Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוו 8 החדשה...בארץ בקרוב?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי שהיא תגיע... כבר דובר על האוו 5 ו 6 בעבר, וכלום...

אני ראיתי שהכתבים באנגלייה אומרים שהאוו יותר טובה מהסובארו בהכל,

אבל הסובארו מעניקה יותר ריגושים...

פורסם

תגיע לארץ :?::?: בספק :roll:

כבר דובר רבות על זה , אין לה תקינה (אבל לSTI יש) שהיא לא עומדת בתקנים של זיהום ועוד דברים :cry:

וגם המחיר לEVO לא יהיה זול מדברים סיבב ה 300K שקל (50 אלף יותר מהSTI)

בקשר למבחנים :?:

בכל עיתון בחו"ל עושים השוואת בין השניים בעיקר בבריטניה

הSTI יותר קלה למשתמש מאשר הEVO שהיא אגרסית יותר

8)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

היא לא תגיע מפני שהיבואן לא יביא אותה. לצערנו הרב מס' הקונים לא יהיה גבוה ולהבדיל מיפנאוטו הקשר בין כלמוטור ומכוניות ספורטיביות מקרי בהחלט.

יניב

פורסם

קצת קשה לי להאמין שיביאו אותה לארץ, כמו שהרבה יבואנים אחרים עושים (פורד, פוקוס RS).

השיקול הוא כלכלי נטו, להביא כזה אוטו זה להביא גם חלקים בשבילו ששונים לגמרי ממה שיש בלנסר\כאריזמה.

לסובארו לעומת זאת היתה כבר את האימפרזה טורבו משנת 95 ככה שההחלטה להביא STI לארץ לא היתה כ"כ קשה שכן רוב החלקים והשירות כבר ניתן בארץ ולא צריך לייבא מחסן חדש.

בנוסף, סביר להניח שלא ימכרו יותר מ 10-15 מכוניות כאלו בשנה(בדומה לאימפרזה STI), ולכמות כזו, לא כדאי.

מצד שני.....התדמית של מיצובישי יכולה להשתפר בארץ.

הלוואי ויביאו אותה לארץ, ואולי אחריה ילכו עוד יבואנים ויביאו עוד דגמי ספורט לארץ.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
היא לא תגיע מפני שהיבואן לא יביא אותה. לצערנו הרב מס' הקונים לא יהיה גבוה ולהבדיל מיפנאוטו הקשר בין כלמוטור ומכוניות ספורטיביות מקרי בהחלט.

אם תוכל לחדש לי ולנו מה היה הקשר של יפנאוטו למכוניות ספורט?ה-SVX(שמכרו 2וחצי יחידות כאלו בארץ..)ה"ספורטיביות" של סובארו משנות ה-80??

גם "כלמוטור"תשנה "פאזה" ואז גם אותם יכירו בצד הספורטיבי...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

אבל האימפרזה טוברו לימיניהן עשו המוווווווווווון טוב לתמיד של סובארו,

להזכירכם פעם סובארו היתה מילה גסה, היום כבר מזמן לא,

וזה לא בגלל שלתתי אלופים בצה"ל יש B4.

פורסם

באירופה,שלנו יש את התקנים שלהם לא מוכרים את ה EVO.רק באנגליה מוכרים.

ויהיה קצת בעיה להביא מכוניות אנגליות לארץ

http://www.topgear.com/content/news/stories/213

בארה"ב מוכרים את ה EVO והמכונית גם מככבת בסרט מהיר ועצבני 2 אבל זאת לא אותה מכונית.זה כאילו EVO , כמו שכאילו מוכרים לנו את כאילו דגם הראלי של סוברו.

http://www.modernracer.com/history/mitsubishilancerevo8history.html

אייל

• תוכן חדש...