתקן פלסטיק שבור בפנס אחורי לקראת הטסט.

איפה אני יכול לקנות סלוטייפ אדום שקוף או חצי שקוף?

כל פתרון אחר יתקבל בשמחה.

(מדובר באוטו ישן טויוטה קורולה 1994).

פנס.jpg

פורסם

שום תיקון שהוא לא יכול להבטיח שתעבור טסט, כי זה לא תקין ולא חוקי.

אבל פיתרון שהרבה עושים ובחלק גדול מהמקרים זה עוזר: לחתוך חתיכת פלסטיק באותו צבע מפנס שבור של רכב אחר (סע למכון שמשון ופנסים הקרוב ותאסוף מהפח שלהם כמה שאתה רוצה) ולהדביק על השבר, ככל שתצליח יותר לטשטש את החיבורים עם גימור יפה יש יותר סיכוי שיחליקו לך את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא רואה איך זה הגיוני לתת עצה כזו, זה גם עובר על החוק וגם לא בטיחותי בשום צורה ומסכן אחרים.

למה לא לרכוש פנס חדש וזהו?

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 6 שעות, Fraysa כתב:

לא רואה איך זה הגיוני לתת עצה כזו, זה גם עובר על החוק וגם לא בטיחותי בשום צורה ומסכן אחרים.

למה לא לרכוש פנס חדש וזהו?

אני יוצא מנקודת הנחה שפות"ש יודע על האפשרות לרכוש פנס חדש, ובחר מסיבה כלשהיא לחפש פתרון אחר.

לא חוקי - נכון, יש עוד הרבה חוקים שכולנו עוברים עליהם מידי פעם, אם אתה מאלו שנוסעים 90 קמ"ש בכביש בינעירוני אז אין לי מה לענות לך, אבל נראה לי ש-99 מגולשי הפורום נוסעים לא פחות מ-100/110 קמ"ש בכביש שמותר בו 90, אז שכל אחד יחליט לעצמו אלו חוקים קדושים בעיניו ואיפה הוא מעגל פינות.

לא בטיחותי ומסכן אחרים - למה? פנס קדמי חייב שיאיר היטב את הדרך וא"א לשחק איתו, אבל בפנס אחורי הנקודה היא שלא יסנוור את הנהג שמאחורה אם אין מעטפת שלימה, בפתרון שהצעתי לו הוא יקבל מעטפת שלימה ובטיחותית.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 9 דקות, WE988244 כתב:

סתם מענין כמה כבר יכול לעלות פנס מפירוק?

המוסך שלי טויוטה מורשה רוצה לשים פנס קומפלט אבל לא אמרו לי מחיר.
האוטו שלי ישן ואומרים לי כל הזמן תזרוק את האוטו....

פורסם
לפני 46 דקות, מרק10 כתב:

מאוד הגיוני לקנות סלוטייפ ב-120 ש"ח כשפנס חדש (חליפי) עולה 170. :drinking:

אם עדין דרך אבי חלפים, אז יש גם את זה ב-39.

אבל אם כבר מאלתרים עם סלוטייפ צבעוני, נראה לי הגזמה פראית המחירים האלו, גם אם הם עמידים במיוחד ומתאימים מבחינת צבע/שקיפות.

משהו פשוט כזה אולי יעשה את אותה העבודה: https://materials.co.il/סרט-דבק-אקרילי-צבעוני-שקט-אדום-60-מ

ובטח ניתן למצוא דברים דומים בחנויות משרדיות אחרות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, shmulik88 כתב:

תתעלם,

לפני עשרים שנה בערך, גם הייתי מגיע לעבודה עם רכב שעושה 2 טסטים בשנה,

מת המצבר - הבוס אמר לזרוק את הרכב

היה לי פנצ'ר - הבוס אמר לזרוק את הרכב

רק מה, אפס תקלות מכאניות,

אז שייכאב להם שלך אין הלוואות ותשלומים על הרכב ותמשיך להחזיק אותו אם הוא לא עושה צרות

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 9 שעות, shmulik88 כתב:

המוסך שלי טויוטה מורשה רוצה לשים פנס קומפלט אבל לא אמרו לי מחיר.

אם אתה לא נוסע בין 7:00 ל 9:00 בבוקר, תלך כבר עכשיו למשרד הרישוי ותעשה הסבה לרכב אספנות. זה יפנה לך מספיק כסף להחליף פנס אפילו למקורי חדש ובוודאי לאחד חליפי ב 170 ש"ח שבקישור פה 😁

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 דקות, Buki כתב:

אם אתה לא נוסע בין 7:00 ל 9:00 בבוקר, תלך כבר עכשיו למשרד הרישוי ותעשה הסבה לרכב אספנות. זה יפה לך מספיק כסף להחליף פנס אפילו למקורי חדש ובוודאי לאחד חליפי ב 170 ש"ח שבקישור פה 😁

אם אני עושה את זה,
יש מצב שחברת הביטוח תגיד לי שהיא לא מבטחת את האוטו ביטוח חובה וצד שלישי?

• תוכן חדש...