Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם הצלחתי למצוא רבעיית מישלן 205/55/16 טריים ב1300 ש"ח אני בטוח שאם הסטודנט יתאמץ קצת ימצא רבעייץ Falken באלפייה. 

שימתין ללילה לבן באוטודיפו, 

אני רכשתי אצלם  רבעיית michelin primacy 4  .

היה מבצע טוב וכפל מבצעים - עם קופון 7% (קוד קופון 1100545) הנחה נוספת יצא 1299 ש"ח .

4 צמיגים טריים 41/22 תוצרת איטליה

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

בנוסף, משתדל לא למשוך עם צמיגים הרבה זמן ואחליף אותם לאחר 15000 ק"מ או 3 שנים לכל היותר. מה שבא קודם.

אהה??

מחליף צמיגים כל 15k קמ?

בהנחה שאנחנו מדברים על רכב סטנדרטי יום יומי ולא רכב ספורט עם צמיגי סליקס נראה לי זה ממש מוגזם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, harhanegev כתב:

בסין ובהודו מייצרים כל מיני כלי רכב עם מתכת לא מגולוונת, מה שאצלנו נחשב לבסיסי.

אז אני לא אתפלא אם חוסכים גם על בטיחות.

בהודו הדרישה לכריות אוויר פיגרה אחרי העולם המערבי בהרבה שנים. לשמחתנו אנחנו יותר מערביים, לפחות בעניין זה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבתי את דעתי על צמיגים סיניים כמה פעמים, מנסיון אישי עם מספר מותגים שונים.

אמלק - זבל. זבל מסכן חיים. מחזיק מעט מעמד.

דעתי - זה טוב בערך כמו לצבוע דירה שכורה כי מכריחים בחוזה. כמו המהפכה השלטונית.

פירוט קצר -

היו גם צמיגי ליסינג שזרקתי אחרי 15k, שקיבלתי חדשים עם הרכב מהליסינג יד2. מותג סיני מאוד נפוץ בזמנו radar או משהו כזה. הצמיגים קיבלו חתכים לאורך הthreads, חתך לאורך הצמיג ב"שקע" בין ה"גבעות". הם היו יבשים והרעישו.

צמיג אחר ברכב אחר קיבל צורת ביצה אחרי חודש והוחלף באחריות למותג שקר אחר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

בטיחות זה דבר חשוב מאד, ובכל זאת הרכב הנפוץ בישראל הוא לא xc90 כי יש עוד שיקולים, וזה בסדר.

אבל אם כל הרכבים בישראל היו העתק  זהה של XC90 בכל הפרמטרים למעט בענין הבטיחות, וה-XC90 היה עולה 200 ש"ח יותר משאר הרכבים, אז הוא היה לא הרכב הנפוץ ביותר בארץ, אלא הרכב היחיד בארץ!

• אהבתי 2
פורסם

בשונה מ XC90,

כל מי שמחזיק רכב כלשהו , יכול להרשות לעצמו רביעיית צמיגים ממותג ידוע, בלי לקחת משכנתא.

• אהבתי 3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא עניין של יכולת כלכלית אלא של רצון. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם כל הרצון,  אני לא יכול להרשות לעצמי XC90, היא מה זה תתאים לי עכשיו מבחינה פונקציונלית. ..

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה אתה, אבל אתה חושב שכל מי שיכול לקנות XC90 זה מה שהוא עושה?
יש אנשים שיקנו במקום זה אופנוע של מתאבדים...
הכל עניין של רצון וסדר עדיפויות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא רואה כאן בכלל התלבטות, גם אם בטיחות לא מעניינת אותו בכלל החשבון פשוט מאוד: ה-₪200 השקעה בצמיגים יחזירו את עצמם בבלימת פתע הראשונה כשיעצור רגע לפני פגיעה שכנראה כן הייתה קורית עם צמיג יותר נחות והייתה עולה יותר מ-₪200.

לפני 7 שעות, נקודה טובה כתב:

אני גם חושב על הבאסה להוציא על צמיגים שליש ממחיר הרכב...

הרכב שלי שוה אלפים בודדים, ההשקעה הכי גבוהה שלי ברכב הייתה במערכת הבלימה ובצמיגים וזאת גם כנראה ההשקעה הכי כלכלית ברכב שהחזירה את עצמה בלא מעט סיטואציות שנמנעו בזכותה.

שיעלה גם יותר מערך הרכב, מה זה רלוונטי? זה כלכלי אז אני עושה.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 1
פורסם

לפני כמה שבועות היה לנו כאן דיון דומה - אחד החברים כאן שהסביר למה ביטוח רכוש (צד ג') של הרכב הישן שלו מיותר, מבחינתו אינו זקוק לו. לא מבין מהי סטטיסטיקה ומה המשמעות של המצב בו הוא עלול לעמוד אם יהיה מעורב בתאונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקשר הוא ה"חסכון". במרכאות כפולות ומכופלות

פורסם

בבטיחות לא חוסכים.

מדובר בעניין של מודעות - ולכך חשוב להוסיף שמי מזלזל באיכות הצמיגים, כנראה קיים סיכוי סביר שפחות מקפיד בנושא לחץ אוויר או בהחלפת צמיגים בגלל שחיקה או פגם (עוד לפני שיפסל בטסט). גורמים אלו מגדילים דרמאטית את הסיכון לאסון.

גם צמיג מחברה איכותית יורד בביצועיו בגלל לחץ לא תקין או התיישנות/שחיקה. יש על כך מבחנים שמראים שבעיקר בכביש רטוב הירידה עלולה להיות דרמאטית.

פורסם (נערך)

על הכללות.

אני בטוח שהסינים מסוגלים לייצר צמיגים איכותיים ביותר, ואני מניח שהם גם עושים זאת.

הנושא הוא הצמיגים הסיניים שמיובאים לארץ - כולם ממותגים עלומי שם, נמכרים במחירי "מבצע" של "ארבע בחמש מאות" (שגיאה במתכוון), כלומר הפרמטר היחיד
החשוב הוא המחיר. אז כל הכללה יכולה להיות שגוייה, ויתכן שקיימים צמיגים סיניים איכותיים (ואפילו תיאורטית יתכן שהם מיובאים לארה"ק), אבל אם אתה קונה צמיג סיני "הכי זול" בארץ, סביר שהאיכות שלו תהייה בהתאם. 

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1
:turn-l:
  • תוכן חדש...