Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום,

 

אני בליבה של התלבטות.

 

אני מעוניין ברכב יוקרה אמיתי הכולל אבזור מפנק, כוח, גובה ( עובד באתרי בניה ), אמינות טובה ושמירת ערך יחסית.

 

נסועה שנתית - כ 8000 ק"מ בשנה. 

 

התקציב - אזור ה 80 אלף 

 

פיצ'רים חשובים : ישיבה גבוה יותר מקרוסאוברים רגילים, פנסי קסנון / לד, מערכת סאונד איכותית, אפשרות שדרוג פשוט ל carplay, כניסה והנעה ללא מפתח, עבירות שטח סבירה ( לא מגיע לשטח קשה אבל כן חשוב יכולת לדלג מעל מכשולים )

 

העלתי שלוש אופציות נבחרות :

 

קאדילק SRX פרימיום - מאוד מאובזר, מנוע 3.0 או 3.6 ( עם די אותם נתונים אבל מעדיף את ה 3.6 ). מרגישה נמוכה מדי, עיצוב קצת בומבסטי אם כי לטעמי ( אולי מוגזם לטעם אחרים ). ניתן למצוא בעיקר את דגם ה 3.0 שמרגיש לי מאכזב וצמא מדי. איך הוא יהיה בהשוואה ללקסוס? בנתוני התאוצות הרשמיים יש 0.8 שניות בין ה 3.6 ל 3.0 . 

 

לקסוס RX350 - אמינות טובה, שמירת ערך יחסית טובה, עיצוב שנוי במחלוקת. האמת בימים האחרונים התחלתי להתחבר יותר לעיצוב ( בעיקר בצבעים כהים יותר ). ניתן למצוא שנתונים 2011-2012

 

וולוו XC60 - מחפש בעיקר את הדגמים המאובזרים ( עם קסנון ). הבעיה שקשה למצוא. היתרון בצריכת הדלק והמנוע הזריז. לגבי אחזקה - מניח שההבדלים לא גדולים מהלקסוס. כרגע מוצא רק T5 ACTIVE שמבאסים בגלל פנסי ההלוגן. הרכב קומפקטי יותר והעיצוב מוצא חן בעיני. לגבי שמירת ערך - עוד לא הצלחתי להבין כל כך. מעדיף את הדגם שלאחר מתיחת הפנים ( 2014 והלאה ) בעקבות בעיות של נזילות מהגג. 

 

העלתי גם בחשיבה פג'ארו קצר ( קמ גבוה מאוד ובידוד רעשים לא טוב ), גראנג ויטרה קצר ( מאוד לא מאובזר ) / ארוך ( מרגיש עדיין פשוט מדי גם ברמות אבזור הגבוהות ), טוארג MK2 3.2 ( מהרשת נראה שמדובר ברכב עם הרבה תקלות ), פורדה קוגה טיטניום ( מרגיש פשוט מדי ), מרצדס ML - נראית מעולה אבל מרגישה כבר זקנה ( שנתונים 2010-2011 ) , פרילנדר 2 - קשה למצוא אקזמפלרים טובים, במוו X3 - לא אוהב את העיצוב וגם הישיבה מרגישה נמוכה מדי, אאודי Q3 - נמוכה מדי והמנוע חלש, Q5 - מקור לתקלות?, GLK - רכב שאני אוהב מאוד אבל קשה למצוא בגרסאות אבזור הגבוהות ולכן התמורה מרגישה לא שווה.

 

בקיצור אני מבולבל. מה דעתכם?

 

 

 

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

אתה רוצה רכב של קבלנים (אונקלוס: לנדקרוזר) אבל אין לך תקציב לזה... המממ. חצי מהרכבים שכתבת נראים זולים יחסית כי ההוצאות עליהם נשארו יקרות כמו שהיה כשהיו יקרות.  הטוארג זו ה-דוגמא, הרכבים נמכרים בעלויות של פלאפל כי הבעלים מיואשים לשלם ארבע וחמש ספרות כל פעם שמשהו מתקלקל, ומתקלקל. כשלא מתקלקל -- רכב נהדר. אבל מתקלקל. 

