Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו XC60 או אינפיניטי QX50-60 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה חושבים והתייעצות בפורום פה, ננעלתי על הדגמים הללו.

התקציב - עד 200K. צריך רכב כמה שיותר מרווח (במיוחד מאחורה) ובטוח, עם איכות חומרים גבוהה ואמינות מבחינת מוסכים.

האופציות:

Infinity QX60 Elegance 4x4 2020

Infinity QX50 Pure 4x4 2021
Volvo XC60 T6 Inscription 4x4 2021
Volvo XC60 B5 Momentum 4x4 2021

מה הייתם לוקחים ומדוע?

תודה

פורסם

תראה הם כולם רכבים מפנקים מאוד, חזקים ואיכותיים אבל יש ביניהם כמה הבדלים. הוולוו (לפחות הb5, אני לא מוצא t6 בשנים האלה ) קצת יותר מאובזרת, עיצוב פנים יותר מודרני, אמינות טובה יותר בזכות גיר פלנטרי יפני 8 הילוכים ומנוע וותיק תוצרת וולוו, הביצועים טובים יותר על הנייר. החסרונות הם חלקים וטיפולים יקרים בעיקר. 

האינפיניטי שתיהן עם גירים רציפים שעושים את העבודה וחסכוניים אבל יותר רועשים ופחות נעימים לנהיגה, ה60 גדולה יותר ומגיעה עם מנוע 3.5 v6 , זה מנוע בסגנון אמריקאי, חזק, צורך דלק, צליל נעים ואמין מאוד למיטב ידיעתי. ה50 מגיעה עם מנוע 2.0 טורבו אם אני זוכר נכון של מרצדס, הוא גם כן אמין בסהכ אבל החלקים שלו יקרים והשילוב לתיבה רציפה נראה לי פחות מוצלח. במקומך הייתי קודם כל משווה בין האינפיניטי עם המנוע הגדול שהוא מפנק ונותן חוויה מיוחדת לבין אחת מהוולוו, ואז, אישית הייתי בוחר בוולוו בגלל אמינות טובה לצד פינוק , למרות שגם האינפיניטי מעולה. 

פורסם
בתאריך 24.12.2023 בשעה 09:36, K.I.T.T כתב:

ומבחינת מרווח וגודל? מי מבין ה3 הכי קטנה ובאיזה פער?

למיטב זכרוני הqx50 הכי קטנה, 

האינפיניטי qx60 גדולה ומרווחת והוולוו דומה אולי קצת יותר קטנה 

• תוכן חדש...