Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, דניאל1983 כתב:

בזמן בלימה אין את האפקט של צלילת חרטום, בגלל שהמנוע נמצא מאחורה ומאזן את המרכב, זה מאוד משפר את מרחקי הבלימה.

אם טוב שיש משקל על הגלגלים, כי זה מגדיל את האחיזה שלהם, תסביר לי איך משקל מאחור זה טוב בזמן האצה וגם בזמן בלימה?

בתור מי שנהג על 911 במסלול אני יכול להגיד לך, בבלימה זה חתכת אתגר.

בהאצה זה סבבה, אלא אם הזנב מתחיל להחליק. אם מתחיל, לך תחזיר את המטוטלת הזו.

לפני 10 שעות, ch28566 כתב:

אם אנחנו כבר בנושא מנוע אחורי, אין זוועה מוטורית כמו הסוברית, מכונית שמנסה לרצוח אותך על כל טיפת גשם על הכביש :-) 

לא צריך גשם. מספיק רוח צד.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רנו טווינגו הדור האחרון - תקנו אותי אם אני טועה אבל זה מנוע אחורי פרופר לא? 

לא שיש ברכב הזה משהו כיפי לנהיגה - לא יכלתי אפילו לסבול את הישיבה במושב הנהג. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם סמארט (שזה בייסיקלי רנו טווינגו ביותר כסף)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 20 שעות, farkash7 כתב:

מוזמן לצפות בפרק של ווילר דילרס על הDodge A100. עוד רכב פרקטי עם מנוע מרכזי.

Wheeler Dealers" Dodge A100 Van (TV Episode 2017) - IMDb

אני רואה כאן 2 מנועים, אחד מקדימה ואחד מאחורה.

יש עוד משהו שלא רואים?

• מצחיק 4
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הרכבים החשמליים עם הנעה אחורית זה בעצם סוג של מנוע אחורי, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא.פותח השירשור מתייחס ל 911 כרכב שעיקר המשקל שלו יושב על הסרן האחורי. ברכב חשמלי עיקר המשקל נמצא בסוללה שלרוב יושבת במרכז הרכב, כך שההתנהגות שלהם יותר דומה לרכב עם מנוע מרכזי.

פורסם

יש גם את המיצובישי i, והגירסה החשמלית העירונית שלה, i-MiEV: מכוניות Kei מאד מוצלחות. הגירסה החשמלית נמכרה גם באירופה וארה״ב, וגם תחת מיתוג של PSA במספרים גדולים, בתור ה-Peugeot iOn וה-Citroën C-Zero.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_i

https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_i-MiEV

ה-i-MIEV היתה המכונית החשמלית המודרנית הראשונה בייצור סידרתי, לפני טסלה ולפני הניסאן ליף.

פורסם (נערך)
בתאריך 30.4.2023 בשעה 02:44, ch28566 כתב:

אין זוועה מוטורית כמו הסוברית

נהגתי פה ושם על אחת כזו בצבא לפני... לא מעט שנים, ואיפשהו יושבת לי מחשבה לקנות אחת כזו רק בגלל שזה נראה כמו מיניבוס שהתכווץ בכביסה והחוויה המאוד מוזרה בפניות הדוקות כשהגלגלים נמצאים מאחורי הנהג.

בתאריך 30.4.2023 בשעה 04:47, רוןS כתב:

בתנאים של איבוד אחיזה רכב עם מנוע קדמי יסבול מתת היגוי.   

לנהג הממוצע יהיה הרבה יותר קל להשתלט על רכב כזה מאשר על רכב עם מנוע אחורי שיסבול מהיגוי יתר

לא נהגתי על אחת, אבל אני דווקא שמעתי ש 911, בטח הדגמים הבסיסיים, סובלת מתת היגוי טבעי.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם
לפני 6 דקות, Fazer כתב:

לא נהגתי על אחת, אבל אני דווקא שמעתי ש 911, בטח הדגמים הבסיסיים, סובלת מתת היגוי טבעי.

אתה צודק ומה שכתוב שם, לא נכון.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...