Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתג תריס חכם - אודה למידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוברים בקרוב לדירה בה מותקנים תריסים חשמליים.

המפסקים של התריסים הם "טיפשים", סטנדרטיים. האם המפסק הקיים עונה על ההגדרה "מתג גוויס 3 מקום"? (דרישת התאמה של המתג החכם).

20230905_163948.thumb.jpg.0bc7e14233580e380dc9c605428e3e75.jpg

מעוניין למצוא פתרון לשבת (סגירה בערב, פתיחה בבוקר שלמחרת), ונתקלתי במתגים חכמים, המאפשרים הפעלה מתוזמנת באמצעות אפליקציה.

אחת הדרישות היא "נדרש חיבור קו 0". מישהו יכול להאיר את עיניי, האם הקופסא והמתג הסטנדרטי כוללים חיבור כזה?

מישהו יכול לכתוב לי מנסיונו, האם באמת ניתן לתזמן סגירה/פתיחה מאוחרת ע"י האפליקציה?

תודה רבה.

Screenshot_20230905_164711_Chrome.thumb.jpg.5128cc38a9083b81da0a3f2e0faef038.jpg

פורסם

תתקין shelly 2.5 בתוך הקופסה ושלום על ישראל
המתג נשאר רגיל (הוא בעצם נותן פיקוד לשלי)
השלי שולט על התריס ידנית או באפליקציה
אין צורך בקו אפס
עובד מעולללללה!
תזמין מאמזון או אלי אקספרס... הכי זול

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לי יש סוויצ'ר והיו כל הקווים הדרושים בקופסה. אכן ניתן לקבוע לו"ז לפתיחה/סגירה אוטומטיים לפי ימים ושעות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אצלנו מותקנים סוויצ׳רים לכל התריסים החשמליים (7 תריסים, 4 סוויצ׳רים) והכל (כמעט) דבש.

אפליקציה דומה מאד לדוד, מה שאתה מבקש טריוויאלי למדי, כולל פתיחה/סגירה חלקיים מתוזמנים

החיסרון: סוויצ׳ר דורש קו אפס.

במרבית המקרים עובר דרך הקופסא או שמושכים מתיבת התריס עצמו.

אבל חייבים לוודא לפני רכישה

בנוסף, השילוב עם מפסק תאורה באותה יחידה - מבורך.

עריכה אחרונה על ידי waterman
  • אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 8 דקות, waterman כתב:

החיסרון: סוויצ׳ר דורש קו אפס.

במרבית המקרים עובר דרך הקופסא או שמושכים מתיבת התריס עצמו.

אם אין, זה משהו שחשמלאי פותר בקלות כחלק מתהליך ההתקנה?

לפני 12 דקות, סולל הדרך כתב:

תתקין shelly 2.5 בתוך הקופסה ושלום על ישראל

לא נתקלתי, אחפש מידע ברשת.

פורסם
לפני 2 דקות, pasat04 כתב:

אם אין, זה משהו שחשמלאי פותר בקלות כחלק מתהליך ההתקנה?

כן, רק שצפוי לדרוש תשלום סמלי (נניח 50₪ לנקודה) בגין תוספת העבודה

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 19 דקות, waterman כתב:

בנוסף, השילוב עם מפסק תאורה באותה יחידה - מבורך.

זה אומר שגם גוף התאורה המקושר יהיה חכם? התשובה ברורה.

פורסם

@pasat04

לשאלתך הראשונה, כן זה גוויס 3 מקום. לגבי קו אפס, רוב הסיכויים שיש שם, פשוט פתח בזהירות את הקופסה וראה אם יש שם חוט אחד חום וחוט אחד כחול.

ועכשיו שאלה אלייך: סוויצ'ר מזגן (https://switcher.co.il/מוצר/switcher-breeze/) - האם מבחינה הלכתית יעבור אצל אנשים שומרי שבת מן היישוב, בלי כל מיני חומרות איזוטריות?

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

איני חשמלאי אבל מה הסיכוי שלא יהיה שם קו 0? זה לא משהו סנטדרטי? 

אתה יכול לרכוש מתג בסגנון הזה שמחובר ל-WIFI או מתג זהה שמתחבר באמצעות ZEEGEE (אבל כאן תצטרך גם חומרה בתקן הזה שתדע לקלוט)

לי יש מתג כזה עם כפתור תאורה בנוסף לכפתורים של התריסים.

H3d8e327db22147a8b4b9a7295a1e442f8.jpeg

AVATTO Tuya WiFi וילון מתג חשמלי ממונע רולר תריס, תריסים האיחוד האירופי/ארה"ב מתג, בית חכם עבור Google בית, Alexa - AliExpress

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 4 שעות, pl7410 כתב:

מה עם כזה

למישהו יש נסיון לשליטה באורות ו/או תריסים? 

האם נראה מתאים? 

תודה 

Screenshot_20230905-171617714.jpg

זה ספסציפית מתאים לתאורה. יש לי כמה כאלו של חברה עלומת שם אחרת באיביי עובד נהדר.

הסוויצ'ר עושה לי עבודה מעולה בדוד. אבל אפשר לקנות מתגים זהים באלי אקספרס ברבע מחיר. אצלי יש מפסק לתריס כזה- עובד מעולה (גם דורש קו אפס) היתרון שזה עובד עם smartlife שכמעט כל מוצר גנרי של בית חכם עובד איתה. 

https://he.aliexpress.com/item/32972956446.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.356.3c5e586awRZRl1&gatewayAdapt=glo2isr

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, קורן בן אשר כתב:

ועכשיו שאלה אלייך: סוויצ'ר מזגן (https://switcher.co.il/מוצר/switcher-breeze/) - האם מבחינה הלכתית יעבור אצל אנשים שומרי שבת מן היישוב, בלי כל מיני חומרות איזוטריות?

השאלה מה זה אנשים מן היישוב. כל אחד וההחמרות שלו.

אצלי, השלט של המזגן מאפשר ארבעה סבבים של הדלקה וכיבוי לטווח של 24 שעות. זה מסדר לי מיזוג בשבת לעילא ולעילא.

יש כאלה שיחמירו וישאירו אותו דולק 24 שעות רצוף כדי להימנע מהדלקה וכיבוי.

ויש כאלה, שלא משתמשים בשבת בחשמל של חברת החשמל, אלר בגנרטור עצמאי, או סוללות.

והסוויצ'ר הזה לדעתי לא שונה מלהדליק אור בשעות מתוזמנות עם שעון שבת. אז מה אם האפליקציה מפעילה אותו ולא שעון שבת? אבל זה אני.

פורסם

לא מכיר את החדש... מניח מצויין

הישן גם מעולה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, קורן בן אשר כתב:

זה שעון שבת, רק אלקטרוני.אני לפחות  לא שמעתי על בעיה עם זה. 

החיסרון ביחס לשעון מכני רגיל. שבשעון מכני רגיל יש בסיטואציות מסוימות אפשרויות לכוון אותו תוך כדי השבת /החג ולכן אני משתמש למזגן במכני.

(הערה- להתעסק עם שעון שבת בשבת בלי לדעת היטב את ההלכות זה כמעט בודאות חילול שבת)

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...