Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מעדיף Valvoline כי הוא סינטטי מלא, השמן של מובייל בתכנולוגיה סינטטית. 

אבל, אני לא יודע האם לרכב שלך נדרש תקן כלשהו של ACEA בנוסף לתקן API SN.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 שעות, vladclar כתב:

כמדומני שכן, acea a3/b3

האם יתאים לי הValvoline בכל זאת?

תודה.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, vladclar כתב:

לדעתי זו טעות של האתר של החנות, וגם המוביל הוא סינטטי מלא (ממש רשום את זה על המיכל). עם זאת, צריך לזכור שההגדרה לסינטטי מלא משתנה ממקום למקום. כך למשל השמנים של ליקווי מולי, שרק מעטים מוגדרים סינטטיים מלאים (ההסבר באתר, אינני זוכר אותו במדויק).

לגבי וולווליין ומוביל, האמת, שניהם מצוינים, כל עוד אתה ממלא בתקן הנדרש. אפשר להיכנס לאתרים של החברות עצמן ולראות לפי סוג הרכב והמנוע וכו׳ מה השמן המתאים, זה מאוד פשוט. כל עוד לוקחים מחברה טובה כנראה שהכל בסדר, רק חשוב שיהיה בתקן בכל זאת.

עוד צריך לשים לב שהמוביל הוא 4 ליטר בלבד, ואני מאמין שהסיוויק לוקחת יותר. חוץ מזה, כתקן, התקן 913D של פורד מאוד מאוד טוב מבחינת תוספים ושמירה על המנוע, אפשר שעל חשבון הממיר הקטליטי (High SAPS). הוולווליין עומד בתקנים החדשים יותר של פורד, ובדקסוס, שגם הם אמורים להיות מאוד טובים. הדבר היחיד שצריך להכריע הוא התקן הנדרש, אבל אם אין, שניהם בגדול מעולים. עוד דבר שצריך לשים לב אליו הוא שלמיטב ידיעתי המוביל עומד במבחנים של תקן API SN, אך אינו נושא אותו באופן רשמי, זה מופיע בדף המידע של השמן. הסיבה לכך היא תכולה גבוהה של ZDDP שנדרשת מהתקן 913 של פורד, ולכן ה-SL. זה לא אומר שהשמן פחות טוב מאלו שהם SN, אך זה כן משנה מבחינת התקן הנדרש, חשוב לשים לב לזה.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • תוכן חדש...