Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן במקום מים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלתי את הרכב למישהו ויש לי הרגשה כבדה שהוא הוסיף למיכל המים שמן מנוע במקום מים...

עכשיו כשאני מוסיף מים אני רואה מים ירוקים זאת אחת מהסיבות שגורמות לי לחשוב שהוא הכניס שמן במקום מים...

השאלות שלי:

האם יש הסבר אחר למים הירוקים? [בוודאות לא מילאו מים ירוקים]

במידה וזה באמת מה שקרה ויש בנוסף למים גם שמן, מה זה עלול לגרום? [לא כל המיכל הוא שמן- יש צורך תכוף למלאות מים כך שבוודאי זה כבר נמהל במים]

יצויין  שכבר במשך שנים ממלאים מים רגילים ולא מיוחדים [כבר צעקתם עלי בעבר...] לכן בוא נתעלם כרגע מזה שאין מים ירוקים, מה שחשוב לי לדעת מה יכולה להיות ההשפעה של השמן על המנוע.

תודה רבה

פורסם

קודם כל תשאל את "מישהו" מה הוא בדיוק מזג לאן.

ואם הוא מזג שמן קנולה למערכת הקירור, מציע לנקז בהקדם את כל המערכת ולמלא את הנוזלים הנכונים.

לפני שתגלה מה זה עושה למנוע. טוב זה לא יעשה לו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 9 דקות, amosbmw כתב:

קודם כל תשאל את "מישהו" מה הוא בדיוק מזג לאן.

במידה ואין בזה בעיה אמיתית מעדיף שלא להביך אותו...

ואם הוא מזג שמן קנולה למערכת הקירור, מציע לנקז בהקדם את כל המערכת ולמלא את הנוזלים הנכונים.

שמן קנולה זה וודאי לא... ראיתי שיש קצת משהו ירוק במים, שאלתי אותו אם הוא מילא במוסך מים ירוקים, אז הוא ענה "לא, שמתי כמו שצריך מהמיכל שנמצא בפגז'" הבעיה היא שבפגז' יש רק שמן מנוע...

ככה שנראה שהוא מילא שמן מנוע למיקום של המים [לא המכסה הברז הישיר של הרדיאטור אלא המכסה הפלסטיק של מיכל המים הלבן]

לפני שתגלה מה זה עושה למנוע. טוב זה לא יעשה לו.

פורסם
לפני 38 דקות, topop כתב:

שמן בצבע ירוק? 

חשבתי אולי אחרי העירבוב עם המים או מעבר ברדיאטור הוא קיבל את הצבע

פורסם
לפני 1 דקה, _-? כתב:

יש שכבה של שמן מופרדת מהמים?

כשאני ממלא מים אז עולה שכבה של צבע מלמעלה וצובעת את המים עד שהיא שוקעת.

זה בוודאי לא השמן עצמו מהסיבה שציינת, אבל אולי השמן כבר נזל ברובו [בנזילה ישנה...] או נכנס כבר לרדיאטור וזה רק השאריות

• תוכן חדש...