Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד בפני רכישת רכב לבת, שהיא נהגת חדשה.

השאלה היא על שם מי לרשום את הרכב, על שמי או על שמה ולמה? מה השיקול?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אם יש לך עבר ביטוחי נקי, והיא גרה אצלך,

ניתן לגרור את ההוזלה לנהג עם עבר נקי אליה גם,

ולכן תרשום את האוטו על שמה כדי שביום שהיא תפרח מהקן יהיה לה עבר נקי,

באם לא אז זה כבר שיקול, נכתב בעבר שבאם היא תנהג על האוטו קבוע וזה יהיה על שמך יהיה ניתן ליצור עבר נקי,

מצד שני אם ביום מן הימים תרצה להעביר את זה על שמה אז אתה פוגע בידים של האוטו,

אם תפרט מה המקרה יהיה יותר קל לנסות להכוין אותך.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

קצת הסתבכתי עם ההסבר שלך. העבר ביטוחי תלוי במבוטח ולא ברכב, לא?

לעצם העניין, הוא אמור להיות לשימושה בלבד, לי יש את הרכב שלי.

פשוט חשבתי שיותר נוח שיירשם על שמי, בענייני טסט או העברת בעלות כי אלה דברים שאני אבצע עבורה, זה יחסוך ייפוי כוח ושאר בירוקרטיה.

מצד שני תהיתי אם זה ייצור בעיות במקומות אחרים, אם יהיו שני רכבים על שמי

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

יפוי כוח לטסט זה שטויות,

ביטוח זה תלוי מבוטח, אך עבר ניתן לבן זוג או לילדים וזה עוזר לילדים שלך,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

בעל הרכב הרשום אחראי לרכב וכל המשתמע מכך. באם מדובר במתנה לבת דהיינו כל ההחלטות עלייה, כספי מכירת הרכב יהיו שלה במידה והרכב ימכר , אז הייתי רושם את הרכב עלייה

מצד שני באם אתה רוכש את הרכב עבורה שיהיה לה קל להתנייד ואתה תישא ברוב העלויות/הוצאות תחזוקה ותפעול אז זה בעצם רכב שלך/שלכם כהורים שישמש את הבת

בכל מקרה הבת מבחינת ביטוח תהיה נהגת חדשה ויתכן וגם צעירה לא בטוח כמה העדר התביעות שלך יוזיל את הביטוח ולכן לא הייתי פוסל שהביטוח יהיה רק על שמה גם באם אינה בעלת הרכב. לא תמיד כדאי שארוע בטוחי של בן משפחה ישפיע על הביטוח של אחד מבני המשפחה האחרים מבחינת היעדר תביעות - צריך לראות מה הבדל המחיר ולהחליט בהתאם

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• תוכן חדש...