Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מתכוון לקנות את הרכב.

לפי מה שהבנתי וקראתי יש הרבה המלצות עליו מה אתם אומרים על הרכב בכללי? התקציב הוא פחות או יותר 60-70 אלף.

זה רכב שיהיה מיועד לי ולאמא שלי. חלק אמרו לי שיש לו שוק בעייתי זה באמת נכון? דבר שני עד כמה נמוך הוא? כרגע אני נוהג על קורולה 2004 ההבבדל בניהם גדול?

תודה

פורסם (נערך)

נמוך, זה רכב באמת נמוך.'כניסה / יציאה לאדם מבוגר יכולה להיות בעייתית.

עוד חסרונות - רעשי כביש יותר מדי חודרים לסלון (בידוד לא משהו, כדאי לקנות צמיגים כמה שיותר שקטים).

נושא החלפת שמן מנוע לפני הזמן - עלולה להדלק נורה כ 7-8 אלף קילומטרים אחרי הטיפול ויש צורך להכנס למוסך ולהחליף שמן נוספת בין הטיפולים. 

הסיבה - חדירת אדי דלק לשמן ועליה של מפלס השמן. 

יתרון - רכב חזק. 

תבדוק מאזדה 3 מנוע 2.0. אמנם לא טורבו, אבל מהנה לנהיגה ואין סימני שאלה לגבי אמינות המנוע. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...