Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמנוע, ושקע מצית שתמיד עובד - פאביה 10

מעבר לפיתרון נפתר ע"י של,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי,סקודה פאביה 2010 ולאחרונה התחיל רעש של טרטור מאחורי התא כפפות כשהרכב עומד אבל כדהוא נוסע אין רעש בכלל והכל חלק ( הרעש לא מהתא כפפות הוצאתי משם את הדברים, יש ליין שהרכב מטופל בזמן) מישהו צכיר את התופעה ?

2. השקע טעינה שלי תמיד עובד.. גם כשהסוויץ כבוי, שאלתי בעלי מקצוע והם חלוקים - חלקם אומרים שסקודות תמיד השטע טעינה עובד וחלק אומרים שזו קומבינה, מישהו מכיר ?  

פורסם

אצלי בפאביה 13 השקע טעינה עובד גם כשהסוויצ' כבוי 

מבחינתי אחד הדברים הכי מבורכים שיש ברכב, אני יכול לצאת מהרכב ולהשאיר את הטלפון במטען 

לפעמים אני מטעין בוסטר או פנסים ברכב פשוט משאיר אותם כל הלילה במטען ובבוקר הסוללה מלאה

לא קרה לי עדיין שנגמר לי המצבר מדברים כאלו, אא"כ המצבר היה כבר בסוף חייו

לגבי הרעש מאחורי התא כפפות יש סיכוי שזה כשהמזגן פועל?

פורסם
לפני 36 דקות, tan tan כתב:

אצלי בפאביה 13 השקע טעינה עובד גם כשהסוויצ' כבוי 

מבחינתי אחד הדברים הכי מבורכים שיש ברכב, אני יכול לצאת מהרכב ולהשאיר את הטלפון במטען 

לפעמים אני מטעין בוסטר או פנסים ברכב פשוט משאיר אותם כל הלילה במטען ובבוקר הסוללה מלאה

לא קרה לי עדיין שנגמר לי המצבר מדברים כאלו, אא"כ המצבר היה כבר בסוף חייו

לגבי הרעש מאחורי התא כפפות יש סיכוי שזה כשהמזגן פועל?

לא בהכרח, גם כשהמזגן כבוי זה,עושה רעשים. הרעשים לא תמיד מופיעים פתאום מידי פעם זה מופיע בעצירות מלאות

פורסם

אצלי הייתה תקלה לפני כמה שנים היה רעש מהמאוורר של המזגן 

התברר שהוא היה עמוס באבק הלכתי לטכנאי מזגנים הוא הכניס קומפרסור מהפילטר אויר

יצא כמויות אדירות של אבק מכל פתחי המיזוג והרעש נעלם בינתיים כבר שלוש שנים ב"ה

פורסם

יכול להיות שזה קורה שהמאוורר של הרדיאטור פועל תבדוק שאתה מדליק מזגן אם שתי המאווררים דולקים ואם יש את הרעידות

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בתאריך 18.4.2023 בשעה 10:12, Maz12 כתב:

אהלן חברים,

יש לי,סקודה פאביה 2010 ולאחרונה התחיל רעש של טרטור מאחורי התא כפפות כשהרכב עומד אבל כדהוא נוסע אין רעש בכלל והכל חלק ( הרעש לא מהתא כפפות הוצאתי משם את הדברים, יש ליין שהרכב מטופל בזמן) מישהו צכיר את התופעה ?

האם הרעש מופיע כאשר אתה מדליק את המפוח ? האם החלפת לאחרונה פילטר מזגן ?

בתאריך 18.4.2023 בשעה 10:12, Maz12 כתב:

2. השקע טעינה שלי תמיד עובד.. גם כשהסוויץ כבוי, שאלתי בעלי מקצוע והם חלוקים - חלקם אומרים שסקודות תמיד השטע טעינה עובד וחלק אומרים שזו קומבינה, מישהו מכיר ?  זה לא קומבינה !

בכול דגם של קונצרן VAG זה משתנה. בגולף דור 5 שקע המצית מקבל חשמל רק כאשר הסווי'ץ במצב ON ובגולף דור 4 זה הפוך.

בדרך כלל ברכבי קונצרן VAG ניתן לשנות בקלות ממצב ששקע המצית מקבל מתח רק כאשר הסוויץ' במצב ON למצב קבוע.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם
בתאריך 19.4.2023 בשעה 12:38, מרק10 כתב:

האם הרעש מופיע כאשר אתה מדליק את המפוח ? האם החלפת לאחרונה פילטר מזגן ?

הרעש מופיע גם כאשר המזגן כבוי לגמרי

• תוכן חדש...