Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי רשום תקנה 585א קובעת כי קציו בטיחות הנותן שערותי בטיחות למפעל בהגדרתו בתקנה 579 לתקנות , רשום תאריך ולא יודע מה זה אומר, האם זה דוח ? הסבת דוח פה ושם עבדתי כנהג עכשיו כעוסק פטור.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, tan tan כתב:

תעלה תמונה עם טשטוש פרטים מזהים

זה מה שרשום זה ציטוט של התקנות.

עכשיו פתחתי עוסק פטור, אולי בגלל זה? כי הרכב משמש לעבודה כביכול.

ואיך רכב בבעלות פרטית יכול להיות רכב בבעלות "חברה" אם האדם עובד עצמאי?

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני 50 דקות, Liquidator כתב:

תקנה 585א קובעת כי קציו בטיחות הנותן שערותי בטיחות למפעל בהגדרתו בתקנה 579 לתקנות

זה כל מה שכתוב במכתב ? 

אני די בטוח שיש עוד דברים 

תעלה את המכתב , תקבל תשובה. 

תסתיר פרטים מזהים 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
Just now, YaronNahum כתב:

זה כל מה שכתוב במכתב ? 

אני די בטוח שיש עוד דברים 

תעלה את המכתב , תקבל תשובה. 

תסתיר פרטים מזהים 

רשום בסיכום שקצין בטיחות בדק את פרטי הרישיון, קיצר זה חברה אחת שהייתי באיזשהו ראיון עבודה כי רשום התאריך אז נזכרתי, אבל אם לא קיבלו אותי בשביל מה לבדוק? זה לא הבנתי? הייתי בעוד ראיונות אף לא טרח לבדוק כי לא קיבלו אותי.

פורסם

כשאתה מעוניין לעבוד כנהג מקצועי משאית /אוטובוס קצין הבטיחות של החברה המראיינת רשאי לבדוק את עברך התעבורתי במאגר ייעודי בהסכמתך בלבד (נדרש תאריך הנפקת ת.ז.).

אתה מקבל מכתב ממשרד הרישוי המודיע לך שמישהו צפה בנתונים אלו.

זהו.

• אהבתי 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...