Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלנד קרוזר החדש

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, YaronNahum כתב:

עדיין , גם במחיר של 300K , הוא יהיה זול ב כ 100 K מגרסה של LC , 
זה הרבה כסף. 

בדיוק, 300K לרכב שטח אמיתי שיודע לעשות הכל (לשנע משפחה, לגרור) זה דיל טוב ביחס ל415K++.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לא מכיר את הרקסטון החדש ואת יכולתיו, אבל נשאל שאלה היפוטית - אם יש כאן 4runner ורקסטון מה אתה קונה?
דרך אגב יואב האם זכרוני בוגד בי, זכורה לך פרסומת ללנדקרוזר בטלויזיה בפריים טיים ב-20 שנה האחרונות?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

לא מכיר את הרקסטון החדש ואת יכולתיו, אבל נשאל שאלה היפוטית - אם יש כאן 4runner ורקסטון מה אתה קונה?

קל.

לנדקרוזר משומש. 

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

קראתי את המבחן שלך על הרקסטון. הוא לא תחליף ללנדקרוזר, לא ללנדקרוזר משומש ולא ל4runner.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 10 שעות, madmaxx כתב:

מבחינת שטח רנגלר עדיף פי כמה וכמה על הפראדו וכרכב פינוק גם לכביש הברונקו עדיף. נשאר רק השם של הפראדו.

נסעת בברונקו ובקרוזר בכביש?

הברונקו הוא הרבה דברים, מפנק בכביש זה לא אחד מהם. 

פורסם

זה תלוי בגרסה וזה היופי בדגם הזה, אתה יכול לבחור להתפשר על מה שבא לך. כן, בידוד הרעשים חרא בריבוע, אבל חלק מהמחיר על דגם שתוכנן להיות פריק במקור. בקרוזר החדש לא נהגתי.

פורסם

לדעתי אתם בוחנים את זה בעיניים שאינן העיניים של רוב הלקוחות הפוטנציאלים.

לנד קרוזר זה מותג בקרב הרבה אוכלוסיות. אני מסתכל סביבי בכבישים-רובם לא מבלים בשטח למרות היכולות של הרכב.

לפני כחודש טיילתי בנחל סמך ונתקלתי בחבורה קטנה של פרדו חדשים-ניכר בנהיגתם שאין להם כלל נסיון בשטח ונראה לי שהקניה הייתה מטעמי אופנה. 

בנימה אישית - ברשותי פגר'ו כבר שנים, משמש אותי רק לטיולים. הייתי מעדיף לנד קרוזר אבל המחיר המוגזם והחשש מגניבה גורמים לי ולרוב חברי לטיולים להישאר עם פגר'ו. 

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 2.4.2025 בשעה 08:44, madmaxx כתב:

זה תלוי בגרסה וזה היופי בדגם הזה, אתה יכול לבחור להתפשר על מה שבא לך. כן, בידוד הרעשים חרא בריבוע, אבל חלק מהמחיר על דגם שתוכנן להיות פריק במקור. בקרוזר החדש לא נהגתי.

איך אתה משחרר קביעה כזאת לגבי רכב שלא נהגת בו?

גם הגרסאות הפחות קשוחות של הברונקו נופלות מהקרוזר בכביש ותא הנוסעים שלו רחוק מאוד מכל הבחינות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יכולתי להתאפק, נסעתי עם הבן לראות מקרוב את הלנדקרוזר החדש. מדובר בכלי כל כך יפה, במיוחד בכחול הנוסטלגי. יש לו נוכחות, הוא מרשים, והוא ממשיך את המורשת של דגם איקוני.

לפי הדיווחים, כבר נמכרו מעל 1,000 יחידות דרך היבואן הרשמי ועוד כ~60 בייבוא מקביל – הצלחה מרשימה בכל קנה מידה.  
לפי GPT, בארה"ב בינואר-פברואר נמכרו 9,500 יחידות, ולפי מה שראיתי בטופ גיר באנגליה – רשימת ההזמנות סגורה בגלל עודף הזמנות.

והצלחות כאלה מעלות שוב את השאלה – שנשאלה בתחילת השרשור: איך, איך ייתכן שניסאן לא מחזירה את ה-Terrano לייצור? למה מיצובישי מוותרת על הפאג'רו?  
ומה עם קבוצת VW, פיג'ו, סיטרואן, וולוו? היעדר מוחלט של מענה אמיתי לקטגוריה הזו. (ובואו נתעלם מדיפנדר / ברונקו / Jeep – שכל אחד קצת שונה).

השוק מדבר – והיצרנים פשוט לא מקשיבים.

או שאני מפספס פה משהו בגדול.

20250418_111057.jpg

20250418_110950.jpg

20250418_110942.jpg

פורסם

אני רואה אותם לאחרונה בכל רחוב. בהחלט רואים שעלו הרבה לכביש.

לגבי המתחרות, לזכרוני יש קנסות שהיצרנים משלמים על פליטת מזהמים כוללת

אני יכול להניח שהשימוש הנרחב של טויוטה בדגמים היברידיים עם פליטת מזהמים נמוכה, מאפשרת להם להישאר עם מנוע דיזל מזהם כי בממוצע החברה במצב טוב.

• אהבתי 1
פורסם
  • אהבתי 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...