איך אתה מכניס ויטרה קצר ו-SRX לאותה רשימה אין לי מושג, אבל מכל מה שרשמת ה-XC60 היא אחד הטובים. כאן יש פילוח לפי שנים. הלקסוס מפנקת יותר אבל גם מוחצנת יותר, וזו כבר שאלה של טעם. בכל מקרה כמובן טיפולים, טיפולים, טיפולים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Jack457 כתב:

אתה רוצה רכב של קבלנים (אונקלוס: לנדקרוזר) אבל אין לך תקציב לזה... המממ. חצי מהרכבים שכתבת נראים זולים יחסית כי ההוצאות עליהם נשארו יקרות כמו שהיה כשהיו יקרות.  הטוארג זו ה-דוגמא, הרכבים נמכרים בעלויות של פלאפל כי הבעלים מיואשים לשלם ארבע וחמש ספרות כל פעם שמשהו מתקלקל, ומתקלקל. כשלא מתקלקל -- רכב נהדר. אבל מתקלקל. 

איך אתה מכניס ויטרה קצר ו-SRX לאותה רשימה אין לי מושג, אבל מכל מה שרשמת ה-XC60 היא אחד הטובים. כאן יש פילוח לפי שנים. הלקסוס מפנקת יותר אבל גם מוחצנת יותר, וזו כבר שאלה של טעם. בכל מקרה כמובן טיפולים, טיפולים, טיפולים. 

הכנסתי את הויטארה כדי להראות שניסיתי כל מיני כיוונים. והאמת שאני די פתוח לכל מיני כיוונים. הדרישות העיקריות הן נוחות, גובה, ובידוד רעשים

 

אני בהחלט מנסה לצמצם את החיפוש.

היום הלכתי לראות את הלקסוס. האמת שזה די בלבל אותי. למרות הסופרלטיביים החיוביים שאני קורא ורואה בסרטונים - איכות הבנייה והחומרים לא הדהימה אותי. אולי זה ספציפית הרכב שראיתי. 

 

מרגיש לי שהתמורה בוולוו תהיה טובה יותר, אבל אני רואה רכבים מלפני מתיחת הפנים ב 2014 שהמחיר שלהם נחתך באופן משמעותי - מה שקצת מדאיג אותי. 

 

על האינפיניטי ויתרתי בגלל הגובה. היא מרגישה לי נמוכה מדי. מה גם שאיכות הבנייה די מאכזבת. זכור לי כמה נסיעות בכזו עם מנוע דיזל - ודי התאכזבתי מהאיכות הכללית. 

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

מנסיון שלך חבר קרוב הוולו מאד מוצלחת, החזיק 2014 כעת 2015 ( את הראשונה הרס נהג שפגע בה מאחור בעוצמה יום גשום במיוחד ☺️) לנוכחית  100אלף כרגע.

עלויות אחזקה סבירות בהחלט. יש אקזמפלרים בטרייד של מאיר .

 

https://volvoselekt.co.il/car/וולוו-xc60-t6-אקטיב/

https://www.yad2.co.il/s/c/z4emg95y

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם

רכבי יוקרה מזדקנים, תצטרך למצוא משהו שמטופל כמו שצריך במוסך מתמחה עם היסטורית טיפולים כמעט מלאה ולא סתם מציאה במחיר נמוך. תיכנס לזה בעיניים פקוחות, האחזקה והביטוח עולים לא מעט. מה גם שאתה מתכנן להיכנס עם הרכב לאתרי בניה, תצטרך להשקיע בניקיון שלו הרבה (במיוחד אם אתה נכנס לרכב מטונף).

 

הרכבים שציינת הם בסביבות אותו גובה.. אופציות קצת יותר פשוטות ולדעתי יותר פשוטות לאחזקה:

הייתי מסתכל שוב על אינפיניטי, פורד אדג' ולא קוגה (אם אני זוכר נכון יש איזה כשל עם המנוע). אתה יכול לחפש גם איזה דגם של jeep (למרות שאני חושב שכל מה שלא רנגלר יהיה קשה למכור אחר כך).

 

בהצלחה!

 

פורסם

ה וולוו קנייה מדהימה. תנסה למצוא את ה r-design. זו קפיצת מדרגה משמעותית בפנים הרכב. 

 

אני רכשתי רכב עם הסטוריית טיפולים מסודרת לפני שנתיים, מטפל במוסכים שמתמחים בוולוו אבל לא רשמיים והעלויות סבירות לגמרי. 

×
×
  • תוכן חדש...