Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורט סדאן עד 220,000₪

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, מחפש המלצה  לרכב ספורטיבי עם ביצועים אך גם שיהיה פרקטי כדיילי, פחות חשוב לי עניין האבזור וכו׳.

חשוב לי שיהיה 4/5 דלתות.

התקציב שלי הוא 220,000 אלף ש״ח.

כרגע התעניינתי ברכבים כמו RS3, ATS-V, M240i שנראה שמתאימות לדרישות שלי, אשמח להמלצות נוספות או דיס המלצות.

תודה. 

עריכה אחרונה על ידי רועידרעי
פורסם (נערך)

הרכבים האלו מעולים, אך בתקציב שלך הם לא יהיו ממש צעירים והתחזוקה בהתאם. לא זקנים חלילה, אך ברכבים כאלו התחזוקה לא ממש זולה.

אגב, ה- M240 נופלת ברף הדלתות שהצבת.

כדאי לבדוק אלפא ג'וליה.

נראית נפלא (לטעמי היפה בקטגוריה) ומתנהגת נפלא. עם עדכון תוכנה פשוט מגיעים קרוב ל-300 כ"ס. יש כאן שרשור של בחור שקנה ושיפר אחת.

בתקציב שלך אתה יכול לקנות אחת במצב מעולה ויישאר הרבה עודף לשיפורי כוח, התנהגות ועוד (לא יודע מה הייעוד של הרכב).

בתקציב הזה אתה גם קרוב למחיר של חדשה (ועם תקבל מימון טוב כחדשה זה יצמצם את ההפרש עוד יותר).

עריכה אחרונה על ידי Froyne

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני שעה, Froyne כתב:

הרכבים האלו מעולים, אך בתקציב שלך הם לא יהיו ממש צעירים והתחזוקה בהתאם. לא זקנים חלילה, אך ברכבים כאלו התחזוקה לא ממש זולה.

אגב, ה- M240 נופלת ברף הדלתות שהצבת.

כדאי לבדוק אלפא ג'וליה.

נראית נפלא (לטעמי היפה בקטגוריה) ומתנהגת נפלא. עם עדכון תוכנה פשוט מגיעים קרוב ל-300 כ"ס. יש כאן שרשור של בחור שקנה ושיפר אחת.

בתקציב שלך אתה יכול לקנות אחת במצב מעולה ויישאר הרבה עודף לשיפורי כוח, התנהגות ועוד (לא יודע מה הייעוד של הרכב).

בתקציב הזה אתה גם קרוב למחיר של חדשה (ועם תקבל מימון טוב כחדשה זה יצמצם את ההפרש עוד יותר).

הג׳וליה זה הרכב הראשון שחשבתי עליו, אבל באלפא כמו באלפא פוטנציאל השיפורים מאוד מאוד מוגבל לעומת המתחרות (בלי לפתוח מנוע לחיזוקים כמובן). 

מעדיף להתפשר בשנתון ולקבל רכב הרבה יותר חזק.

• מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, Froyne כתב:

כמה כוח אתה רוצה?

היום יש בבעלותי רכב שעומד על 350 גלגל, לרדת מתחת לזה זה לא אופציה, למרות שג׳וליה תיהיה הרבה יותר מהנה מהנוכחית שלי אבל עדיין , כוח זה פקטור חשוב לי.

לצורך העניין עם המתחרות בסטייג 1 בלי מאמץ אני מקבל 400+ לגלגלים 

עריכה אחרונה על ידי רועידרעי
פורסם (נערך)

אולי תוכל למצוא ג'וליה תלתן.

כיוון אחר, בעד חשמליות?

מה עם טסלה פרפורמנס?

אגב, במה אתה נוהג היום?

עריכה אחרונה על ידי Froyne

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 7 שעות, Froyne כתב:

אולי תוכל למצוא ג'וליה תלתן.

כיוון אחר, בעד חשמליות?

מה עם טסלה פרפורמנס?

אגב, במה אתה נוהג היום?

גוליה תלתן כיוון ה280 אלף פלוס.

טסלה גם אופציה, יהיה קשה להיפרד ממנוע הבעירה כך שחשמלי זה המוצא האחרון שלי🙃.

היום יש לי ג׳ולייטה תלתן אמנם משופרת בכל טוב אבל עדיין הנעה אחורית זה סיגמנט אחר של נהיגה לכן מחפש לשדרג.

• תוכן חדש...