Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי את מחירון של לוי יצחק לגבי רכב ספציפי שאני מעוניין, והיה רשום שהוא נכון לחודש מאי. האם

בחודש יוני הוא אמור לרדת חזק (כי זה שנת דגם חדשה), או שכבר חודש מאי נחשב כשנת דגם חדשה ?

(למי שלא הבין, האם הירידה החזקה היא בחודש מאי ולכן המחירון שמצויין שם הוא מחירון אחרי ירידה חזקה, או שהמחיר הולך לרדת חזק בחודש יוני)

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

חלק מהיבואנים מייבאים את מודל 06 רק בעוד חודשיים שלושה. אין ירידה ענקית במכה, לפעמים אפילו יש עליות, תלוי במחיר של הרכב מהמודל החדש.

תבדוק אם הרכב שאתה רוצה נמכר כבר כמודל 06, אם כן אז כבר היתה ירידה. אם לא, אז לא.

קח בחשבון שאין פה חוקים. לוי יצחק לא חייב כלום לאף אחד, ולא פעם יש חוסר היגיון קיצוני בהחלטות שלו. יכול להיות שהחודש זה לא ירד, ובחודש הבא תהיה ירדה של 3K שקל.

גיא

פורסם

ידידה שלי הזמינה קורולה חדשה 2006 היא אמרוה להגיע השבוע (בטח עם שלל טויוטות), אז כנראה המחירון של הדגמים האחרים יירד, כל יצרן מביא את המכוניות של בזמן אחר, כאלה במאי כאלה ביוני, כאלה ביולי. וכו וכו..

Suzuki Jimny

פורסם

שווה להזכיר שהירידה הזו שקשורה לדגם החדש משמעותית בעיקר ל2-3 שנתונים החדשים ביותר - אל תצפו שסוויפט שנת 88 פתאום תצלול במחיר בגלל שהגיעו דגמי סוזוקי 2006...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוקיי, אבל האם יש ירידה דרסטית כאשר מגיע שנתון חדש יותר, או שיש ירידה קבוע פחות או יותר בכל חודש ?

פורסם

באופן כללי יש ירידה קבועה ולא ירידה דרסטית כאשר מתחלף שנתון. כמובן שאם שנתון 06 נכנס והוא זול יותר מ05 זה יכול לגרור ירידת ערך גם לשנתונים הקרובים.

לצורך הדוגמא, מגאן 06 כבר נמכרת, ובחודש הנוכחי מחירה של מגאן מודל 04 (מגאן II) לא ירד בשקל.

ושוב, בעיה לחפש חוקיות \ היגיון אצל לוי יצחק, היו בעבר הרבה מקרים חסרי היגיון לחלוטין, לדוגמא ירידה של מעל 10% בערך רכב בחודש אחד (ולא מדובר על רכב זול במיוחד, סביב ה80K)

גיא

פורסם

תקרא את הדפים הראשונים של המחירון והרי לך התשובה...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

כן אוקיי הבנתי את הנקודה, וגם הבנתי שמחירון הוא מחיר מומלץ וזה לא קדוש.

פורסם

מאיפה אני משיג מחירון של לוי יצחק ?

ועוד משהו איזה אחד שאני רוצה לקנות ממנו את האוטו אמר לי שהוא נכנס לאינטרנט ועשה שיקלול לפי הק"מ היד וכ"ו והמחירון קפץ בעוד 10K יכול להיות דבר כזה?

איך אני בודק את הדברים האלו??

בכלל מתייחסים לדברים האלו??

תודה אלי

פורסם

מחירון משוקלל מתייחס ליד וכו', צריך לזכור שזכותו של המוכר לבקש גם 100K מעל המחירון, זה שוק חופשי. זכותך גם להגיד לו שהוא חי בסרט ולא לשלם לו. הנתונים צריכים להיות מאוד קיצוניים (או שהרכב יקר מאוד) בשביל שזה יעלה ב10K. רכב שאני נתקלתי בו שעלה ב10K, היה יד ראשונה מ98, עם 40K ק"מ, ומחירון בזמנו של 80K.

את המחירון תמצא בכל קיוסק כמעט. וברשת תמצא אותו פה(ניסית לכתוב לוי יצחק בגוגל?)

גיא

• תוכן חדש...