Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרת (רשת) חדשה - שיפוץ 204 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

לקח די הרבה זמן בו חיפשתי מי שירכיב את השמשות לרכב בחזרה, כמובן שחיפשתי זגג מנוסה, שלא יהיה לי חשש שיגרם נזק לשמשות או לניקלים. הלכתי על בני מרעננה שאני מכיר ויודע שהוא איש פדנט ומקצועי.

אמנם לתפוס אותו היה קשה, בחור עסוק שעובד מצאת החמה עד צאת הנשמה. אבל היה שווה לחכות.

הפעם בפרק השלישי בסדרה - קצת אחרת, אני לא עובד על הרכב אלא מישהו אחר עובד, בני ואחיו. תראו באיזו מקצועיות הם מרכיבים את השמשות לרכב, תוך פחות מ5 דקות הכל מורכב כמו שצריך. אני מאמין שאם הייתי מנסה בעצמי - במקרה הטוב היה לוקח לי שעה, במקרה הרע -הייתי צריך לחפש שמשה אחרת.

• אהבתי 6
פורסם

כיף לראות שיש בעלי מקצוע כאלו
וכיף לקרוא ולראות את התקדמות השיפוץ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אחרי קרוב לשנה שהרכב לא נסע...

בפרק של היום על המשך שיפוץ הפיג'ו 204, טיפלתי בדליפת וואקום שמנעה מהמנוע לעבוד בצורה תקנית, ולאחר מכן נסיעה קצרה.

• אהבתי 6
פורסם (נערך)

איזה יום היום? יום ראשון!

וזה אומר שעלה עוד פרק על ה204. הפעם החלפת בולם אחורי וגוז'ונים.

בקשה ממני - אם אתם צופים בסדרה, אשמח שתשאירו לייק ותגובה (בYOUTUBE), זה עוזר לחשיפה ובתקווה בעתיד גם יעזור לי להמשיך להעלות סרטונים כי זה יניב (קצת) רווח.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש הנחת דמי חבר? אם אני עושה מנוי? 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה לא - זה יהיה אחלה ערוץ 

כמה אתה רחוק משיפוץ סלון? בידוד אקוסטי מתוכנן? רפדות? סטריאו? 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 58 דקות, lanosforce כתב:

למה לא - זה יהיה אחלה ערוץ 

כמה אתה רחוק משיפוץ סלון? בידוד אקוסטי מתוכנן? רפדות? סטריאו? 

הכל מוכן במישור הזה. רק להרכיב, מניח שזה כמה שעות עבודה.

סיימתי אתמול צמת חשמל, זה יעלה בפרק 8 כנראה.

מערכת סטריאו לא תהיה.

• תוכן חדש...