Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

אז אחרי 7 שנים עם הסקודה פאביה שלי, אני מרגיש שהגיע הזמן להחליף רכב ואם מתאפשר לי כלכלית אז למה לא משהו חזק ורציני יותר. 

ההתלבטות שלי היא בין כמה רכבים אבל מוכן לשמוע הצעות אחרות באותו איזור. 

סיאט לאון 2019 fr 2.0, אלפא ג'ולייטה veloce 2019-2018 ומתלבט גם על יונדאי i20n חדשה. 

אני יודע שהאופציות דיי שונות אבל באותו איזור מבחינת מה שאני מחפש. אני רוצה רכב חזק ומהנה לנהיגה אבל מצד שני גם פרקטי ליום יום ונוח בנסיעות רגועות וכמובן אמינות ותחזוקה הגיונית לאורך שנים מבחינת טיפולים, מחלות וביטוחים (עד כמה שניתן מרכבים כאלה ). 

מבחינת תיבת הילוכים אני שנים על ידני ומאוד אוהב אבל לא אכפת לי גם לעבור לאוטומט כך שזה באמת ענין של יכולות הרכב עצמו. 

מבחינה כלכלית היונדאי הרבה יותר יקרה אבל גם ככה אצטרך להעזר בהלוואה ויונדאי עם מימון, התשלומים יוצאים כמעט אותו דבר. 

תודה רבה מראש על העזרה. 

עריכה אחרונה על ידי PeppEDogg
פורסם

הייתי בדילמה בערך דומה לשלך , רציתי משהו קצת יותר שובב, קצת יותר מפנק. 
אני מצאתי את עצמי מגשים את השאיפה שלי שרציתי הרבה זמן , והבאתי A3 2.0. 
אותו השטנץ כמו הלאון מבחינת כח , (190 סוסים , אבל עם גיר אוטומאט 7 רטוב) .
אבל זה פשוט רמת חיים כיפית.
בנסיעה רגועה , האוטו נינוח, שקט, נעים מלטלף. 
מעבר למצב DYNCAMIC , ההגה נהיה קשה וקשוב יותר , המנוע מתעורר להיות דרוך, והסימפוניה מתחילה . 
וגם זה בסיס טוב לשיפורים במידה ותרצה. 
אני איתה כבר איזה 8 אלף (בקצת פחות מחצי שנה) ואני פשוט מרוצה עד השמיים.
אני גר בתל אביב , ועובד בתל אביב , אז אוטומט יותר נח לי , כי אני מוצא את עצמי מידי פעם זוחל בתנועה עמוסה, וכי ידני בבוקר בפפקים לא נשמע לי כיף.
אבל אנשים שנכנסים איתי לאוטו עלולים לחוש התקף לב קל (אם אני עדין) אם ארצה.
אז זה גם כיוון שלדעתי כדאי לך לשקול.

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
לפני 15 שעות, ninickname כתב:

הייתי בדילמה בערך דומה לשלך , רציתי משהו קצת יותר שובב, קצת יותר מפנק. 
אני מצאתי את עצמי מגשים את השאיפה שלי שרציתי הרבה זמן , והבאתי A3 2.0. 
אותו השטנץ כמו הלאון מבחינת כח , (190 סוסים , אבל עם גיר אוטומאט 7 רטוב) .
אבל זה פשוט רמת חיים כיפית.
בנסיעה רגועה , האוטו נינוח, שקט, נעים מלטלף. 
מעבר למצב DYNCAMIC , ההגה נהיה קשה וקשוב יותר , המנוע מתעורר להיות דרוך, והסימפוניה מתחילה . 
וגם זה בסיס טוב לשיפורים במידה ותרצה. 
אני איתה כבר איזה 8 אלף (בקצת פחות מחצי שנה) ואני פשוט מרוצה עד השמיים.
אני גר בתל אביב , ועובד בתל אביב , אז אוטומט יותר נח לי , כי אני מוצא את עצמי מידי פעם זוחל בתנועה עמוסה, וכי ידני בבוקר בפפקים לא נשמע לי כיף.
אבל אנשים שנכנסים איתי לאוטו עלולים לחוש התקף לב קל (אם אני עדין) אם ארצה.
אז זה גם כיוון שלדעתי כדאי לך לשקול.

