Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,
הרכב יונדאי אופטימה לא נסע במשך כמה חודשים והסוללות התרוקנו לגמרי. 

המצבר הוטען טעינה מלאה וכל המערכות עובדות אבל אי אפשר להניע את הרכב, מופיעה התראה "Check hybrid system".
מה אפשר לעשות כדי להניע אותה ולגרום לסוללות להטען מהמנוע?

פורסם (נערך)

מההכרות שלי עם עולם הסוללת,
מערכת ניהול הסוללה BMS תמנע טעינה של הסוללה כאשר מתח הסוללה יורד מתחת לסף מסויים, במצב הזה צריך לבדוק מה מתח הסוללה וניתן לטעון חיצונית בהנחה שמתח הסוללה לא ירד מתחת למתח אותו הגדיר יצרן הסוללה כמסוכן. במצב כזה אסור להטעין את הסוללה והיא פסולה.
יתכן גם וש תקלה בסוללה, חוסר איזון בין התאים, גם יכול להגרם אחרי מנוחה ארוכה
בקיצור, חייבים להתחבר למחשב הרכב ולהבין מה הבעיה

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חתיכת עניין.. עוד נקודה לרעת ההיברידיים/חשמליים. אתה נותן לרכב לנוח תקופה והסוללה יכולה ללכת כשברכב בנזין זה היה נגמר בהתנעה בכבלים וחזל"ש.

• משעמם 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 15.6.2023 בשעה 20:38, tza כתב:

חתיכת עניין.. עוד נקודה לרעת ההיברידיים/חשמליים. אתה נותן לרכב לנוח תקופה והסוללה יכולה ללכת כשברכב בנזין זה היה נגמר בהתנעה בכבלים וחזל"ש.

זה נכון אני לא חשבתי על זה

פתאום אני רואה את השרשור ומבין שוואלה יש פה בעיה, אי אפשר להושיב רכבים היברידים

• תוכן חדש...