Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מרצדס SLK AMG
לאחר 3 חודשני מהטיפול כ 1,500 ק"מ הופיע לי הודעה על חוסר בשמן
פתחתי את מחסה המנוע וראיתי שאין מדיד שמן
המוסך אמר לי לבדוק ליד הוישרים והכן המדיד היה מונך ליד הוישרים.
המוסך התנצל מאוד שלא החזיר את המדיד למקום.
האם יכול להיגרם נזק למנוע מנסיע בלי מדיד שמן?

5725fe19-c8d0-4cc3-85a4-e36da5c0a7a9.jpg

פורסם

חוץ מאבק, או לכלוך כלשהו ואולי לחות\מים שאולי חדרו קצת לפתח הקטן הזה. בשביל להיות בצד הבטוח הייתי מסתפק בהחלפת שמן ומסנן ושוכח מהסיפור.

על כל פנים, נזק כנראה שלא יכול להיגרם.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 5 שעות, chen69 כתב:

הופיע לי הודעה על חוסר בשמן

לדעתי זה מדאיג יותר..

צריך לבדוק לאן נעלם השמן אחרי 3 חודשים ו1500 ק"מ בלבד.

יש סימני נזילה מתחת למנוע?

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קרה לי אבל עם פתחי מילוי שמן.

פעם בסאאב 99.

פעם בטנק.

בשניהם - שכחתי לסגור.

התגלה בסוף היום.  בסאאב לא קרה כלום.  אבל היא נסעה מחיפה לנהריה.

בטנק כל תא המנוע היה מלא שמן שחור.   והוא נסע יום שלם בחולות סיני.  המנוע הלך אחרי כמה שבועות.  מזל שאז הוא כבר הפך להיות טנק מג"ד.

למרות הפתח הצר, ובגלל ה 3 חודשים, הייתי דורש החלפת שמן ומסנן מהמוסך על חשבונם במיידי ועוקב אח'כ אם המחסור נמשך.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם (נערך)

זה מסביר בדיוק לאן הלך השמן.

במנועים האלו ובעוד רכבים רבים אחרים קיים וואקום  בחלל בית גל הארכובה, כאשר פתח המדיד לא אטום קיימת משיכת אוויר חזקה מאוד מקנה המדיד דרך בית גל הארכובה ומשם ישר לסעפת היניקה, אויר מהול בטיפות רסס של שמן.

המערכת חיבת להיות אטומה מקנה המדיד ופתח מילוי השמן אחרת השסתום PCV נמצא במצב פתוח במלואו תמיד.

האם הרגשת שהמנוע ללא המדיד עובד בסל"ד גבוה יותר או זיופים בעמידה במקום? זו תוצאה של יניקת אוויר לא מבוקרת למנוע.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...