איזה שנה? כמה עולה דבר כזה?

מחפש לעבור מרכב מיני ואאודי a3 תמיד היה חלום קטן אבל נראה לי יקר, לא? תחזוקה?

פורסם

מה עם רכבים חשמליים? הולך? יכול להיות למשל טסלה ,אבל גם רכבי hybrid plugin יכולים להתאים.

ככלל חשמליים בעלי מהירות סופית פחות גבוהה אבל עם תאוצות מפחידות (כמובן בגלל המשקל של הסוללה, משלמים גם בהתנהגות ספורטיבית).

פורסם

לדעתי אתה צריך להריד בין "יכולות" לחוויה.
בהסתמך על ביקורות בלבד, הלאון תיתן לך הכי פחות חוויה ותהיה הכי פחות ספורטיבית, בעיקר מהירה (ואני באופן אישי מאוד אוהב את העיצוב שלה).
היונדאי זוכה לביקורות טובות על ביצועים, התנהגות, צליל, ותחושות (בעיקר בהחלפת הילוכים).

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 13 דקות, mcshmupi כתב:

לדעתי אתה צריך להריד בין "יכולות" לחוויה.
בהסתמך על ביקורות בלבד, הלאון תיתן לך הכי פחות חוויה ותהיה הכי פחות ספורטיבית, בעיקר מהירה (ואני באופן אישי מאוד אוהב את העיצוב שלה).
היונדאי זוכה לביקורות טובות על ביצועים, התנהגות, צליל, ותחושות (בעיקר בהחלפת הילוכים).

כן זה גם מה שאני הבנתי מחיפוש באינטרנט וביקורות שראיתי והבנתי שגם הג'ולייטה מספקת הנעה בנהיגה. 

שכחתי גם לציין שאשמח לרכב טכנולוגי עם שאר הפינוקים בתא נהג ופה זה כבר מתחלק בין המכוניות כי התא נוסעים של האלפא מאוד מיושן לטעמי ושל הלאון הכי טכנולוגי ופרקטי

פורסם

הלאון אכן הכי פרקטית, אבל היונדאי יותר טכנולוגית בפן הספורטיבי: יש אפשרויות רבות לקנפג מאפיינים שונים של נהיגה כמו תגובת מצערת, עוצמת האגזוז, משקל הגה ומידת ההתערבות של הבקרות (ובטח יש עוד). לגבי עזרי נהיגה לא זוכר בעל פה, צריך להשוות מפרטים.  

אם אתה שוקל יד 2 ומחפש שילוב של ספורטיביות ונוחות למה לא גולף gti PP? 

ומצד שני, אם אלפא אז למה לא ג'וליה?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)
לפני שעה, mcshmupi כתב:

הלאון אכן הכי פרקטית, אבל היונדאי יותר טכנולוגית בפן הספורטיבי: יש אפשרויות רבות לקנפג מאפיינים שונים של נהיגה כמו תגובת מצערת, עוצמת האגזוז, משקל הגה ומידת ההתערבות של הבקרות (ובטח יש עוד). לגבי עזרי נהיגה לא זוכר בעל פה, צריך להשוות מפרטים.  

אם אתה שוקל יד 2 ומחפש שילוב של ספורטיביות ונוחות למה לא גולף gti PP? 

ומצד שני, אם אלפא אז למה לא ג'וליה?

אני לא מתחבר לגולף משום מה והג'וליה ברמת אבזור שאני הייתי רוצה לא בתקציב מבחינת השנתונים שאני מחפש לפחות ממה שראיתי עד עכשיט ביד 2( 2018 ומעלה). 

היונדאי כן כי יש אפשרות לקחת מימון סביר מהסוכנות עצמה או חברות מימון אחרות כמו capital motors שבדקתי. 

