Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפוח מזגן לא פועל

מעבר לפיתרון נפתר ע"י יוסף ליאור,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

מפוח מזגן ניסאן נוט לא עובד אחרי שהוחלף נגד חזר לעבוד ועכשיו הפסיק לעבוד ניסיתי למשוך חשמל מהפלוס ישירות לגוף הרכב (מינוס) שככה עשיתי כדי שיפעל עד שהגיע לי הנגד ועכשיו לא פועל לי בכלל המפוח 

נ.ב. יש לציין שהמפוח מחליק ולא תקוע שימנתי אותו 

אשמח לייעוץ

תודה רבה 

פורסם
לפני 20 דקות, יוסף ליאור כתב:

שלום וברכה

מפוח מזגן ניסאן נוט לא עובד אחרי שהוחלף נגד חזר לעבוד ועכשיו הפסיק לעבוד ניסיתי למשוך חשמל מהפלוס ישירות לגוף הרכב (מינוס) שככה עשיתי כדי שיפעל עד שהגיע לי הנגד ועכשיו לא פועל לי בכלל המפוח 

אשמח לייעוץ

תודה רבה 

לא הבנתי מה עשית ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הוצאתי כבל מהכבל האדום ישירות לאחד מהברזלים של הרכב וכך היה נוצר לי אפס כי לא היה לי בגלל שהנגד נשרף לי עד שהגיע לי הנגד ואז החזרתי הכל כרגיל ועכשיו לא עובד המפוח והכבל שהוצאתי מהכבל האדום אין חשמל

עריכה אחרונה על ידי יוסף ליאור
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, יוסף ליאור כתב:

שלום וברכה

אשמח לייעוץ

תודה רבה 

אולי הנגד שהזמנת לא מתאים לרכב שלך. תן קישור להזמנה של הנגד.

לפני 10 שעות, יוסף ליאור כתב:

הוצאתי כבל מהכבל האדום ישירות לאחד מהברזלים של הרכב וכך היה נוצר לי אפס כי לא היה לי בגלל שהנגד נשרף לי עד שהגיע לי הנגד ואז החזרתי הכל כרגיל ועכשיו לא עובד המפוח והכבל שהוצאתי מהכבל האדום אין חשמל

אתה יכול לבדוק בקלות האם המפוח תקין.

נתק את הנגד מהמפוח. חבר פלוס ומינוס ישירות למפוח על-ידי זוג חוטים המחוברים ישירות למצבר. תשתמש בחוטים בעלי שטח חתך של 2.5 מילימטר מרובע או בעלי שטח חתך גדול יותר.

כמובן בדוק גם את הפיוזים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

במידה וחיברת נכון את המפוח למצבר ועדיין הוא לא מסתובב ייתכן מאוד שהסלילים ניזוקו או הפיוז הטרמי שהינו חלק אינטגרלי מהמפוח ייצר נתק

בגלל התחממות ייתר.

בדוק בעזרת רב מודד את ההתנגדות בין שני המגעים של המפוח. הרב מודד צריך להציג התנגדות מסויימת, במידה וקיים נתק (אי רציפות) החלף את המפוח.

בדרך כלל בכול רב מודד קיימת אפשרות לבדיקת רציפות עם זמזם כלומר כאשר קיימת רציפות אתה תשמע את הזמזם עובד.

555.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם

לבסוף הפתרון היה באמת החלפתי מפוח חדש והמפוח השני התגלה אצלו אחרי בדיקה מעמיקה שעשיתי הפחמים היו נראים לעין תקינים לגמרי ואחרי זה ראיתי שהם קצת סדוקים החלפתי פחמים והיום המפוח עובד

תודה רבה 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...