Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תסכול - לא מוצא רכב יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים שמבינים,

אני כבר 3-4 חודשים מנסה למצוא רכב (ראשון) ללא הצלחה.

התקציב הוא 80K. 

מה שחשוב לי אמינות, בטיחות(כמה שעדכני לשנתונים האלה),רכב  שמור, נסיעה צפויה  של כ 15K בשנה.

פחות חשוב לי גודל כרגע  (אם כי עדיף רכב סופר מיני ומעלה).

שנתונים 2016-2020  מה שנכנס בתקציב.

ניסיתי למצוא כמה כבר חודשים מפרטי  (מחפש בעיקר טויוטה, מאזדה, סוזוקי,קיה,הונדה), נרתע קצת מהאירופאיות בגלל עלוית תחזוקה צפויות  ותקלות (סטיגמות אולי..?) 

הרבה ממה שמפורסם זה ליסינגים לשעבר  .

4  פעמים עד שמצאתי רכב "טוב" זה נפל בסוף בגלל המוכרים, תיאמתי עם המוכרים, 2 מהם מכרו כבר למרות שיום לפני קבענו ללכת לבדיקה + תשלום אם הכל תקין. אחת התחרטה  בדקה 90. ועוד אחד החליט שהוא רוצה פתאום עוד 4K כי הוא "התבלבל" .

הרבה רוצים מחיר גבוה מדי (מעל מחירון ++++) . 

מה כדאי לעשות במצב הזה?

להמשיך לחפש?

ללכת למגרשים  חברות ליסינג (עד עכשיו נרתעתי מזה ) ?

או האפשרות שחשבתי כבר מרוב ייאוש - לקחת מימון  לחלק החסר ולקנות רכב חדש בסגנון מאזדה 2(הזוי שיש כאלה שרוצים 90-100 על רכב בן שנתיים -3 , כאשר חדש עולה 115 בערך)  ?

פורסם

מזדה 2 חדשה 0 ק״מ עולה 105 אלף.

לקנות רכב יד 2 זה לא פשוט ולוקח זמן, אם כי יש לך תקציב מעולה לסופר מיני.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

הי,

כאחד שעושה זאת למחיתו וחי את השוק באופן יומי:

מילת המפתח היא בראש ובראשונה סבלנות - ומאידך צריך להבין שהשוק מלא באנשים שאני משייך לקבוצת ל.ר.  :  לא רציניים😉

מאידך - התקציב שלך הוא יפה, המבחר גדול והשוק נמצא בעיצומו של תהליך האטה בכל הנוגע לרכבים מעל 50,000 ש"ח.

זה המקום לקבל בו עצות פרקטיות להבדיל בין מפרסמים ל.ר.  ואנשים אמיתיים ורציניים. אשתדל לחזור בסוף היום עם תובנות.

• אהבתי 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

צודק מה שכתב החבר מעליי פשוט סבלנות. 

מנסיוני מעבר לסבלנות תנסה לסנן כמה שיותר בטלפון. את רוב רובם של הלא רציניים / שקרנים אפשר לזהות מראש בשיחה, דבר שמפחית את הטירחה משמעותית ומרחיק הגעה לייאוש. 

בנוסף, במקומות מרוחקים יותר מהמרכז קל יותר למצוא רכב כי כמות הרוכשים הפוטנציאליים קטן יותר.

אל תתייאש, בהצלחה ! 

• אהבתי 1
פורסם

אפשר לעשות סינון ראשוני אבל זה לא מספיק,
כן... יש מלא @ייני מוח משני הצדדים, הן מהצד המוכר והן מהצד הקונה.
אתה חייב להיות ממוקד על דגמים וכל הזמן לשבת על יד 2, להיות הראשון שמגיע לראות ואם אפשר ונראה לך שזה מתאים, לעשות בדיקת משכון ודו"ח סליקה של חברות הביטוח (אפשר לעשות את זה לפני ההגעה על בסיס מספר רכב)
ומייד לקחת לבדיקה ולסגור עם הבנאדם.
את 2 הרכבים שלי, רכשתי כך, טלפון מייד עם העלאת המודעה, הגעה די מיידית ולסגור את הדברים.
רכבים טובים נחטפים בזמן קצר ואף אחד לא יחכה לך!
מצד שני גם המאזדה 2 חדשה ב 105K נשמעת לי אפשרות טובה מאוד

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נקודות למחשבה לגבי קניית חדש:

1. כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב? לטווח קצר פחות משתלם כלכלית. ככל שתחזיק אותו יותר כך זה נעשה משתלם יותר.

2. אתה מוציא כסף על הזמן שאתה מחפש? שוכר או הרבה מוניות וכדו'? אם לא - יש לך זמן לחפש בנחת, כי כמו שאמרו צריך לזה סבלנות. אם כן  - Time Is Money...

• אהבתי 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 18 שעות, ecosystem789 כתב:

לקחת מימון  לחלק החסר ולקנות רכב חדש 

במצב שוק כזה - אם אתה יכול, קנה חדש או חדש 0 ק"מ

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...