פורסם

האמת באתי לחפש לך איזה לינק או 2 לA3 מעניינות ומצאתי כזה : 
https://www.yad2.co.il/s/c/lvg3v0af

נגיד זאת נראת סבבה .
https://www.yad2.co.il/s/c/6iu2iocm
או זאת

https://www.yad2.co.il/s/c/3nu994xi

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, ninickname כתב:

האמת באתי לחפש לך איזה לינק או 2 לA3 מעניינות ומצאתי כזה : 
https://www.yad2.co.il/s/c/lvg3v0af

נגיד זאת נראת סבבה .
https://www.yad2.co.il/s/c/6iu2iocm
או זאת

https://www.yad2.co.il/s/c/3nu994xi

הסתכלתי על מה ששלחת וזה הוביל אותי למצוא אאודי e-tron hybrid. 

איך הרכב הזה? הוא קצת גולש ממה שאני מחפש אבל האבזור והחסכון בדלק שזה בונוס שלא חיפשתי האמת, קורצים לי. 

עריכה: לא משנה. לא שמתי לב שזה פלאג אין הייבריד ולא היברידי רגיל. אין לי אפשרות נוחה להטעין. 

פורסם

אני גם הייתי בתהייה לגבי ה A3ETRON...
המכונאי שלי (מכונאי וותיק, אבל לא מומחה וואג ) אמר שבכללי כל הפאגין הייבריד דור ראשון הם זוועה(נאמר בהכללה על כל היצרנים, הוא מומחה ליפני קוריאני) והיצרנים לא באמת מבינים מה הם עושים ויש עם זה מלא בעיות.
אז אותי הוא הוריד מזה גם ...
לא נגיש אין שקע או אפשרות לשקע בבית , אבל כן יש לי עמדה בעבודה שהייתי יכול להטעין בה , וזה היה חוסך לי כמעט את כל הדלק בנסיעה . 
אני פשוט מצאתי A3 מציאה יחסית , בטיפה יקר(יד ראשונה , פחות מ40 אלף קילומטר ...בת 4וחצי כשנקנתה ). 
תמשיך לעקוב אחרי הלוח , לפעמים צצים דברים יותר טובם ממה שיש עכשיו בלוח . 

פורסם
לפני 10 שעות, ninickname כתב:

אני גם הייתי בתהייה לגבי ה A3ETRON...
המכונאי שלי (מכונאי וותיק, אבל לא מומחה וואג ) אמר שבכללי כל הפאגין הייבריד דור ראשון הם זוועה(נאמר בהכללה על כל היצרנים, הוא מומחה ליפני קוריאני) והיצרנים לא באמת מבינים מה הם עושים ויש עם זה מלא בעיות.
אז אותי הוא הוריד מזה גם ...
לא נגיש אין שקע או אפשרות לשקע בבית , אבל כן יש לי עמדה בעבודה שהייתי יכול להטעין בה , וזה היה חוסך לי כמעט את כל הדלק בנסיעה . 
אני פשוט מצאתי A3 מציאה יחסית , בטיפה יקר(יד ראשונה , פחות מ40 אלף קילומטר ...בת 4וחצי כשנקנתה ). 
תמשיך לעקוב אחרי הלוח , לפעמים צצים דברים יותר טובם ממה שיש עכשיו בלוח . 

איזה רמות גימור ומנוע של a3 מומלצות? 

פורסם

מנוע רק 2000.

כי כל השאר באים עם הגיר היבש. 

מפה מה שהתקציב מאפשר. אני ממש נהנה מגג נפתח, ותלוי בשנתונים, יש מערכת של Bang and olufsen שאמורה להיות סבבה 

ג'נטים וכאלה לא הייתי מתעכב על כי יש סבירות שתצטרך להחליף אותם גם ככה, כי לפעמים גאנטים מגיעים אצל אנשים לרמות נוראיות( שמיניות בגלגלים)

פורסם (נערך)

אתה יכול להגיד לי איזה רכב ספציפית יש לך? 

שנתון רמת גימור ואם לא אכפת לך גם בכמה קנית? 

אאודי בהחלט רכב שהייתי רוצה אבל לתקציב שלי כרגע זה רק שנתונים ישנים יותר או לשלם יותר ממה שתכננתי על רכב יד 2 וזה קצת מבאס. 

• תוכן חדש...